Overzichtelijke site

Geeft eenvoudig een overzichtelijk en duidelijk beeld van de geboden verzekeringen.

Snel geregeld. Wel sturend dat kado zo laat komt en ook bon bol.com

Snel en eenvoudig

Ben goed geholpen toen ik telefonisch enkele vragen had

Erg professioneel!

Wat een fijn gesprek heb ik gehad met het overstappen. Een vriendelijk personeel en helpen je met het juiste advies. Ik ben super tevreden! Bedankt!

Snelle en weloverwogen overstap van zorgverzekering

Bij het overstappen van zorgverzekering ben ik door een behulpzame medewerker van Zorgkiezer geholpen bij het kiezen van mijn 'dekking in het buitenland'. Binnen een minuut of 7 een weloverwogen besluit kunnen nemen en meteen alles geregeld voor de overstap naar een andere zorgverzekering. Ik ben uitermate tevreden.

mevrouw/mijnheer?

Jullie vroegen mij in een mail naar mijn ervaring met Zorgkiezer. Ik ben heel goed geholpen aan de telefoon met het oversluiten. Alleen jammer dat de aanhef van deze mail gericht is aan mijnheer. Dit zal waarschijnlijk in de drukte gebeurd zijn, maar ik ben toch echt een mevrouw. Na een snel belletje met jullie (en weer goed te woord gestaan) blijkt dat bij het invullen van burgerservicenr. dit goed gaat komen. Ook bij de telefoontjes, geen lange wachtijden. Gr. Monique.

Snel en goedkoop een nieuwe zorgverzekering

Wij hebben via zorgkiezer.nl een nieuwe zorgverzekering afgesloten. Het afsluiten was in een paar minuten gebeurd, en hadden na een dag al de bevestiging van de zorgverzekeraar. Alles keurig geregeld

Prettige en een snelle afhandeling

Behulpzame medewerker die mij goed kon informeren omtrent het overstappen naar een goedkopere verzekering. Toen ik hem een situatie uitlegde over een vergoeding was hij geduldig en gaf hij op een fijne rustige manier uitleg. Goede communicatie en inlevingsvermogen.

Makkelijk, duidelijk, snel

Makkelijk en snel geregeld

Prima website. Makkelijke vergelijking en uitgebreide informatie. Tot nu ben ik erg tevreden. Mijn nieuwe zorgverzekering gaat over 3 weken in.

Heel makkelijk, dik tevreden

Heel makkelijk om over te stappen op deze manier. Tevens is het via zorgkiezer goedkoper. Ik ben van unive overgestapt naar zilveren kruis, via zorgkiezer. Als ik dat zonder zorgkiezer had gedaan, was mijn maandbedrag hoger geweest. Hoe dat kan, geen idee. Maar het scheelt mij bijna 30 euro per maand. Dat vind ik best veel. Alles staat duidelijk in een overzicht wat je wel en niet vergoed krijgt. Maar aangezien ik vrijwel nooit naar een arts of iets ga, heb ik niet veel nodig. Hooguit de fysio, maar ook dat heb ik beperkt. Soms kan je dingen beter zelf betalen, is goedkoper, dan je uitgebreid voor te verzekeren voor het geval dat.. Dat is leven in angst. Ik ben dus heel tevreden met deze manier van overstappen.

Zeer snel en goede afhandeling.

Zeer correcte en snelle afhandeling bij het overstappen naar andere zorgverzekeraar.

Ja ik vind heel goed iedee

Top! Bespaar een hoop

Dacht toch eens proberen, het scheelt me €27

Was makkelijk ook voor me hihih

Een hele duidelijke website

Ik vind het moeilijk om over te stappen van zorgverzekering maar met zorgkiezer werd alles goed vergeleken en heel duidelijk weergegeven. Was een prettige ervaring

Geen idee kan nergens inloggen

Heb alles gedaan en wil naar de app gaan maar die werkt pas vanaf 1 januari 2022

Míjn ervaring met de zorgkiezer.nl is best wel betrouwbaar!

Míjn ervaring met de zorgkiezer.nl is best wel betrouwbaar en ik ben zeer tevreden met mijn keuze dat ik heb gemaakt. Dank je wel voor de hulp die ik tijdens het telefoongesprek met u heb gehad.

vlotte afhandeling van overschakelen naar Ziezo Selectief

Dit is mijn eerste ervaring met zorgkiezer. Alles is heel vlot geregeld en overgezet naar mijn nieuwe zorgverzekering.

Beste

Gewoon top

Met het invullen van onze wensen, nu al enkele jaren de beste zorg, tegen een scherpe premie.

Ik vond het ontzettend gemakkelijk en overzichtelijk, en ben zeer tevreden over de verleende service!

Helder

Duidelijk en makkelijk om een goede keuze te maken

Very goos service

They are very good, polite , friendly and quick response

Herengracht 166

1016BP Amsterdam