Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Leuk cadeau! Ik heb deze gratis borstel direct aan mijn moeder gegeven om haar blij te maken. Dit was precies wat ik al lange tijd voor haar wilde kopen en dit is mijn geluk dat ik er één gratis mocht krijgen. Heel leuk idee en mensen zijn er vast ook heel blij van geworden. Al helemaal voor mensen die het financieel heel zwaar hebben en weinig kunnen beleven in hun leven is dit een groots cadeau voor mensen! Dankjewel zorgkiezer ik ben er heel blij mee!
Souad
Haarlem
Ik kan vanaf nu goed mijn tanden poetsen met mijn nieuwe electronische tandenborstel. Helemaal blij mee
Kasra
Bunschoten-spakenburg
Door de website een prima zorgaanieder gevonden en als extra een elektrische tandenborstel gekregen. HELEMAAT TOP!
Mark Snijdelaar
HEINENOORD
Iedereen zweert bij z'n eigen borstel, maar nu heb ik een nieuwtje. De Oral-B vitality PRO overtreft werkelijk alles. En: hij komt op plekken waar je geen zicht op heb. Het resultaat is niet gewoon schoon, het is Schoner dan Schoon !
Hans van der Kraats
Haarlem
Dus die tandenborstel (die ik cadeau heb gegeven want ink heb zelf een veel betere) heb ik zelf betaald.
Ilona
Amersfoort
Verbeterde versie, nieuwe generatie electrische tandenborstel roteert heel goed 3 verschillende snelheden. Oplaadbare ingebouwde baterij gaat lang mee. Past op vorige opladers!!!
johannes marinus hart
Haarlem
Overstap is goed gegaan en tandenborstel is een aardig gebaar. Mijn zoontje gebruikt deze nu. Helaas is de toekenning van de Euroclix echter niet goed gegaan, waardoor ik deze ben misgelopen. Ik had mij aangemeld via de link, maar het is niet goed geregistreerd.
Sven
Zevenhuizen
De Oral B tandenborstel die ik via mijn zorgverzekering heb gekregen is helemaal super! Eerder poetste ik altijd met een “normale” tandenborstel. En nu elektrisch! Hierdoor zijn het twee super fijne minuten om te tanden poetsen. Mijn tanden worden goed schoon, en zo ga ik vrolijk weer de deur uit bij de tandarts!!
Melany
Swifterbant
Tegenwoordig moet je om geen dief van je eigen portemonnee te zijn wel elk jaar op zoek naar de goedkoopste verzekeraar die jouw zorgbehoefte dekt. Dit gaat nog het makkelijkst via Zorgkiezer wat mij betreft!
Erik
Oudorp
De tandenborstel heeft weinig poetskracht en doet amper wat ik heb het gevoel dat mijn tanden niet schoon worden. Mijn eigen oral b is drie keer zo krachtig. Spijt van de keuze achteraf had ik liever bijbetaald voor een betere kwaliteit borstel dan voor deze slechte kwaliteit tandenborstel
Marjolein
Zwolle
Er zit helaas geen kracht op ondanks de drie verschillende standen. Het lijkt continu alsof de tandenborstel leeg is ondanks het volledig is opgeladen.
Audrey
Didam
Goed!
CHIN FEI LU
Delft
Ik heb mijn electrische Oral B tandenborstel opgehaald en ben er zeer tevreden mee. Dank u wel voor de mooie en ook nuttige geste. Met vriendelijke groet, Eric
Eric
Den Haag
Dit jaar verliep de overstap met Oral-B tandenborstel voor het eerst zonder problemen. Ik kreeg zoals beloofd een afhaalbericht en kon in juni bij Blokker het kado ophalen. Enige minpunt: Je kunt niet zelf kiezen bij welke Blokker het kado klaarligt, in mijn geval niet bij de dichtsbijzijnde iig. Verder werkt de borstel naar behoren en is van goede kwaliteit.
Peter
Bunnik
Top product , voldoet prima , 3 standen snelheid , SUPERRRRR
Ton
Tilburg
Fijne tanden borstel , al veel plezier van gehad
Esther
De goorn
Zoals de titel al zegt. Ik gebruik mijn eigen tandenborstel nog en heb deze alvast voor als die het ooit een keer begeeft.
A
Groningen
Oral B, hartstikke blij mee! :)
Du
Amsterdam
Ontzettend bedankt voor de snelle overstap. De tandenborstel is ook prima! Bedankt!!!
Klaas Jan
Nes Ameland
De overstap naar een andere zorgverzekeraar via Zorgkiezer is super makkelijk en simpel. In 1 overzicht wat het beste bij je past en bij de keuzes kun je gelijk doorgelinkt worden naar de voorwaarden van de desbetreffende verzekering. Doen wat het moet doen!
Sam
Amsterdam
Het is een fijne borstel met 3 standen. Ideaal als je last heb van je gebit zo dat die niet zo hard gaat
Melanie
Tiel
Deze website is super handig om premies van zorgverzekeringen te vergelijken met jouw wensen. Het overstappen gaat erg gemakkelijk en wordt automatisch voor je geregeld. En ook krijg je er een leuk bruikbaar cadeau bij!
Melanie
Scheemda
Zorgkiezer werkt op zich redelijk, maar de lokkertjes waarmee ze je binnenhalen (gratis spullen) zijn extreem lastig te krijgen. Eerst hoor je maanden en maanden niks van ze, dan moet je nog twee keer binnen zeer korte tijd een "keuze doorgeven", en vervolgens sturen ze het cadeau op naar een vestiging aan de andere kant van de stad. Alleen als je echt volhardend bent is dit de moeite waard, want ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij niet krijgt waar je recht op hebt. Als het goed geregeld was, was het een kwestie van afsluiten, en 2 dagen later je cadeau op de deurmat/bij een bezorgpunt.
10 June 2024
Thije
Utrecht
Beste Thije,
Bedankt voor je reactie.
Jammer dat je het zo ervaart. Op de actiepagina en in de voorwaarden wordt vooraf duidelijk vermeld dat wij de gratis tandenborstels in juni zullen uitleveren aan Blokker, en dat je deze kunt ophalen met je unieke voucher. We nemen je feedback mee en zullen dit meenemen in onze evaluaties om onze communicatie te verbeteren. Dit was blijkende uit je review, niet duidelijk voor jou.
Tijdens het overstappen heb je een keuze gemaakt voor een cadeau. Later in April vragen wij je binnen een tijdsbestek van 6-8 weken om je cadeau en adres te bevestigen. Er kan veel veranderen in de periode tussen overstappen en het uitleveren van de tandenborstels, en wij willen er absoluut zeker van zijn dat je dit niet mist. Wij bieden ook upgrade mogelijkheden aan om je eventueel iets extra's te kunnen bieden.
Op basis van het door jou gekozen adres (postcode) worden alle tandenborstels verdeeld en naar een filiaal bij jou in de buurt verzonden. Je kunt deze tot medio juli ophalen en eventueel de voucher met iemand delen, mocht die eerder in de buurt zijn om jouw tandenborstel op te halen.
Naar onze mening hebben wij alles duidelijk vermeld en ons best gedaan om je een zo soepel mogelijke service aan te bieden, naast onze hoofdservice: het adviseren van de juiste verzekering. We steken veel energie in het grondig onderzoeken van alle verschillen tussen verzekeraars en in het opleiden van ons personeel, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen. Hoewel veel mensen overstappen via ZorgKiezer, hebben velen toch extra advies en hulp nodig. We doen ons uiterste best om iedereen eerlijk en goed te begeleiden.
Alsnog veel poetsplezier en wij hopen je in de het overstapseizoen weer te mogen helpen en adviseren rondom een zorgverzekering.
Met vriendelijke groet,
Het zorgkiezer Team.
Ga grondig onderzoek bij de zorgverzekeraars blijkt dat ik net zo goed kan onderzoeken wat het beste voor me werkt. En voor de tweede jaar kan ik door een veel te korte periode geen gebruik maken van een kado, niet iedereen kan direct kiezen en moet daar eerst over nadenken.
10 June 2024
Jan
Veendam
Beste Jan,
Bedankt voor je feedback.
Het is goed om te horen dat je zelf in staat bent om onderzoek te doen naar wat het beste voor jou werkt als het gaat om zorgverzekeringen. Echter begrijpen we dat dit niet voor iedereen geldt. We steken veel energie in het grondig onderzoeken van alle verschillen tussen verzekeraars en in het opleiden van ons personeel, zodat we iedereen zo goed mogelijk kunnen helpen. Hoewel veel mensen overstappen via de ZorgKiezer, hebben velen toch extra advies en hulp nodig. We doen ons uiterste best om iedereen eerlijk en goed te begeleiden.
Wat betreft het overstapcadeau: Vanaf het begin van de overstapperiode is duidelijk gemaakt dat deze in juni geleverd zou worden, om een heldere en eerlijke verwachting te creëren. Bijna alle upgrade modellen zijn al verzonden en vanaf deze week kan iedereen met de voucher de gratis tandenborstel ophalen bij Blokker. Naar mijn mening kun je daarna nog lange tijd gebruik maken van de tandenborstel. Een tip: door de borstels regelmatig te verwisselen, gaat deze jaren mee.
Ik hoop dat dit helpt om je teleurstelling te verlichten. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Het zorgkiezer team.
In december 2023 ben via deze site overstap naar andere zorgverzekering met een actie ”Gratis tandenborstel” Ik heb hele jaar gewacht op deze tandenborstel, maar jullie maken je beloftes niet waar. Nu bieden jullie weer gratis tandenborstel, zeker weer een ********ij actie.
28 December 2023
G. Tagyeva