Snel en netjes geleverd

Was opzoek naar een onderdeel van een bikini die ik begin van het seizoen ergens anders had gekocht - Via Google Farfallina ontdekt. Besteld - netjes gekregen. Heb nu een nieuwe leuke website gevonden!

Mooie webshop met veel keus

Mooi setje besteld, snel in huis, en voldoet helemaal naar mijn verwachtingen

Al jaren uitstekend!

Uitgebreide collectie, kwalitatief prima, snelle levering, nog nooit problemen gehad.

Super product, op tijd geleverd.

In de winkel zeer goed geholpen en nu online besteld. Bestelling was er binnen 5 dagen.

Heerlijke bh!

Er was wat onduidelijkheid over de levering, maar uiteindelijk na een e-mailtje ging het heel snel. De bh zelf is precies wat ik nodig had. Kleur, pasvorm, prima.

TOP

TOP geregeld bij Farfallina. Het personeel geeft je een goed en eerlijk uitleg en mening.

Super schnell :) danke

Netter und freundlicher Shop. Bikini war innerhalb von ein paar Tagen bei mir.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en snelle levering

Prettige website, overzichtelijk, product precies zoals omschrijving aangeeft. Snelle levering en netjes verpakt.

Prima service en lekker vlot geleverd.

Artikel voldoet aan mijn verwachting! Weer een nieuwe winkel erbij...

Mooie bikini’s en snel geleverd.

Mooie bikini’s en snel geleverd!

Heel tevreden

Ik ben heel erg blij met min badpak. Eindelijk een die goed zit en bovenaan netjes aan sluit

Mijn artikelen werden zorgvuldig verpakt en snel geleverd!!

Geweldige service.

Snel in huis.

Snelle levering, betrouwbaar en reageren direct op vragen via instagram!

Uitstekende kwaliteit

Paste perfect en goede kwaliteit

Snelle en goede service

Eindelijk een goede site waar je mooie grotere maten Bh's kunt kopen.

Goede collectie, divers

Kwalitatief aanbod, voldoende keuze en snel geleverd

Mooie artikelen.

Snelle en correcte levering!

Mooi aanbod voor grote maten

Zeer tevreden over mijn aankopen, Mooi aanbod grote maten. Wel jammer dat ik vanuit België 16 € moest betalen om mijn eerste 2 bikini's retour te sturen omdat ze niet paste. Bij een aankoop van 180 € vind ik dat het gratis moet kunnen

Netjes te woord gestaan voor vragen aan de telefoon. Goed verpakt blij met mijn aankoop. Raad het bedrijf aan.

Directe en verzorgde levering Zeer mooie en goede kwaliteit Echt zeer tevreden

Redelijk

Levering snel en netjes. Alleen na 2 keer een mail gestuurd te hebben nog steeds geen reactie. Jammer!

Top - helemaal tevredenheid

Netjes pakket en snel bezorgen...

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.