Mooie kwaliteit badmode

snelle levering. Kortom; tevreden klant!

Artikel zoals verwacht, netjes verpakt

De website geeft herdere informatie. De foto's komen overeen met de werkelijkheid De artikelen zijn netjes verpakt.

Van shoppen bij Farfallina word ik altijd blij.

Bij Farfallina kan ik binnen een half uur WEL slagen voor een mooie goede bh of bikini . Zo chill. Ben al jaren een blije klant. Hulp in de winkel is ook goed.

Snelle en keurige levering

De foto was precies als de werkelijkheid. Keurige verpakking met een snelle levering.

Hoewel Rosmalen voor mij ver weg heb ik telefonisch geweldig advies gehad. Ik ben zeer tevreden

kwaliteit prijsverhouding goed.

Kwaliteit prijs verhouding is goed

Keurig!

Product snel geleverd en keurige afhandeling

Vlot en goed

In de winkel kon ik niet slagen, maar bij Farfallina in 1 keer en zat perfect!

Super goed geholpen

Er werkte iets niet goed op de site maar vervolgens super goed geholpen aan de telefoon. Ook met het zoeken naar de juiste maat, heel fijn!

Alles is naar wens verlopen !

Ik was op zoek naar een strandjurkje, vervolgens ben ik op de site van Farfallina terechtgekomen waar ik dadelijk een keuze heb kunnen maken. Ik heb de bestelling geplaatst en die werd geleverd op de dag die opgegeven was. Geen enkel probleem gehad !

al 6 weken wachttijd

en jammer dat ik zelf moet gaan vragen hoe het er mee staat. Nu pas 1 van de 2 ontvangen....wel al 6 weken geleden betaald.... Jammer, was altijz zo enthousiast over de zaak, wellicht komt het door de tijd waar we nu in leven....maar klanten op de hoogte houden, proactief, zou juist nu belangrijk moeten zijn.

Geen minpunten!

Bestelling was netjes verpakt, foldertje met uitleg erbij... helemaal goed.

Mooie duidelijke site

Was op zoek naar dat perfecte bikini broekje. Was denk ik drukbezocht want de site bleef steeds hangen. Wel jammer dat brievenbuspost 4,95 kost

Duidelijke website, maten gemakkelijk te vinden

Houden je op de hoogte van de ontwikkelingen over je bestelling

Helaas na lang wachten, bestelde te klein, dus retour!

Goed georganiseerd

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering

Fijne winkel

Goede hulp, uitgebreide collectie lingerie en badmode

Goede bh en snelle duidelijke service

Altijd haal ik mijn bhs hier. Goede service en kwaliteit.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle bezorging.

Snelle levering en goede informatie online.

Fantastisch telefonisch maatadvies!!

Telefonisch advies voor de maat, klopte precies, zit fantastisch.

Goede informatie op de site en snelle levering

Super goede informatie op de site en nette levering. Met het roze papiertje om de producten lijkt het net alsof je een Cadeautje krijgt

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Mijn bestelling werd keurig verpakt, snel afgeleverd. De foto’s en omschrijving van het artikel waren correct; ik ontving precies hetgeen ik verwachtte. Zeer tevreden.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.