Heeft een totaal van 1.382 beoordelingen met een gemiddelde score van 8
Review overzicht
Positief sentiment65%
De beoordelingen tonen over het algemeen een goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle leveringen. Velen prijzen de kwaliteit van de planten en de service, terwijl enkelen melding maken van kwaliteitsproblemen en communicatie. Over het algemeen zijn de ervaringen gemixt, maar de waardering voor prijs en snelheid overheerst.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Vlotte klantenservice
Gebaseerd op 17 reviews
Kwalitatief plantgoed - Laurier
Een tevreden klant hier!
Heel mooi gezond plantgoed niks op aan te merken, wij hebben al veel volgroeide laurier in de tuin staan, deze haag zal snel bijbenen.
Bij de levering liep er wat fout, er werden 16 planten geleverd en 20 betaald. Met een eenvoudige mail was het probleem opgelost. Kan gebeuren, via de klantendienst was het snel rechtgezet.
19 May 2025
Elsy
Boortmeerbeek
Fijne services
Snel geleverd. Ondanks de feestdagen toch binnen 5 werkdagen geleverd.
Mooie gezonde struiken met al veel nieuwe scheuten.
Wij zijn tevreden.
22 April 2025
E. K.
Waalwijk
Waardeloos
De chauffeur heeft geen contact genomen en de stuiken met blote wortel buiten neergezet. Deze te laat kunnen planten en alles is doodgegaan. Contact opgenomen maar ze willen niks compenseren omdat de chauffeur het een goede plek vond om neer te leggen.
15 April 2025
Belinda Dudink
Wervershoof
Reactie van Online Groen
Goedendag,
Wij hebben een mail met de bezorgdatum en tijd gestuurd. Vervolgens is er ook nog aangebeld. Als de struiken na een aantal dagen pas gepland wordt, gaan ze het niet overleven. Helaas kunnen wij daar verder niks aan veranderen. Wij hebben ook nog een compensatie aangeboden. Jammer dat het zo gelopen is!
Super prijs/kwaliteit en goede levering
Onder de indruk van deze club. Prijs/kwaliteit super goed, 1 van de voordeligste die we konden vinden - en bezorging super vriendelijk en behulpzaam.
8 April 2025
Martijn
Bloemendaal
Zeer slecht
Koop niet bij onlinegroen en zie ook trust pilot bij slechte reviews. Ik ben nu ook gedupeerd bij onlinegroen.
Oordeel zelf gerust ondanks hierbij de waarschuwing voor het bedrijf onlinegroen.
26 March 2025
Ramon Olijslagers
Eindhoven
Reactie van Online Groen
Goedendag,
Kunt u wat specifieker zijn met de klacht, zodat we het verder kunnen bekijken.
Prijs en kwaliteit is in verhouding
Wij zijn erg blij met de struiken.
21 February 2025
E
Meppel
Fijne service.
Telefonisch goed geholpen.
Snel geleverd met duidelijke instructie.
Mooie struiken.
17 February 2025
M
Hieren
Super geregeld alles
Wat een fijn bedrijf om er iets te bestellen.
7 January 2025
Feitze
Norg
Mooie kwaliteit.
Snelle service en duidelijk inplant instructie.
17 November 2024
Ede
Snelle levering en goede kwaliteit
Na bestelling snelle levering en de planten (portugese laurierplanten) zagen er goed uit.
Wel wat verschil in grootte, maar dat zal zich wel oplossen
2 amberbomen besteld á €200,- per stuk!!! en 10 glansmispel struiken (€180,-).
De amberbomen werden geleverd in een bus waar de bomen eigenlijk niet in passen. Als je wilt dan kom je een heel eind volgens de chauffeur. Dat was te zien. De toppen waren gebroken van beide bomen.
Op de mail kreeg ik als reactie stuur nog maar een foto. Geen reactie meer.
gebeld, afgebroken takken snoeien, loopt wel weer uit.
Koop je dus 2 dure bomen met voor altijd een beschadigde kruin en dat was de service. Gemiste kans, dit had beter opgelost moeten worden, zeker voor een bestelling van €580,- in totaal
eens maar nooit weer.
13 November 2024
Ellen
Friesland
Goed geregeld, prima prijs/kwaliteit
Bestelling verliep heel vlot, communicatie ivm levering was goed en de planten zagen er super uit. Wel enige ‘variatie’ in de hoogte, vandaar maar een 9/10.
12 November 2024
Filip
Haacht, België
Prachtige plantjes
Het zijn(300) prachtige struiken die geleverd zijn,ze zijn alleen ruim een week eerder geleverd als afgesproken was,dit was wel verrvelend omdat we niet gelijk tijd hadden om ze te planten.
11 November 2024
u rewinkel
Varsseveld
Vlotte levering, goede communicatie en prima hangplanten
Prima bedrijf, snelle afstemming en levering. Mooie Portugese laurier ontvangen
Evert
Silvolde
Zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie struiken.
Betaalbaar en toch mooie kwaliteit.
Pieter
Veenendaal
Ga zoo door geweldige service
Pauline
Amstelveen
Telefonisch goed geholpen.
Wij hadden nog wat vragen over hoe het geleverd zou worden.
Wij zijn netjes te woord gestaan.
Snelle en nette levering.
Voldeed aan de verwachting.
Portugese laurier besteld via internet, best spannend, want je moet vertrouwen op de leverancier. Alles was dik in orde! Chapeau!
18 October 2024
Marion
Vlijmen
Goed product
Goed product, en op tijd mijn Portugees laurier geleverd.
Zeer blij mee.
Ik kom snel terug.
4 October 2024
Hendrik
Utrecht
Goede communicatie!
Fijn dat het mogelijk was om de boom eerder te bezorgen en hierover te communiceren.
28 September 2024
Eline
Diemen
Fijne services en communicatie
Bedankt voor het mee denken.
Ook dat wij de lebering van de bestelling nog een week kon uitstellen .
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Wij zijn blij met de struiken.
23 September 2024
Lemmer
Snelle leverig.
Snelle levering.
De levertijd binnen 5 werkdagen hebben ze waar gemaakt.
Netjes een mail gehad met een tijdsindicatie van 3 uur gehad.
Mooie struiken geleverd.
Prijs kwaliteits verhouding is goed.
Wij zijn tevreden.
18 September 2024