Pluspunten

- levering keurig op tijd - alle spullen beschikbaar - goede communicatie

- bijgeleverde boomband had wel iets langer gemogen; nu niet genoeg om de boom aan 2 palen te binden

Pluspunten

website duidelijk, vraag werd goed behandeld; afleveren binnen overeengekomen tijdslot. prijs conform!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Zeer lage verzendkosten Bezorger nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden

Kan niks bedenken

Pluspunten

Mooie prijs kwaliteit

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit van portugese laurier. Snelle levering.

Klein verbeterpunt: Taxus verschillende van formaat, dwz dikke en dunne.

Pluspunten

Duidelijke site, goede bereikbaarheid, lage verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk en service gericht bedrijf; duidelijke website; Goede kwaliteit bestelde producten; Concrete en duidelijke communicatie over de gemaakte bestelling Producten zijn op de gevraagde datum en tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel antwoord op mijn mailtje

Mailtje wanneer het bezorgt wordt wanneer de beloofde datum niet gehaald kan worden

Pluspunten

In het contact met de heer Wunsch mijn wensen doorgenomen en vervolgens 2 bomen besteld. Het wachten op de aflevering duurde maar kort, 2 dagen later zijn ze al bezorgd. De kwaliteit is prima, maar het wachten is wel op het effect in het voorjaar.

Pluspunten

Zeer mooie kerslaurierstruiken. Struiken stonden klaar en konden probleemloos opgehaald worden. Niet het volle aantal sterren omdat een struik per ongeluk een dennenboom was. Na emailcontact is deze alsnog toegezegd bij de volgende bestelling.

Geen. Er is zeer accuraat gereageerd. Heb volle vertrouwen in dit bedrijf.

Pluspunten

snel, goede planten, goede service

Pluspunten

duidelijke informatie over bezorging. Netjes in de tuin neergezet.

bij sommige planten kan de beschrijving wat uitgebreider

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

FIJN dat de coniferen niet naast de voordeur worden gezet, maar achter de poort in de tuin. Prettige aflevering, De bezorging was op tijd en een paar dagen tussen aflevering en bestelling is ook prima.

Er zaten wel wat mindere boompjes tussen die niet voldoen aan 200cm+ . Voortaan zelf een kruiwagen meenemen (voor verplaatsing zakken compost), want die heeft niet iedereen. Gelukkig had ik een ander rijdbaar karretje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette levering mooie bolcatalpa's

Pluspunten

Mooie taxus geleverd en precies volgens afspraak en op tijd een aanrader.

Pluspunten

Supersnel en uitermate vriendelijk

Pluspunten

Het bedrijf nam binnen een uur contact op nadat ik de voicemail had ingesproken. De levering was binnen een paar dagen en op de afgesproken tijd, marge van slechts twee uren. De planten zien er heel goed uit.

Pluspunten

Prima levering en duidelijke informatie op de website over de bolcatalpa. Tevens goede prijs kwaliteit verhouding.

Vragen of er behoefte is om extra informatie over het planten te krijgen (bij levering).

Pluspunten

Snelle levering en mooie catalpa. Zeer tevreden.

Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

Goede kwaliteit van het geleverde product. Korte levertijd. Makkelijke overzichtelijke website met groot assortiment.

Pluspunten

Prima levering: op de dag naar wens. We kozen voor de service planten van de bestelde leibomen. Netjes en snel gedaan. Wij zijn tevreden, bedankt!

Pluspunten

Grandioos

Pluspunten

Snelle levering Goed advies voor inplanten Mooie bomen

Telefonische bereikbaarheid

Newtonlaan 115