goede service en mooie leibomen en Beukenhaagjes

De bomen werden netjes afgeleverd volgens afspraak. Er werden goede instructies bij gegeven om de bomen te planten.

Snel en kwalitatief goed

3 mooie leilindes, keurig afgeleverd! Snelle levering.

Zeer slechte after sales

Heb vaak planten besteld en dit was naar tevredenheid. Maar bij de laatste levering zat er een slechtte Rododendron bij a €75,-. Waar ik al bang voor was is deze inmiddels dood. Ik ben nu al 2 maanden bezig om een nieuwe plant te krijgen of geld terug. Maar het enige waar ze om vragen zijn foto’s zodat ze het kunnen beoordelen. Zelfs na het inzenden van de foto’s is Online Groen niet thuis. Ben zeer teleurgesteld in hun houding en hoop dat ze dit nu snel oplossen.

Leilinde is in prima staat!

De bomen zijn geleverd op het tijdstip dat was voorgesteld. Ook een vriendelijke man die extra advies gaf omtrent de bomen

Slechte kwaliteit en service - oplichters

Wij hebben 32 taxusbomen in de afmeting 200-220 cm besteld voor een haag en €1592 betaald. Online Groen heeft taxusstruikjes geleverd, waarvan de helft niet eens 200 cm haalt, heel smal en bijna doorzichtig zo kaal als ze zijn. Niet alleen kunnen we hiervan geen haag maken. De geleverde kleinere taxussen zijn aanzienlijk goedkoper, dan de taxusbomen waar wij voor betaald hebben. Maar dit bedrijf doet hier helemaal niets mee. Ze antwoorden niet eens op bijna dagelijks bellen, whatsappen en e-mailen! Daarnaast zijn bijna alle taxussen volledig kaal aan 1 kant. Alle struikjes zien er droog en levenloos uit. Deze klachten hebben wij binnen 24 uur na levering met foto’s en video’s gemeld. Online groen doet hier helemaal niets mee! Wij zijn ons hard verdiende geld gewoon kwijt aan deze oplichters!

De aankoop voldeed niet aan de verwachting.

Wij hadden deze aankoop zorgvuldig uitgezocht, want het was een cadeau. Bij ontvangst bleek de maat van de stam wel heel erg mager, terwijl er vooraf om een mooi stevig exemplaar was gevraagd. Deze stam was simpelweg onder de bestelde en betaalde maat. Corresponderen met het bedrijf gaat vrij moeizaam. Er wordt eerst om veel bewijs gevraagd ipv gewoon een oplossing aan te bieden. Komt niet echt klantvriendelijk over. Ik wacht eigenlijk nog steeds op een fatsoenlijk antwoord, maar ik heb weinig zin om er nog al teveel tijd aan te besteden. Dat zal waarschijnlijk ook de bedoeling zijn. Echt leuk kopen is het bij Online Groen dus niet. Jammer.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie leilindes, goed plant advies

Heb 2 leilindes stamdikte 16-18cm besteld te samen met 80ltr potgrond, mooi verzorgde bomen werden wel wat later dan vooraf aangegeven geleverd. De bomen werden in een gesloten bakwagen geleverd en de vriendelijke meneer welke ze kwam leveren nam de tijd met het helpen geven van advies poten van de bomen en plaatsen van de boompalen en banden en verzorging Helemaal top! Nu hopen dat de bomen het goed zullen doen!

Een super goede ervaring

Ik kreeg 2 prachtige Prunussen toegestuurd. Goed verzorgd.

Goede service en duidelijke instructies..

Goede service en duidelijke uitleg

Mooie prijs-kwaliteit verhouding, duidelijk website en snelle respons. Fijn dat transportkosten vooraf duidelijk en vast zijn.

Prima levering boom niet helemaal

Prima levering Wel jammer dat er bij de ene 3 lagen en bij de andere 4 lagen zijn

Vlotte levering, bomen zien eer goed uit, nog even afwachten of ze het 'doen'......

zie boven

Nooit meer van online groen bestelling!

Bestelling kloppen niet, slecht klantenservice .

Prima ervaring!

Prima ervaring!

Goede kwalitatieve en snelle levering

Online groen heeft een goede en heldere site. Bestellen is eenvoudig. Goede en kwalitatieve en snelle levering, gewoon Top!!!

goede dienstverlening, snel en kwaliteitsvol

x

Prima prijs-kwaliteit verhouding!

Prachtig kunstgras (Excellence) en zeer vakkundig gelegd. Netjes opgeleverd.

Wat een snelle levering van onze prachtige laurierhaag!

Zoals afgesproken kregen wij onze laurierhaag geleverd en chauffeur Martijn kwam ze brengen. Wat een topper is dat! Klantvriendelijk en super behulpzaam!

Levert niet alles, ook niet na contact hierover

Dit bedrijf Onlinegroen.nl levert niet alles. Na contact hierover krijg ik te horen dat ze niet gaan naleveren. Dus u bent gewaarschuwd.

Vlotte bestelling, goede prijs, snelle levering. Beter dan jullie directe concurrent.

Prima levering

Fijne chauffeur, erg behulpzaam. Tot de volgende keer!!

Duidelijke site en snelle levering!

Op zondag besteld en dinsdags al bezorgd! Top en snel!

mooie bomen en goede service

Makkelijk bestellen via internet, aardige bezorger, bomen zien er goed uit met veel nieuwe blaadjes! Ik hoop dat ze het allemaal goed gaan doen!

Slechte kwaliteit en geen service

De geleverde planten zijn ondanks juist planten en watergeven binnen een maand dood. De klacht was geheel aan mijn handelen te danken, volgens online-groen. Mooie reclame die geboden aanplant garantie, nu nog waarmaken.

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht