Pluspunten
Duidelijke website, geen onverwachte kosten, betrouwbare informatie over product en voorraad, snelle levering
VerbeterpuntenEen kortingscode geven na de bestelling die dezelfde dag vervalt is onzinnig.
Pluspunten
Goede merken
VerbeterpuntenWebsite zou iets aantrekkelijker mogen
Pluspunten
Snelle levering, goed persoonlijk contact.
Pluspunten
Snel efficient en adequaat
J'avais reçu un code pour une réduction sur la prochaine commande avant le mois d'octobre. J'ai perdu le papier sur lequel je l'avais noté et je pensais le retrouver sur la facture jointe au colis. mais non. Donc pas de réduction supplémentaire, dommage.
Pluspunten
Al jaren koop ik hier mijn kousen/hold-ups. Altijd goed communicatie als artikelen er niet zijn of vertraging hebben. Ook telefonisch goed advies gehad in het verleden. Snelle accurate bezorging.
Pluspunten
Via de site zijn de kousen nog goedkoper dan in de winkel en het scheelt ons een rit naar Hengelo. Als je weet wat je wilt hebben, is dit ideaal. In de winkel zijn we de vorige keer ook goed en deskundig geholpen met onze vragen en wensen.
VerbeterpuntenIk moest even zoeken voor ik de juiste kousen had gevonden. De indeling kan misschien iets logischer.
Pluspunten
Ik was opzoek naar een paar kousen voor een oudere dame met zeer gevoelige huid op de voeten, telefonisch ben ik zeer correct en deskundig geholpen. De dame is zeer tevreden met haar nieuwe kousen en we hebben reeds een tweede bestelling geplaatst. Bestelling werd snel geleverd!!!
Pluspunten
Elzinga kun je gewoon bellen en dan krijg je een advies op maat
Pluspunten
Gegeven informatie klopt. Zowel website als na bestelling En nog steeds zijn mijn favoriete sokjes leverbaar!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Geweldig dat dit bedrijf bij mijn laatste bestelling mee heeft gewerkt met de grote spoed die ik had
de website zou wat handiger kunnen; bijvoorbeeld als ik iets in de winkelwagen heb gezet moet ik via zoeken weer helemaal terug naar de pagina waar ik op zat; onhandig als ik bijvoorbeeld meerdere artikelen van hetzelfde merk wil bestellen
Pluspunten
Goede info
VerbeterpuntenGeen
enschedesestraat 8