Snelle levering netjes verpakt

Helaas was mijn bikinihesje te klein. Moest weer retour.

Heb eerst gebeld De medewerkster/eigenaresse van de winkel wist precies waar ze het over had en wat ik bedoelde Badpak besteld en binnen 1 dag was hij hier Wordt ik blij van zeker als het gaat over badkleding of lingerie

Fantastisch! Snelle service!

Snelle en fantastische service!

Hele lange levertijd

Ik word gevraagd om mijn bestelling te oordelen. Ik heb de bestelling nog steeds niet gehad, dus oordelen is dan niet mogelijk.

Goeie kwaliteit

Rappe levering , supergoeie bh’s

Goede kwaliteit en prima service

Als je eenmaal je maat weet kun je makkelijk online bestellen.goede kwaliteit en prima service

eerste aankoop

kende het merk (rosa faia). Deze bh is echt mooi!

Goede service. Mooie producten

Goed alternatief geboden toen de bh niet op voorraad bleek. Blij met de goede service en snelle levering!

Goede hulp en prachtige producten

Bij deze bestelling niet om hulp gevraagd maar bij eerdere bestellingen wel. Prima advies. Heb nu twee badpakken gekocht met grote cup die geweldig staan en zitten.

Zeer goed!

Snel en goed!

Zeer snelle levering. Mooi verpakt. Zeer tevreden.

De BHs zijn ongelofelijk mooi en zien er goed uit.

Shipping took more than a week inside NL

Even though the items I ordered were fantastic- quality and size accuracy- wise, the shipping took over a week since I ordered the items. I made my order during 2021, so during covid-19 regulations, when shops were closed, and the post office was under quite a stress, so this can be one of the reasons for the delay in shipping.

retourneren is duur.

snel geleverd maar terugsturen is duur omdat een beha alleen maar als pakket mag worden teruggestuurd.

alles volgens afspraak.

Netjes en op tijd bezorgd. Goede maat.

Goed advies en nette levering

omvang 60 is nergens te vinden en hier is voldoende keus met een leuk assortiment. Ook al kan je niet naar de winkel toch wordt je voorzien van goed advies, zoals bijvoorbeeld over de mail. Ik ben zeer tevreden.

goede producten, prima service

Ik bestel altijd mijn bh's bij Farfallina. Prima service, en ze hebben ruim assortiment, ook in mijn afwijkende maat. Heel fijn.

Goede site en snelle service netjes verpakt

Duidelijke webshop

Snel gevonden wat ik zocht, hopelijk ook de kwaliteit die ik verwacht

Na telefonisch overleg perfecte keuze kunnen maken

Eerst foute keus gemaakt, maat bleek heel anders uit te vallen. Na telefonisch overleg goed en deskundig geholpen en nieuwe keus gemaakt. Wel jammer van de retourneringskosten van 7,25€. Wanneer je schommelt in maat (ook afhankelijk van model) is een verkeerde keus snel gemaakt. Kom je later toch nog tot een geslaagde aankoop, ben je wel de kosten kwijt van het in 1e instantie aangeschafte product.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering!

Duidelijke site en snel geleverd!

Tevreden maar...

Ze hebben een goede site, veel keus en het bestellen en verzenden was prima geregeld. Toch bestel ik niet meer vanwege de verzendkosten die je moet betalen voor het retourneren, De kosten zijn minimaal € 5,50 en dat vind ik echt niet meer van deze tijd, erg jammer !

Goede service en kwaliteit

Fijne winkel met fijne spullen en veel keuze. Goed advies, goede service en heel behulpzaam.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.