Super snelle levering en de maten klopte helemaal! Fijne eerste ervaring bij Farfallina.

Goede kwaliteit

Online prima blij dat het kan maar na carona kom ik graag weer naar de winkel. Altijd goed geholpen goed advies.

genoeg keuze en snelle afhandeling

Toppie

Ondanks feestdagen redelijk snel geleverd. Product als verwacht. Netjes verpakt.

Ik heb altijd hele goede ervaring met Farfallina

Weer twee prachtige bh’s aangeschaft en de bezorging is prima

mooi setje snelle levering

ik heb hier een mooi lingerie setje gekocht zit heerlijk vind het ook erg leuk dat ze hier mooie kleurtjes hebben in mijn maat de levering was ook erg snel en correct netjes verpakt dus al met al erg tevreden

Goed!

Alleen duurde wel een beetje lang voor het uiteindelijk op de bus werd gedaan,op de site staat dat als je voor 15.00 besteld het de volgende dag in huis is ik had op zondag iets besteld,maar ging er van uit dat vanaf Maandag gerekend werd en heb uiteindelijk donderdag zelf moeten bellen waneer ik het opgestuurd kreeg,ook omdat ik nog niets had gehoord. Nou begrijp ik natuurlijk dat het nu allemaal beetje anders is met de kerstdagen en ook omdat de winkel weer dicht is,maar ook dat even naar de klant communiceren is dan al goed. Is ook zeker geen kritiek,maar mini tipje.

Elomi

Bestel proses super leveren duurt lang misschien tip voor verkopers als er vertraging of geen voorraad meer is na bestelling klant op hoogte te stellen wat er aan de hand is om verwarring te voorkomen

Deliver what they promise

I always bought my bras in England because the bras of Fantasy are absolutely perfect. This summer we were not able to go to England so I googled Fantasy and this shop popped up. I ordered the Fantasy t-shirt bras and they arrived in time, in a wonderful colour and they fitted perfectly, so I am very happy. I will definitely go back to this shop, in the new year.

Prima artikel en snel geleverd!

Mooie bh en snel geleverd. Kortom tevreden.

Het was altijd goed

Ik moest de bestelling helaas terug sturen omdat ik zelf waarschijnlijk de verkeerde maat heb ingevuld. Het komt vast goed maar ik heb nog geen reactie.

Netjes geleverd

De bestelling is netjes verpakt en geleverd binnen de verwachte leveringstermijn.

Klantvriendelijk en verzending heel verzorgd

Duidelijke website en even telefonisch overleg over andere maat en retourneren verliep heel vlot allemaal.

Jammer!

Ik had 4 bh's ongeveer één week geleden besteeld en nog niks gekregen. Bestelling heb ik expres gesplit omdat ik zag dat twee producten direct leverbaar waren en andere twee binnen 7-10 dagen. Ik had dus twee keer bestelling gedaan zodat ik eerder kon genieten van nieuwe bh. Als ik in één keer besteeld had dan zou ik langer moeten wachten maar ondanks mijn slimme actie wacht ik nog steeds.

- punt 7.25 om te retouren terwijl ik 1 bh hou..

Mijn bestelde kleur was niet voorradig, deze stond wel zo als enige in mijn maat op de website en dat is een minpuntje, maar ik werd keurig gebeld en kreeg na overleg een andere kleur.

Aanrader!

Prima. Snelle levering, keurig verpakt, aantrekkelijk geprijsd.

mooie aanbieding, heb een goedpassende bikini gekocht

Ondanks de vertraagde levering, toch op tijd (vakantie!) mijn bestelling gehad. Deze paste gelukkig goed, want terugsturen kost best veel bij Farfallina! dat vind ik eigenlijk het enige nadeel, want dit zijn toch items die je moet passen! voor mij is de winkel niet bepaald naast de deur, dus online bestellen is dan de oplossing

Goede eerste ervaring

Netjes verpakt en geleverd. reageren snel op je bericht.. En natuurlijk een goede prijs (iig voor wat ik had besteld)

Zorgvuldig

Duidelijk gecommuniceerd dat mijn bestelling niet meteen op voorraad was, wanneer t wel zou komen, track en trace, dus prima geregeld

Ruime keuze!

Veel keus en goede lingerie/zwemkleding! De dames die in de winkel werken zijn ook erg behulpzaam en denken mee. Het duurt wel wat langer dan gemiddeld in vergelijking met andere webshop voor je je bestelling ontvangt (ongeveer een kleine week).

Goed passende lingerie en badmode

Bij Farfalline kun je terecht voor goed passende lingerie en badmode.

prima service, mooie producten

Altijd lastig om een goede BH te kopen, al zit ik voor Farfallina net aan de ondergrens van wat ze aan (kleinere) maten hebben, maar tot nu toe altijd nog gelukt, zelfs via webwinkel, alhoewel ik winkelbezoek prettiger vind.

Badpak heeft mooie kwaliteit

Produkten zijn van hele mooie kwaliteit. Wat ik vervelend vind is dat ik 2 badpakken heb gekocht en betaald, er 1 blijkbaar is uitverkocht. Er geld op m’n rekening wordt terug gestort waaruit niets blijkt dat het van jullie is en ik maar moet gissen waar het van is. Geen mail hier over krijg en als ik dan gister de doos binnen krijg daar moet lezen dat 1 badpak is uitverkocht. Slechte zaak!!!!

mooie site

Goede producten. Nette levering.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.