ze zitten perfect

jaren lang verkeerde gedragen toen kwam ik in een winkel waar ze verkocht werden(nu nog) .maar ik vind dit veel makkelijker en goedkoper.

Heel tevreden

Heb nog even getwijfeld over de juiste bh maat en kreeg heel vriendelijk advies waardoor alles klopte. Ben heel blij met deze prachtige bh

Goed en overzichtelijk

Makkelijke site goed overzicht

Fijne BH, ik bestel er nog één

Ik heb een Elomi Molly besteld; hele fijne plussize voedingsBH. ik bestel er nog één ☺️

Goede en vriendelijke,eerlijke service

Eindelijk zwemmen!

Ik zoek al jaaaren goede zwemkleding. Ik heb cupmaat 80H, en nu met borstvoeding een goedgevulde H dus. Ik heb nu een zwempak gevonden waarvan mijn man zelfs 2x moest kijken. De beugel zet alles netjes op z'n plek en ziet er zo mooi uit. De verzending was snel en het pakketje was leuk ingepakt. Al met al, gooi de zwembaden maar open. Ik ben er klaar voor!

Fijn dat er ook mooie lingerie in grotere maten zijn.

Medewerkster Laura is altijd bereid mee te denken, dus daarin erg behulpzaam.

Niets ontvangen

In het verleden veel positieve ervaringen opgedaan met uw zaak. Nu online besteld maar nog niets ontvangen. Heel jammer maar waarschijnlijk door de extreme drukte rondom Kerst. Ik wacht het nog even af.

Prijs tov kwaliteit perfect

Snelle levering ! Perfecte afhandeling

Goede ervaring met deze webshop. Product netjes verpakt en snel verzonden.

Prima ervaring.

2 bh,s besteld. De verzending ging prima ondanks de drukte bij postnl. Helaas waren ze niet voor mij geschikt dus weer retour gedaan. Snelle afhandeling. Je kunt met een gerust hart hier bestellen

Lang wachten

Het duurde lang voordat de BH er was. Ik moest er zelf achteraan bellen om te horen waarom het zo lang duurde.

Snelle leveringen, mooie artikelen, leuke acties

Overzichtelijke webshop met een groot aanbod van mooie artikelen. Snelle levering. Regelmatig leuke acties.

Goed maatadvies bij het artikel!

Bestelling prima verlopen,

Service in winkel altijd super

Snelle levering Duidelijke uitleg over de engelse maten

Heerlijk thuiswinkelen

Als je jouw maten weet dan kun je heerlijk shoppen via Farfallina

Heerlijke bh!

Mijn bestelling is snel bij mij thuis bezorgd! Supergeweldig!

Goede service, goede kwaliteit BH

Goede, vriendelijke telefonische service en mooie BH’s van zeer goede kwaliteit.

Heerlijke service en gezelligheid in de winkel!

Altijd eerlijk advies, veel keus en kwaliteitsproducten. Kom er graag.

Duurde door de drukte bij de bezorging langer dan gebruikelijk, maar werd netjes op de hoogte gehouden

snelle service en mooie, goed zittende bh's

super

Goed bereikbaar ( ook in Corona tijd) , klantgerichtheid en service staan hoog in het vaandel!

Het is duidelijk en snel geleverd

Goede service, mooie lingerie.

Ik heb gisteren voor het eerst een lingeriesetje van Farfallina gekregen. Gaaf, nogvoor de kerst. Ik wil jullie een grote pluim geven voor de goede uitleg in het pakje om de juiste maat te bestellen. Ik ga jullie zeker aanbevelen!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.