Goede service, snelle levering, ook in Belgie

Topservice!

Super sevice

1e instantie was mijn bikini er niet meer, ik was terleurgesteld...later kreeg ik een mailtje dat ze er toch nog achteraan waren gegaan....en JA ik heb de bikini die ik wilde hebben.....ik ben super blij want het is best moeilijk een een leuke bikini te vinden die ik past....super bedankt en ik ben blij met mijn aankoop en hoop dat er vele aankopen zullen volgen.

Trage reactie klantenservice

E-mails met vraag om advies worden niet beantwoord.

Zeer tevreden!

Goede gebruiksvriendelijke website, zeer tevreden over het assoirtement en de kwaliteit, maar vooral het aanbod in de exclusieve maten! (60f/65e)) Snelle service ook. Kortom ik ben een tevreden klant!

super

zeer goed service ( ook telefonisch goed geholpen )

prima afhandeling

snelle levering, ook al woon ik in België ;-)

Zondag een bestelling gedaan. Dinsdag verstuurd en ik had het woensdag in huis, had sneller gekunt denk ik maar goed. Verder ben ik tevreden over het product en hoe het verpakt was. Heb telefonisch contact proberen te zoeken wegens een vraag, alleen kreeg ik geen gehoor terwijl op de website wel stond dat ze bereikbaar waren. Een aantal kleine verbeterpunten, maar verder geen slechte ervaring

Prima service en leuke lingerie voor plusmaten

Vriendelijk en snelle service

Bestelling door Farfallina snel aangeleverd bij Post.nl Daar bleef de bestelling echter 3 dagen hangen....

Iedereen aan te bevelen

Goeie service door snel handelen Snel creditfactuur ect Fijne merken Aardig aan telefoon

Het was mijn tweede ervaring en viel tegen

Niet mooi in een doos ingepakt, voelde niet als ‘cadeautje’, maar als tweede handsje. Frommelig, in gescheurd papiertje. Op de foto kwam het artikel veel mooier, chiquer over. En de grootste domper: retour zenden. Lastig via access point, wat op UPS.com onvindbaar was, en retour zenden niet gratis. Raar dat via post.nl (waar het pakje wel afgehaald kon worden!) een keer zo duur was. Laatste keer farfallina voor mij. Ik hoop dat jullie lering trekken uit mijn verhaal.

Goede ervaring

Een mooie overzichtelijke webshop met een ruim aanbod. Fijn contact via de mail.

2e keer dat ik bij jullie bestel, eerst 2 bh's besteld en bevielen super en snel geleverd. Nu een bikini besteld, wederom snel in huis en zit als gegoten!

top!!

Verkeerd broekje geleverd dus beetje in de stress zo 4 dagen voor m’n vakantie naar gelukkig helemaal goed gekomen! Super snelle service!!

Makkelijk telefonisch bereikbaar. snelle levering en mooie kwalitatieve producten.

Stipt, betrouwbaar en correct!

Zeer snelle levering, hoog kwalitatief materiaal. Zeker een aanrader!

Leuke site, goeie levering

Levering binnen de tijd die vermeld stond

wanneer product niet op voorraad is en door jullie besteld wordt of is, even melden aan de klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Veel maten. Alles op diverse manieren te vinden: maat, merk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie kwaliteitsproducten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact gehad om advies in te winnen. Ik werd geadviseerd door een ervaren dame die wist waar ze het over had. Dank daarvoor; ik kom zeker nog eens terug bij Farfallina.nl.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Product netjes verpakt in papier en in een doosje. Absoluut top!

Catelijnen 9

5241CW Rosmalen

Over Farfallina

Farfallina is de grootste online winkel voor vrouwen met een bijzondere cupmaat. Zijn je borsten duidelijk groter of is je figuur voller dan 'het gemiddelde in de reguliere winkels' dan heb je bij Farfallina keuze genoeg! Met veel zorg en aandacht wordt elk seizoen een bijzonder assortiment samengesteld. Hier vinden alle vrouwen lingerie en badmode die past bij hún stijl en hún lichaam. Je wordt, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij je keuze.