Is goed

Snel, makkelijk en goed geregeld

Binnen 5 minuten mijn overstap geregeld, zonder gedoe! Vorig jaar heb ik het ook via Zorgkiezer geregeld, ook dit ging soepel & snel.

Duidelijk

Het was overzichtelijk en makkelijk en snel te doen.

Makkelijk en snel.

Super makkelijk en snel geregeld.

Zonder zorgen naar een andere zorgaanbieder

Heel gemakkelijke manier om te checken welke zorgaanbieder voor jezelf en eventueel partner het beste/goedkoopste is.

Prima en snel geregeld

Duidelijk, snel en makkelijk

Snel geregeld, duidelijke info en ook korte wachttijd aan telefoon.

Top nergens geen problemen mee gehad

Ik heb een hele fijne overstap kunnen maken van zorgverzekering zonder te veel tijd en moeite er in te steken ik raad iedereen deze website aan!

Overzichtelijk en makkelijk

De vergoedingen waren duidelijk zichtbaar en was ook makkelijk te vergelijken met huidige en andere verekeraars.

Duidelijkheid staat voorop

Heb mij al eerder laten informeren door Zorgkiezer en was tevreden. Waarom zoy ik weggaan als ik tevreden ben? Misschien omdat ik volgende jaar niet weer een elektrische tandenborstel wil krijgen :)

Makkelijk en duidelijk

Prettige site, makkelijk overstappen..uitgebreide informatie

Prettig

Zorgkiezer geeft een duidelijk overzicht van vergelijkbare zorgaanbieders voor de laagste prijs. Makkelijker kun je het als klant niet krijgen.

Duidelijk verhaal.

Heel fijn mogelijkheid tot WhatsApp met gelijk een duidelijk antwoord. Geen moeilijk verhaal maar precies zoals het is. Prettig!

Super goed geholpen!

Wat een goed team super goed geholpen bij de juiste keuze te maken voor een nieuwe zorgverzekering! Ze nemen de tijd en moeite om met je mee te denken.

Beste manier van overstappen!

Ze regelen alles voor je voor een voordelige overstap, en als dank krijg je een electrische tandenborstel! Ik zeg win/win

Makkelijk en zo geregeld!

overzichtelijke website, en zo geregeld! Je hoeft enkel je gegevens in te vullen!

Wij hadden een zorgverzekering van Zilveren Kruis en waren uiterst tevreden daar over, echter Zilveren Kruis heeft voor 2022 geen contract et Waterland Ziekenhuis en daaro zijn wij overgestapt naar De Friesland en zijn erg tevreden over de wijze waarop de overstap door hen is geregeld. Een goede keuze dus.

Makkelijk te bedienen site

Simpel mijn wensen in te voeren en snel een resultaat zichtbaar wat voor mij het beste is .

Was prima

Prima te woord gestaan. Duidelijk

Goede snelle service

Was in 10 minuten geregeld oude polis zeggen hun voor je op, nieuwe snel afgesloten top

Prima keuze

Simpele aanvraag, makkelijke procedure, vlot geregeld, fijne keuze!

Uitstekend tevreden

Uitstekend tevreden met het gemak en de overzichtelijkheid waarmee ik de voor mij beste zorgverzekering heb kunnen vinden. Overstappen bleek verstandig en was zeer efficiënt geregeld.

De overstap liep gesmeerd

Na enkele muisklikken was het geregeld en heb ik bijna € 60,- verdiend. Als een overstapje op hetzelfde perron.

Helder en gemakkelijk overstappen

Ik was lang aan het zoeken naar een nieuwe zorgverzekering met specifieke eisen. Via Zorgkiezer.nl heb ik dit ideaal kunnen vinden en direct kunnen overstappen van zorgverzekering. Top site!

Zorg kiezer is een duidelijke vergelijkings site. Zij regelen de eventuele overstap naar een andere verzekeraar. Ik beveel zorgkiezer van harte aan.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam