Pluspunten
Mooi zitten lekker en glimmen mooi ze zijn sexie
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Je word prima op de hoogte gehouden van levering en ze doen er alles aan om de artikelen op tijd bij je te bezorgen.
Pluspunten
Al lang kousen gezocht voor . .Deze bedrijf op internet gevonden. Erg goede service met alles.
Pluspunten
goede kwaliteit, ruim assortiment en snelle complete levering
Pluspunten
Alles is perfect verlopen, ik had de panty snel onbeschadigd in huis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte reactie en bezorging.
Bij bestelling graag meteen aangeven of alle producten meteen leverbaar zijn. Onderaan de nota staat binnen 14 dagen betalen, terwijl ik al via Ideal betaald had. Voor mij was dat duidelijk, maar verwarrend voor mijn moeder die de zending kreeg. Liever: 'Is al betaald" o.i.d. erop zetten. Er staat 3,84 euro op de rekening voor verzendkosten; de portokosten van KPN zijn echter 2.56 euro. Hoe kan dit?
Pluspunten
Goede communicatie en betrouwbaar
Pluspunten
Er wordt keurig en snel gecommuniceerd. Zeer klantvriendelijk! Snelle levering. Kwaliteit!
Pluspunten
Snelle en korrekte levering
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
duidelijk, correct en snel.
Verbeterpunteneen maattabel op de website.
Pluspunten
Fijn dat ik gebeld werd of de bestelling wel juist was en vervolgens werden de panty's gebracht!
enschedesestraat 8
7551 EM Hengelo