Goede ervaring mee.

zeer makkelijk

Blij met mijn overstap

Al voor de derde keer via Zorgkiezer.nl overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Perfect geregeld en tegen een acceptabele prijs.

Snel en prima geregeld

Overzichtelijke site met duidelijke info. Maakt het maken van keuze eenvoudiger. Vervolg procedure niet ingewikkeld.

Gemakkelijke zorgkeuze

Gemakkelijk, overzichtelijk en klantvriendelijk. In een paar stappen kun je een goede keus maken, rekening houdende met je persoonlijke voorkeuren.

Fijne overstap zonder problemen!

Al mijn wensen ingevuld en daar kwam de voordeligste zorgaanbieder uit, harstikke makkelijk en een goede verzekering nu!

Alles weer snel en goed geregeld

Voor het 2e jaar gebruik gemaakt van borgkiezer.nl en alles is weer goed en snel geregeld. En vooral een voordelige uitkomst!

Dit is snel overzichtelijk en echt de goedkoopste keuzes

Ervaar het zelf!

Informatief én overzichtelijk!

Na een overload aan informatie op internet via standaard zoekmachines was het via zorgkiezer vrij gemakkelijk om de verschillen te zien tussen alle verzekeringen en daardoor een weloverwogen keuze te maken zonder dat dit erg ingewikkeld is. En de overstap wordt geregeld en natuurlijk de elektrische tandenborstel als cadeau is top!

snel en duidelijk

ik had nog niet eerder een overstap van zorgverzekering gedaan, maar het viel alles mee! Ik kon gemakkelijk vinden wat en hoe ik de zaken wilde regelen en was er zeer snel mee klaar. dank je wel!!!

Wensen doorgeven en zie direct een top 3

Het werkt heel makkelijk , je geeft je dekkings wensen aan en ze zoeken voor jou de beste zorgverzekering

Handig en effectief.

Helder, overzichtelijk en doeltreffend.Het maakte voor mij dat ik overgestapt ben naar een andere verzekerings maatschappij .

overzichtelijk

Alles is makkelijk te vinden. Snel geregeld

Het digitaal aanvragen/overstappen is een "piece of cake". Na het aanvragen ontvang je direct een mail en de vervolgstappen zijn snel en logisch.

Super makkelijk

Super makkelijke overstap, alles goed geregeld, je oude verzekering wordt stopgezet.

Prima geregeld

Al enkele jaren vergelijk ik en stap ik over via zorgkiezer. Altijd goed geregeld en komen de afspraken na.

Ongelooflijk, goed geholpen.

Zo overzichtelijk,voor ieder. Elke zorg die je nodig hebt ,wordt vermeld. De keuze kun je zelf bepalen. Je kunt makkelijk zelf bepalen . Zeer tevree

Zeer handig

Goed en snel

Duidelijke stappen. Alles overzichtelijk.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk geregeld, Binnen een week was alles geregeld en kreeg ik een bevestiging.

Alle relevante Info op een rij voor een goede keuze

Het is een makkelijke en overzichtelijke omgeving die je helpt om te kiezen wat bij je past. De vergelijkingen worden duidelijk in beeld gebracht. Zo weet je snel wat je het beste kan kiezen. De overstap zelf is in een paar simpele klikken geregeld.

Efficient geld besparen

Overzichtelijk, volledig en erg duidelijk om te vergelijken. Extra makkelijk dat zorgkiezer de omzetting verzorgt, met name de opzegging bij je huidige aanbieder.

Altijd zorg voor jou

Een meedenkende organisatie die er voor een mooie prijs jou de zorg uit handen neemt voor te kiezen waar bij jou past... ga zo door zorgkiezer..

Lijkt me duidelijk maar zal het in het komende jaar moeten gaan ervaren

Nog niet ervaren

Duidelijk en overzichtelijk