2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Flexibele levering - ik kon zelf een datum kiezen en ook nog op het laatste moment wijzigen.

Ik ben niet tevreden over het product: We hadden coniferen besteld van 2.00 - 2.50 meter. De geleverde bomen zijn hoger/groter dan 2.50 meter en dat pas slecht in onze tuin. En de onderkant is kaal.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelheid van handelen en versturen van de produkten

de bestelde bomen (hoogte 2 mtr) zijn werkelijk 2.3 mtr. Geen tijd voor verdere actie door de strakke planning van de klant. Maar de klant en ik zijn niet blij met deze grote afwijking van de boomlengte

Pluspunten

De planten zijn uitstekend afgeleverd.

Pluspunten

goede inplantingservice vriendelijk en attent over de kwaliteit van de boompjes coniferen kan ik nog niks zeggen ik heb ze nog geen maand maar toch tot zover super ga vaker hier bestellen zo als het er nu voor staat!

Pluspunten

ze beloven het niet alleen , ze doen het ook Online Groen is een bedrijf waar je zaken mee kan doen

Pluspunten

snelle levering en vriendelijke chauffeur!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging was goed en uiterst vriendelijk. Prijzen zijn goed en planten mooi.

slechte communicatie via de mail en slechte bereikbaarheid. Moet er zelf veel achteraan zitten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

The payment was easy, the procedure clear and quick. The items were delivered right on time and the delivery man was extremely kind.

The tree we bought is in terrible shape. We will inform the company now!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering op afgesproken tijd, wel een andere leverdag gevraagd.

De wortelkluit van de Taxus bomen (125 - 150 cm) en de grond van de Buxus planten was heel droog, waardoor schade aan het groen zichtbaar was. Planten waren te lang boven de grond bewaard. Wensen van klant v.w.b. afleverdag werden niet gehonoreerd en zonder communicatie werd op een andere dag afgeleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site.

Slechte telefonische bereikbaarheid. De boompjes hadden veel dode bladeren.

Pluspunten

Snelle levering, vakkundig geplaatst, goede informatie.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd!

Pluspunten

mooi op tijd, echt volgens afspraak.

boompje erg dun en weinig blad,had echt dikker en voller verwacht!! hoop op voorspoedig groeiproces.......

Pluspunten

Prima planten, conform afspraak geleverd

Pluspunten

Mooie planten en snelle levering. Zo snel dat we op korte termijn moesten regelen dat de levering op een ander adres zou moeten worden afgeleverd. Dit werd voor akkoord direct bevestigd en was geen enkel probleem.

Pluspunten

het getoonde op de website is ook netjes geleverd binnen de genoemde werkdagen

?

Pluspunten

Prima snelle levering van hetgeen ik ook dacht besteld te hebbenen conform afspraak verschenen op het tijdstip zoals opgegeven. Prima!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, goedkoop, prettig contact

Omtrek stam van de boom was kleiner dan besteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- makkelijk bestellen - heerlijk dat 't wordt thuis bezorgd - fijn dat je 't ook kunt laten inplanten

- informeren wanneer het uitkomt dat de planten worden bezorgd. Nu was bericht: We brengen ze morgen ochtend, wat helemaal niet uitkwam. Was veel te kort dag. Verzetten bleek lastig via telefoon. Via mail uiteindelijk toch gelukt. - kwaliteit van planten verbeteren. Nu al aangevreten blad en luizen. Liefst had ik de planten geweigerd, maar is lastig als jullie al zijn gearriveerd.

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht