Nooit meer

19 mrt besteld en betaald. Track en tracé gekregen. Post niet zegt "Niet in behandeling". 10 dagen later nieuwe track en tracé gekregen... klik je op de link... het pakket wordt bezorgd op 20 mrt... het was op dat moment echter al 29 mrt. Klik ik nogmaals op de 1e track en tracé link van 19 mrt dan staat er nu: pakket ontvangen. Bezorgmoment onbekend. Waardeloos! Wanneer komt mijn bestelling? Mvg Annie Jansen

Snelle levering van een prachtige Elomi BH

Uitgebreide collectie, maakte het moeilijk om te kiezen. Heb een prachtige Elomi BH besteld. Snelle levering!

Is goed

Goede product

Snelle levering .

Mooie collectie, goede prijzen!

Heerlijk shoppen bij Farfallina, ik koop mijn beachwear hier al een aantal jaar. Ruime keuze, en de grotere maat is voorradig. Ik beoordeel met ruim voldoende, de eventuele retourzending is helaas voor eigen rekening, net als de bezorgkosten. Dus....gokken of je iets wel/ niet wilt proberen kost wat geld, in geval van retourneren. Maar....de verzending is goed en mooi ingepakt, dat maakt het wel weer extra.

Product snel geleverd, wat heel fijn is. Misschien een idee om producten via een speciale enveloppe te versturen zodat je niet thuis hoeft te zijn.

Ruim aanbod en snelle verzending

Ruim aanbod van top-merken, snelle verzending en zorgvuldige verpakking!

Vlotte bezorging en goede kwaliteit

Ik ben erg blij met het mooie en goedzittende badpak.

Super service

Beha zit prima

Mooie beha die mooi zit. Levertijd was iets langer dan op de site aangegeven, maar daar werd ik wel netjes van op de hoogte gesteld. Al met al geen grote vertraging.

Heel goede ervaring !

Ik kocht reeds verschillende producten bij Farfallina en ben er heel tevreden over. Een minpuntje : aangezien ik in België woon, betaal ik toch wel vrij veel verzendingskosten. Ik bestelde onlangs bij een andere lingeriezaak in Nederland en ik hoefde geen verzendingskosten te betalen. Ik kon het pakje ook gratis terug zenden indien dit nodig bleek.

Prima service en snel in huis!

Goede kwaliteit en duidelijke website.

Stevig badpak, zit prima

Ik had al eerder een badpak van dit merk. Blijft lang goed en mooi design.

Top gewoon

Bh’s maar vooral bikini’s in grote maten is altijd een heel gevecht voor mij om een leuke te vinden. Bij jullie slaag ik altijd

Mijn bestellingen was vertraagd en uiteindelijk toch in delen verzonden. De klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel.

Super service en prachtige collectie

Het online door mij bestelde bovenstukje van mijn bikini was helaas te groot. In de prachtige winkel in Rosmalen kon ik het echter gemakkelijk omruilen naar de juiste maat. Prachtige winkel met kundig en heel vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug!

Good service and nice packaging

My experience in general was good, delivery took 5 days but at this moment PostNL is overloaded so no issues, size fit good I will definitely order in the future.

Super snelle en goede levering

Super blij met mijn bh, besteld en 2 dagen later had ik hem in huis. Veel keuze in grote maten (eindelijk mijn winkel gevonden)

Redelijk

Opzich goede aankoop, maat en merk waren bekend. Maar ik had graag gelezen dat het geen voorgevormde cup had. Dat heb ik namelijk liever niet. De 7,25 euro retourkosten hebben mij weerhouden om te retourneren. Dan zou ik 12,20 euro kwijt zijn enkel om een BH te passen.

Makkelijk te bestellen en goed geprijsd!

Levering was 1 dag later dan aangegeven, maar dit lag meer aan PostNL. Ik kreeg de vraag om Farfallina te beoordelen al vóór mijn bestelling was afgeleverd...

Heel fijn geholpen in de winkel

Omdat ik zo'n kleine 20 kg was afgevallen was de maat van mijn bh's niet meer up to date. Vorige week mochten we weer winkelen, dus ik had er wel 50 minuten rijden voor over om naar Farfallina te gaan. (Ik had eerder al wel bij ze besteld, dat beviel ook al goed.) Heel fijn geholpen in de winkel. De adviseuse heeft net zo lang gezocht tot we de juiste maat en model gevonden hadden. Ik was al fan van Elomi en heb nu weer gemerkt dat de Elomi voor mij het fijnst is. Gelukkig weet ik nu wat mijn nieuwe maat is, maar mocht dit veranderen, dan ga ik er zeker weer 50 minuten voor in de auto zitten om me bij Farallina weer te laten adviseren!

Prima online winkel

Overzichtelijk, snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Verpakking is niet geschikt om als cadeau te geven. Leveringsprocedure veel te traag,

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.