Snel en netjes geleverd :-)

De BH was netjes verpakt en kwam op tijd thuis aan :-)

Kom er graag, geweldige service

Kom er graag, geweldige service. Leuke winkel en mooie bh's met een goede pasvorm.

Fijne bh's en goede kwaliteit!

Bh's die ik heb gekocht zitten echt prima en dan ook nog eens voor een prima prijs!! Als je een vraag hebt helpen ze je uitstekend!

Past precies en goede kwaliteit

Snelle levering. Heb hier vaker besteld en altijd waar gekregen voor mijn geld. Fijn dat er zoveel keus is met een "onmogelijke" maat.

Snelle verzending

Een snelle verzending en leuk ingepakt :-)

Supersnel!

Supersnel en goede kwaliteit

Prima tevreden

Zag er prima verzorgd uit!

Mooie producten en goed contact

Fijne site, mooie spullen. Ik heb van mijn man een fantastische negligé gekregen die wel voor mij gemaakt lijkt te zijn!

Fijne service

Snel gehandeld bij mijn verkeerd geplaatste bestelling. Verzending nam wat meer tijd. Maar al bij al goed te doen.

Top producten en service!

Via internet besteld omdat de winkel gesloten is (lockdown). Ik ben keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces. Mijn bestelling werd zelfs thuis bezorgd door een medewerker. Ook het mailcontact verliep heel prettig.

Bh gekocht. Netjes in papier verpakt en snel geleverd

Ik ben ,eer tevreden,heb er een gehouden .En een terug gestuurd

Gewoon tevreden,en ik verwacht het geld terug ,van de BHV die ik heb terug gestuurd.En als de winkel weer open gaat,kom ik zeker de winkel binnen lopen

Super bh

Uitstekende sport BH

De sport BH voor een grotere cupmaat zit uitstekend. Het is van mooie kwaliteit en ziet er ook nog eens heel tof uit! Ik ben er blij mee.

Je wordt er goed geholpen, en er wordt ook echt naar je smaak gekeken

Ik als jongvolwassenen vindt het soms moeilijke leuke lingerie in mijn maat te vinden. In deze winkel is genoeg keuze en ze kijken ook echt naar wat je leuk vindt. Je word goed geholpen en ze zijn erg netjes.

Bestelling binnen 1dag in huis,Top.

Keurig verpakt. Duidelijke retourformulier. Prachtige lingerie.

Snelle levering, fijn contact en goed advies

Top service!

Fijne service, ik bestelde een bh die de dag erna in de aanbieding bleek, dit is snel en netjes afgehandeld. Top service dus!

Prachtig en fantastische service.

Ik bestel echt al jaren en jaren bij Farfallina. Van Bikini's tot lingerie, voedings bh's en andere mooie setjes. De service is altijd fantastisch en ik zou nergens anders ooit willen bestellen!

Snelle levering en een goed product.

Snelle levering en een goed passend product.Alleen de bh’s in de aanbieding waren bijna geen maten meer!

Goede ervaring

Goede ervaring en fijne kwaliteit BH

Netjes

fijn en overzichtelijke website

Ze reageren snel en je krijgt je artikelen snel thuis gestuurd. Een fijne webwinkel met goede prijzen voor bikini's.

Snel en goed

Super mooie bh s en mooie prijs. Vlotte bezorging

Altijd goede qualiteit aan spullen en goede levering

Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, de bestelling wordt altijd goed verstuurd .

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.