Top geleverd en goede kwaliteit

Alles goed geleverd, mooi boompje ziet er gezond uit nu zien hoe hij het gaat doen

De bomen zijn geweldig maar de communicatie was nul op de schaal van 10

Totale mismatch, 14 dagen niets gehoord, gebeld, order niets mee gedaan, zou worden teruggebeld, niet dus, weer gebeld op vrijdag, ja order is in gang gezet, terug gebeld, niet dus, zaterdag weer gebeld, weer alles uitgelegd, ja de bomen zijn onderweg naar u vandaag, chauffeur beld half uur van te voren, (geen email 2 dagen van te voren dat de levering er aan komt, kom zaterdagmiddag 16.00h thuis, niet gebeld door chauffeur maar de bomen stonden in de tuin. Lang verhaal, veel te verbeteren, (nieuw systeem ?) maar alles bij elkaar ZEER TEVREDEN OVER DE BOMEN, volgende keer beter dan maar, jaap.

matig in meedenken en oplossen van mijn probleem, prima voor wat betreft snelheid van eerste aankoop

Helaas bleek een deel van de aangeschafte planten dood te zijn gegaan. Ik ben niet zo tevreden over het gedane aanbod wat ik kreeg om een en ander te vergoeden. Ben er overigens wel op in gegaan omdat ik graag iets bloeiends in de tuin had.....

Snelle levering en op tijd.goede prijs kwaliteit verhouding.

positief

voor herhaling vatbaar vanwege prijs/kwaliteit verhouding, geringe verzendkosten en vlotte levering

Snellere service dan gepland. Alles keurig naast mijn huis geplaatst

Correcte levering

Goede timing en opvolging van de afgesproken tijdspanne . Correcte levering.

Goed en snel geleverd

Product was goed en levering snel.

correcte levering, mooie plantjes, prima prijs.

Het is handig bestellen op de site, de levering was mooi op tijd, de prijs is zeer scherp.

Goed!

Tot nu toe goed, nu nog hopen dat de laurier aanslaat maar dat zal niet aan het bedrijf liggen :-)

Afspraak niet nagekomen

Op de dag dat ik de hele middag thuis wachtte op de levering kwam er niemand. Ik kreeg later een telefoontje dat de levering na het weekend zou komen. U geeft in de mail aan dat de datum niet meer gewijzigd kan worden!! Wij houden ons daaraan, maar u doet dat zelf niet. De plantjes hadden bruine randjes aan de bladeren. We hebben ze dezelfde dag geplant, dus even afwachten...

Aflevering niet zoals afgesproken

Winter kllokjes allemaal dood

Geen evenwaardige bomen

Spijtig dat de 2 platanen niet evenveel vertakkingen.hebben. De ene dubbel zoveel als de andere,toch evenveel betaald.

Bad delivery service

The delivery contractor left a huge Woden box on the street. The delivery man refused to take it back.

Perfect en mooie boompjes

Heel netjes verpakt en door de expeditie met de elektrische pomp wagen in mijn garage gezet prima voor elkaar.

Goed bereikbaar.

Goed te bereiken via telefoon als mail. Ze weten waar ze over praten. Duidelijke uitleg. De laurier was in prima staat. Wij komen zeker terug.

Mooie bomen.

Mooie boom afgeleverd, snelle levering. Mooie kwaliteit zoals het er nu uit ziet.

Mijn bestelling van 2 clematissen is me prima bevallen. De keuze was om de planten af te halen in Balkbrug. Dat is voor mij lekker dichtbij. Aangebeld. Werd niet opengedaan, toen maar gebeld en daar werd me keurig verteld dat mijn bestelling klaar stond. Deze kon ik zo meenemen. Jammer dat het topje van een van de planten afgebroken was. Maar goed, dat trekt vast wel bij. Een volgende keer zal ik vast eerst kijken op Online Groen.

Slecht

Planten waren niet wat ze vermelden, 10 tot 15 cm groot en waren Max 5 cm. Afzetterij

Raar verpakt, matige kwaliteit

Ik bestelde 60 plantjes, die thuis werden bezorgd. Ik was zelf niet thuis om ze in ontvangst te nemen, dus de bestelling zou in de tuin worden achtergelaten: dat was erg handig. Thuis aangekomen vond ik echter een kartonnen doos met enorme lagen plastic en tape daaromheen gewikkeld. Daarin zaten de plantjes werkelijk ineen gepropt, zonder bakjes om de kluiten of wat dan ook. Het zag er niet uit en de plantjes in kwestie oogden ook nogal zielig. Ze staan nu in de grond, ben erg benieuwd of ze het gaan doen: een flink aantal is al helemaal geel en de blaadjes vallen behoorlijk uit. Degene die voor ons de tuin doet, was ook nogal underwhelmed. Ik vrees een gevalletje goedkoop = duurkoop, maar er zaten ook planten bij die er wel redelijk uitzien en wie weet gaan ze het allemaal wel fantastisch doen. De eerste indruk was echter bepaald niet best.

Op tijd geleverd,goede kwaliteit en ervaren personeel dat weet waarover deze praat...

Mijn ervaring met Online groen is zeer goed

Goede en snelle levering. Mooie sterke planten.

Vlotte bestelling en goede afhandeling

Netjes geleverd

Bezorger was mooi vroeg en zeer beleefd.

Eenvoudig om te bestellen, snelle service en goede kwaliteit

Eenvoudig om te bestellen, snelle service en goede kwaliteit