product ziet er uit zoals op foto, snelle goede afwikkeling van de bestelling

Prima kwaliteit van producten, levering en service

Ik bestel al jaren online en ook kom ik in de winkel in Rosmalen. Mijn ervaring van beide is zeer positief. Er is altijd veel keus ook al heb je geen gangbare maat. Bezorging en retourneren/ruilen ook goed geregeld.

Snelle levering en goede service!

Mooi verpakt en goed dat er een was en pasadvies bijzit!

Mooie kleding en snelle levering

Bestelde badkleding viel goed. Blij met mn eerste bestelling en dat is vrij uniek met badkleding, dat maar gelijk goed is.

Duidelijke en handige site, prijzen die relatief goedkoop zijn voor goede kwaliteit. Enige reden voor geen 5 sterren is omdat het aanbod niet heel groot is en er maten ontbreken.

Fijne winkel, super service,

Ik had mijn badpakken, ondanks de Corona, de volgende dag binnen. Perfect! Helaas viel het (leukste) badpak van Panache te kort, ik kreeg de bandjes niet meer om mijn schouders, lijfje te kort, of mijn lijf te lang. Het badpak van Plaisier is iets oubolliger, maar het past wel. Deze gehouden en helaas die van Panache moeten retourneren.Nu nog op zoek naar een ander hip badpak in een grote cup-maat die lang genoeg is.

Mooie producten en snelle service

Mooi aanbod van grote maten. Zeer snelle service en levering. Dik tevreden.

Hele goede ervaring. top

Zowel in de winkel in Rosmalen als online is het heel fijn om te "winkelen" . Goed advies

Top advies en service!

Gebeld voor advies, werd keurig te woord gestaan!

Super!!

Mijn tweede bestelling alweer. Vorig jaar ook 2 super leuke bikini's besteld. Mooie, ruime en vooral kleurrijke collectie met een goede pasvorm. Dinsdagavond laat besteld en donderdagmiddag al in huis in een leuk verpakte doos met persoonlijke touch. Heel fijn dat je met een E cup niet langer tot onflatteuze "oma gevallen" veroordeeld bent. Ik koop mijn bikini's uitsluitend nog hier!

Topwinkel!!

Deze keer online besteld i.v.m. de hele coronasituatie. Ondanks bovenstaande super snel geleverd (volgende dag). Kwaliteit van hun producten is prachtig! Ik koop regelmatig in hun zaak in Rosmalen. Ik word altijd voorzien van fantastisch advies dus ga vooral eens een kijkje nemen. Een dikke vette 10 voor jullie dames!

Supersnel en producten precies zoals verwacht.

Supersnelle levering. Mooi verpakt, alhoewel hartje er wat mij betreft af mag. Prima badpak. Zit mooi, precies als op de website

Snelle levering en met zorg verpakt en verstuurd Met leuke hartjes op het doosje 🥰

Bezorgen snel.....mooie producten....

Product kwaliteit was goed. Alleen paste het niet. En dan moet je betalen voor de retourzending. Waardoor ik niet nog eens bestel. Ik had goed op mijn maten geled en was er vanuit gegaan dat het zou passen.

Snelle verzending. Ik werd daarna nog gebeld, omdat een item dat ik had besteld en niet voorradig was alsnog beschikbaar was, heel fijn!

Snel en kwalitatief goed

Mijn bestelling is snel afgehandeld. De kwaliteit van de lingerie is goed. Duidelijke afhandeling van de bestelling via mail.

Al jaren mijn favoriete model

Goede, mooie pasvorm en fijn materiaal, geen last van de beugels, jammer dat ze dit model slechts in 2 kleuren uitvoeren, in het verleden een rose en rode gehad, hoop dat die kleuren nog eens terugkomen

goede ervaring en service

ik heb een goede ervaring gehad, in winkel en online. De verkoopster janine in de winkel adviseert me altijd goed en dat is de reden dat ik altijd bij jullie lingerie koop

Alles top ok

Goede opvolging van mijn bestelling, zeer snelle levering, kan niet beter, doe zo verder

Super tevreden!

Cadeau

Top leuk ingepakt snelle levering

Goed en betrouwbaar.

Volgens de afspraak en binnen de tijd geleverd.

geweldig

super veel keuze in f en g cups. Prachtige modellen voor een mooie prijs. Zal zeker deze site aanhouden voor verdere aankopen. De merken hebben een mooie pasvorm en de levering vind snel plaats.

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.