Wij hebben besproken dat de planten op een camping, onder de bomen staan. Ook is er te weinig water geven. Daarom is de reden dat de laurier gaatjes krijgen.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij wouden de 4 Rhodo's met de post opsturen, dit doen wij normaal ook. Maar ivm met het hete weer vonden wij dit niet handig. Wij hebben deze daarom met onze eigen transport gedaan, door de enorme drukte duurde dit iets langer als normaal. Gelukkig dat het grootste gedeelte wel direct is geleverd. Sorry voor het ongemak.
Bedankt voor de beoordeling.
Helaas kunnen we bij de kleinste maat niet de hoogste stamhoogte maat leveren. Dit is ook duidelijk aangeven aan de telefoon. Daarom kunnen niet gratis de bomen omruilen voor de dikste maat. Hier moet bijbetaald worden. Dit kunt u ook niet van ons verwachten. Jammer van de review.
Wij vinden het vervelend dat niet alle planten bij u al geleverd zijn. Het grootste deel heeft u wel ontvangen zie ik. Wij gaan zsm even de 3 kleine plantjes nasturen. Sorry voor het ongemak.
De passen zat ertussen, dus dan kan het net iets langer duren. Dit zijn geen werkdagen. U heeft de planten ontvangen, daarna hebben wij geen mail meer ontvangen over de kwaliteit. Dus gaan wij ervanuit dat het is orde is.
Als met de extreme warmte en droogte onvoldoende water wordt gegeven, gaan de coniferen binnen een aantal weken dood. Dit is hier het geval geweest. Wij beantwoorden de mail altijd binnen een aantal werkdagen. Graag nog een keer een mail sturen zodat we het opnieuw kunnen bekijken.