redelijk

erg traag deze keer, wel perfecte pasvorm

goede service

Bestelling goed en leuk verpakt

Slecht

Hele late verzending. Echt veel te laat. Ik koop hier niet meer. Vier weken geleden twee bh’s besteld en eentje is nog steeds niet ontvangen. Zonder dat ze een bericht sturen over waarom het zolang duurt

Ik heb een goede ervaring

Uitstekende webwinkel

Duidelijke omschrijvingen, goede indicatie van cupmaat en snelle levering. Ik ben fan!

Duurt allemaal erg lang

18 nov een bh besteld 4 dec pas track&trace gekregen en nu zitten we dus in de drukte te wachten op de bh die ik nog steeds niet heb.

Gewoon goed.

Complete bestelling snel geleverd.

Leuke webshop!

Leuke webshop, mooie producten, top service!

Fijne webwinkel

Duidelijke site en mooi verpakt

Mijn favo BH Rosa Faia Twin

Al aantal keren online besteld bij Farfallina. Zeker in deze Coronatijd een aanrader !!

Super! Zeer tevreden.

Ik ben super tevreden met de bh's die ik besteld heb!

ik heb bh nog niet gekregen

bh is nog niet bezorgd

FANTASTISCH

Ik ben zo ontzettend blij dat ik zo welkom.ben en zo goed word geholpen met het vinden van de juiste spullen. Ondanks allerlei ongemakken waarmee ik te kampen heb maakt het ze niets uit en nemen ze de tijd en voel ik mij geen moment ongemakkelijk. Wordt er net zolang gezocht naar iets passende en wat ik mooi vind en waar ik weer blij van wordt. Het is best even een stuk rijden maar nu ik dat zelf weer kan heb ik dat er graag voor over. Ik kijk er naar uit om mijn spullen te mogen ontvangen als ze binnen zijn.

Ruime keuze, top producten, goede informatie, nette snelle levering

Fijne web-shop, indien nodig kun je aanvullende informatie/advies telefonisch opvragen (of langs de winkel).

Goede en snelle service,

Heel fijn dat mijn maat er is bij jullie

Mooie fijne bh!

Supermooie bikini

Supermooie bikini van Freya ontvangen. Erg blij mee. Wat een snelle verzending en mooi verpakt :-)

Beschikbaarheid van artikelen is duidelijk vóór je bestelt.

Bestelling van diverse items. De belofte van de levertijd is waargemaakt.

Top winkel

Groot assortiment Deskundig personeel Regelmatig leuke acties

Super goed snelle reactie op vragen via mail

duidelijke site, goede artikelen.

snelle service, goed rechtstreeks contact mogelijk. goede kwaliteit, en terugsturen van verkeerde maat artikelen erg makkelijk.

Fijne service

Veel keus in de grote maten.

Genoeg keuze en makkelijk te bestellen.

Precies hoe ik het boven heb vermeld.

Super winkel en service

Super winkel. Mooie collectie en snelle service

Mooie, betaalbare grote maten!

Zo fijn. Duidelijk, snel en een mooie collectie.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.