Snel en makkelijk

Mijnnoverstap was binnen een paar minuten geregeld. Super!

Een goede verzekering

Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen heb dus ik zie jullie in 2022!

Goed snel bedrijf

Goed bedrijf reageerd snel zo populair dat de site er zelfs uitlag maar ja er zijn wel ergere dingen

Zeer duidelijk en overzichtelijk

Goede site met duidelijke uitleg en mogelijkheden.

Blij met overstap, goed verzekerd.

Goed verzekerd nu voor 2 10tjes extra in de maand. Samen met een tandartsverzekering en alle ziekenhuizen erbij in de buurt gedekt wat k hiervoor niet had, scheelt ook weer Handig dat je een verzekering met je partner af kan sluiten, hebben wij nu ook gedaan. Kort om top!

Verhelderend!!

Erg duidelijk om op basis van mijn voorkeuren een keuze te maken

Prima geregeld, geen omkijken naar.

De overstap is vlot geregeld. Zowel de afmelding bij mijn oude zorgverzekeraar als de aanmelding bij mijn nieuwe.

Snel deskundig en vooral ZORGvuldig

Zeer snel geholpen en alles is in korte tijd geregeld, super.

Duidelijk, snel én een leuk cadeautje.

Zorgkiezer.nl gaf een duidelijk en fijn overzicht van alle aanbieders en welke het beste bij mij zou passen. Ik ben makkelijk en snel overgestapt van verzekeringsmaatschappij. Ik kreeg er ook nog eens een gratis electrische tandenborstel bij!.

Top geregeld

Nadat je een paar voorkeuren invult, krijg je de beste keuze die bij jou en of je gezin past. Zeer makkelijk en snel geregeld. Goede deals!

Elk jaar kijk ik of mijn zorgpremie lager kan .En met Zorgkiezer zie ik in 1 oog opslag welke dat is . Heel eenvoudig voor iedereen .

Ik ben zeker benieuwd naar mijn nieuwe zorgverzekering. Maar ben vooral erg dankbaar voor de site. Alles word netjes uitgelegd en hierdoor begrijp je wat je wel en niet nodig hebt.

Geweldig.

Lekker makkelijk en overzichtelijk om te kiezen.

Overzichtelijk

Ik stap nu bij ieder jaar over omdat het loont. Het is overzichtelijk makkelijk en snel gebeurt, de rest doet zorgkiezer

Prima geregeld en heel gemakkelijk

Regelmatig kies ik de zorgkiezer om te kijken waar ik goede maar ook betaalbare zorg kan afnemen nu ik al jaren kies voor hoogste eigen bijdrage heb ik al veel geld bespaard wat ik apart zet voor wanneer ik het wel nodig heb. Fijn dat je bij zorgkiezer direct ziet wat dit oplevert bij de verschillende zorg verzekeraars.

Ik

Ik

Het was zo gepiept!

Ik vond het heel handig Zorgkiezer.nl te gebruiken om een keus te maken. Ik heb niks gemerkt van de overstap. Geen gedoe. Lekker snel. Bedankt!

Wat een gemak om over te stappen.

Ideaal om verzekeringen te vergelijken aan de hand van je wensen. Heb je een keus gemaakt dan is het overstappen super eenvoudig. Ontzorgen is het juiste woord.

Supergoed geadviseerd en geholpen

Na het niet in contact kunnen komen met mijn nu oude verzekeringsmaatschappij heb ik voor de zorgkiezer gekozen om mij te adviseren en bij te staan. Ben supergoed geholpen door een heel jong meisje. Zij heeft mij heel goed geholpen, geadviseerd en al mijn vragen beantwoord. Zo heb ik tot een goede keuze kunnen komen voor mijzelf . Bedankt!!!!!

Duidelijk en snel

Een zeer betrouwbare site

Snel en makkelijk

Makkelijke vergelijking.snel en netjes geregeld

Zeer goed geholpen,heel duidelijk

Heel goed!!

Snel en duidelijk!

Direct de verschillen goed kunnen nakijken.

Zeker doen

Snel en goed geregeld via zorgkiezer Duidelijk in keuzes

Overzichtelijk en helder

Voor het eerst bij de Zorgkiezer, de site is duidelijk en makkelijk te lezen bij het opzoeken naar de juiste keuze van pakketten.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam