Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente tevredenheid over de service en vakkennis. Klanten waarderen duidelijke uitleg, snelle oplossingen en meedenken. Zowel aankoop als reparatie worden vakkundig en vriendelijk uitgevoerd. Al met al blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Zakelijke Bestelling keurig geleverd met goede service .
Marlies
Kaatsheuvel
! Dankjewel voor de uitleg! Alles rustig doorgenomen!
Monique
s'Hertogenbosch
Netjes gemaakt. Omdat het scherm bij eerste aanzien niet helemaal okay leek, werd er direct een nieuwe besteld voor een beter eindresultaat. Zelfs toen ik later die vrijdag belde dat het oneffenheidje was weggetrokken stonden ze erop tot maandag te wachten. Pas als het dan nog steeds goed was dan stuurden ze het tweede scherm weer terug naar de leverancier. Dat is de klant centraal zetten! Chapeau! Een scherm voor een 12,9 inch Ipad scherm vervangen is een kostbare aangelegenheid. Als dat goedkoper zou kunnen gaat Foonz van 4,5 naar een dikke 5 sterren!
J.
H.
Ik heb mijn iPhone 15pro laten repareren bij Foonz. Voor het scherm hadden we na overleg voor een refurbished origineel scherm gekozen ivm kosten, helaas bleek deze niet zo goed te werken. Dit hebben ze heel netjes opgelost door alsnog een nieuw origineel scherm te monteren waarbij geen arbeid berekend is en een scherm prijs waarin ze mij tegemoet zijn gekomen. Heel netjes opgelost dus!
Joost
Elshout
Ik heb van te voren op de webshop gekeken wat ik wilde hebben en of ze het op voorraad hadden. Vanuit deze wetenschap ben ik naar de winkel gegaan. Ik ben goed geholpen en had verder geen advies nodig.
23 March 2026
Mieke
Waalwijk
Breuk in mijn Apple scherm. Gebeld met FooNZ. Binnen 3 dagen gefixt, inclusief het bestellen van een nieuw scherm. Goed en netjes geholpen. Kortom: aanrader
23 March 2026
IWvT
Den Bosch
Top service staan altijd voor je klaar goed advies en altijd opzoek naar een goede oplossing voor een goede prijs kwaliteit
13 January 2026
A m
Wijk en Aalburg
Na een ongelukje waarbij een volle beker Latte macchiato over mijn laptop is gegaan, heb ik de hulp ingeschakeld van FooNZ. Het toetsenbord is vervangen en de laptop grondig schoongemaakt. Dankzij deze snelle en deskundige aanpak werkt mijn laptop nu weer als vanouds. De service was vlot, vriendelijk en uiterst vakkundig. Absoluut een aanrader voor iedereen die met soortgelijke problemen worstelt.
5 January 2026
Brigitte
Berkel-Enschot
Snel geholpen, goed advies en blij met de Ipad
Van Houtum
Goirle
Na enkele jaren weer toe aan nieuwe telefoon. Prima advies gegeven over de verschillende keuzemogelijkheden inclusief de voor en nadelen. Daarna prima installatie en overzetten van alle gegevens uit oude telefoon. Ik liep als een tevreden klant weer de winkel uit.
Henk
Den Bosch
Het scherm van mijn MacBook was kapot. Ik kon snel terecht en de medewerkers van Foonz hebben het vakkundig vervangen. Aanrader!
Leo
Zaltbommel
Top geholpen
Willem
Hilvarenbeek
Super fijn geholpen metde aankoop van nieuwe hardware. Ze denken echt met je mee. Volgende keer geen twijfel maar rechtstreeks naar Foonz.
Erwin van de Ven
Tilburg
Prettige mensen met veel kennis van alles omtrent mobiele telefonie abonnementen en d devices. Gewoon fijn geholpen.
Jopie Bijl
Waalwijk
Nieuwe Samsung gekocht in snelheid alle gegevens omgezet naar de nieuwe en gewoon een heerlijk toestel.
Eric Blank
Berkel-Enschot
Jullie staan altijd klaar voor de klant, ook in drukke tijden hebben jullie een oplossing.
Kristof
Sint Truiden
Prima ervaring. Prettige ontvangst en vervanging scherm correct uitgevoerd Meerdere opties goed uitgelegd. Ik zou zeggen: is er iets met je telefoon dan ga naar dit bedrijf.
Peter
Vlijmen
Perfect telefonisch geholpen door Willem bij het weer aan de gang krijgen van mijn Galaxy A55 middels een 'harde reset'. Nogmaals bedankt voor je tijd en inzet Willem!
4 February 2025
Theo
Simpelveld
Ik ben zeer gastvrij ontvangen in de zaak waar ik kwam voor een nieuwe IPad en ik heb heel duidelijke adviezen gekregen ken de verdere aflevering verliep prima dus ik ben tevreden.
5 January 2025
Greetje
Nieuwkuijk
Kundig, vriendelijk en goede service :-)
4 January 2025
Do
Zeer goed geholpen
1 January 2025
Jaco Hoeke
Genderen
Goede, snelle service en levering met persoonlijke touch.
1 January 2025
Dennis
‘s-Hertogenbosch
Zeer goed geholpen. Goed advies gekregen..
Hennie
snel en adequaat
Peter De Bruijn
vlijmen
Ik kwam voor een refurbished Iphone. Ik werd deskundig en vriendelijk geholpen. Er hangt een gezellige huiskamer sfeer in de winkel. Ik ben erg tevreden met mijn aangeschafte refurbished Iphone.
Ruud Vanden Brink
NIEUWKUIJK
Bij FooNZ draait alles om gemak, snelheid en persoonlijk contact. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers met alles rondom telecom en techniek, zonder gedoe en zonder wachttijden.
Je kunt bij ons terecht voor:
- mobiele abonnementen en verlengingen
- zakelijke telefonie en VoIP
- hardware, nieuw en refurbished
- laptops
- reparaties van smartphones, tablets en MacBooks
- data-overzetting en installatie
- advies en complete inrichting van werkplekken
Wij combineren een fysieke winkel met directe service. Geen tickets of lange wachttijden, maar gewoon binnenlopen en meteen geholpen worden.
Van eerste aankoop tot service achteraf: wij zorgen dat alles werkt zoals het hoort.
Parallelweg-West 54 c
5251 JG Vlijmen