prima bh

Dit is de tweede bh van deze serie en het is prima voor onder een T-shirt. Nu heb ik een andere kleur genomen.

Snelle service en klantvriendelijk

Fijn bedrijf

Ik ben op een fijne en rustige manier te woord gestaan. Voor mijn probleem werd een goede oplossing bedacht. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Alles verliep prima

Perfect.

leuke collectie en snelle reactie + bezorging.

Helemaal top geregeld!

Mooie producten, snelle levering & geweldige klantenservice!

Was wat onzeker over mijn keuze t.a.v D 95 cup, telefonisch kontakt gezocht met Farfallina en een meer dan goed advies gekregen. Heel blij mee.

Super geregeld

Prettige ervaring met jullie. Super snel in huis. Top! Dank jullie wel.

Snelle bezorging en veel keus

Mooi badpak, snelle levering

Mooi badpak, goede pasvorm en mooie kwaliteit. Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Snel en goede service qua verpakking en mooie spullen zit super goed en dat is bij mij niet makkelij

Zit perfect dat is bij mij zeer moeilijk dus dank u Snel geleverd

Ik ben blij met dit mooie badpak!

Goed contact met de klantenservice over de te bestellen maat. Snelle levering. Mooie kwaliteit. Heb er nog niet mee gezwommen.

Product voldoet aan de verwachtingen.

Goede pasvorm

Prachtig badpak en bikini

Mooie kleding ontvangen en perfect op tijd. Bestellen was wat lastiger, klantenservice bereiken ook. Uiteindelijk wel gelukt. Blij met mijn aankopen. Volgend jaar zeker weer.

De maten zijn duidelijk omschreven op de website. Volgende werkdag al in huis. Product was netjes verpakt. BH zit heerlijk.

Online bestelling geplaatst, de dag erna in huis. Erg leuk verpakt en perfecte pasvorm!

Mooi badpak, snelle levering!

Niks op aan te merken. Fijne webshop, duidelijke uitleg m.b.t. de maten.

Badpak ziet er heel goed uit!

Zowel de uitstraling als de pasvorm is mooi en goed. Fijn dat er op de site uitleg gegeven wordt over de EU en UK maten Netjes op tijd geleverd. Blij mee! Laat de zomer maar komen.

Prima service, goede kwaliteit en snelle nette levering

Prima service! Goede kwaliteit van badkleding en lingerie, heel fijn veel keus in allerlei maten! Niet de juiste maat, ook retourneren gaat heel gemakkelijk. Mijn favoriet!

goede kwaliteit, mooie lingerie ook voor grotere maten

goede kwaliteit, mooie lingerie ook voor grotere maten

Helemaal fijn

Keurig verpakt, en mooi op tijd, ruime keus!

Fijne shop

Fijne winkel. Ik heb vaak problemen met het online bestellen van lingerie door de maatvoering die wordt aangegeven. Hier had ik dat niet! Daarbij is er genoeg keuze :)

Goedpassende bh's

Goede telefonische hulp bij twijfel over de bhmaat.

Past perfect

Snelle levering en de maat is goed

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.