Snel, mooi en leuk ingepakt

De bestelling was er meteen de dag erna; keurig en leuk verpakt. Misschien wel bij de beschrijving aangeven dat een H ineens veel steviger is dan de GG, de dunnen voelt natuurlijk fijner, maar de steviger zit mooier.

helemaal top. Al vaker bij jullie besteld

Helemaal top. Al vaker bij jullie besteld

fijne service

Duidelijke uitleg

Fijn dat de eu maten erbij staan. Duidelijke uitleg. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Geweldige shop!

Altijd mijn maat op voorraad en een heel goede service. Mijn bestelling altijd snel in huis.

Uitgebreide collectie

Mooie en grote collectie voor een goed prijs. Behulpzame eigenaar personeel die weet waar ze het over hebben. Een echte aanrader.

De sportbeha zit als gegoten: goede pasvorm en goede steun.

Eindelijk een sportbeha voor grotere maten. De beha heeft een goede vorm. Je krijgt een grote bewegingsvrijheid. Snelle levering!

Ik winkel fysiek als online heel graag bij Farfallina! Al jaren. Altijd goede producten en in de winkel goed advies!

ze zitten heerlijk

ik heb jaren gezocht naar goede bh,s zonder beugels ,maar ik draag ze nu zeker al 5 of 6 jaar en ik wil niet anders meer.

Mooie bh's

Zeer mooie bh's, zitten gemakkelijk. Ook een snelle levering.

Geen reactie op mail.

2 keer gemaild helaas geen reactie op mijn mailtje. Ook word er beloofd op de website voor 15.00 besteld volgende dag in huis. Dik een werk week kreeg ik mijn bestelling pas binnen. Zonder dat er contact op genomen is met mij. Dit vind ik erg jammer.

Mooie stukken en goede service!

Top product!

Mooie BH's, goede kwaliteit, snel geleverd!

Lekker snel en goed

Lekker snel en altijd goede service

Super goed

Snelle levering en de juiste omschrijving van de artikelen. En dan ook nog eens leuk verpakt. Echt een cadeautje om vrolijk van te worden als je het pakketje thuis open maakt.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Alles zag er netjes uit en werd snel geleverd.

een prettige winkel en nog fijnere BH's in de meest moeilijke maten

als een warm bad

Hele fijne webshop met een assortiment!

Prachtige setjes bij Farfaline gekocht! Blij mee!

top

goede kleding goede kwaliteit snelle levering en discrete levering

Tevreden

Snelle bezorging ook als je achteraf wil betalen met Klarna! Tevreden over beide Freya beha’s.

Moeilijk om de correcte maar te vinden! Dan nog telkens betalen voor verzending en retour vanuit buitenland maakt het niet aantrekkelijk om hier te bestellen vanuit Belgie

Shop hier graag. Zeer deskundige hulp en een fijne winkel

Mooi product

bh zitten prima Super mooi

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.