Uitstekend en marktconform

Goedkoper,uitgebreider enduidelijker dan Independer.nazorg etc ook correct.

De overstap service van zorgkiezer is zeer goed

Nette site

Makkelijk kiezen, Altijd voordeel

Goede klantenservice, alles heel duidelijk in te vullen via de site

Zo geregeld

Gemakkelijk en duidelijk ook over voorwaarden en dekking. Overstappen ook geruisloos. Ideaal hoor.

Alles gemakkelijk te vergelijken met de zorgverzekering die je nu hebt en toch goed kunnen besparen

Ik was bij ditzo en vrij kunnen kiezen voor een bepaalde ziekenhuis deze staat goed aan geschreven en ik heb via zorgkiezen de overstap naar de ditzo gedaan gemakkelijk en alles overzichtelijk door wat je wel of niet wilt alles even goed vergelijken en eigenlijk een fluitje van een cent dus bedankt zorg kiezer .nl

Heel gemakkelijk en snel,

de procedure ging heel snel en gemakkelijk, vooropgesteld dat ik nog geen reactie heb ontvangen van de door mij gekozen (nieuwe) verzekering.

Al jaren uitstekend!

Elk jaar stap ik hier over. Moeiteloos en volledig gedaan door Zorgkiezer.nl

duidelijk en overzichtelijk

Wat ik prettig vind, is dat je steeds 1 aspect van de verzekering kan veranderen ( bv fysio van 6 naar 9 behandelingen) en dat dan direct een update volgt met de beste verzekeringen.

Snel gevonden. Prima informatie

Via Zorgkiezer verzekering gevonden met de juiste laagste premie.Erg tevreden.

Door mijn wensen aan te geven kwam er een makkelijk overzicht met de voor mij juiste zorgverzekeraars. Heel fijn, ik ben 23 en maak voor het eerst ZELF de overstap naar een andere zorgverzekeraar. De hulp die ik voorheen van mijn ouders kreeg, heb ik nu van de zorgkiezer gekregen. Helemaal tevreden!

Duidelijke site om de kiezen

Duidelijke site om te kiezen en een leuk kado erbij. Altijd mooi meegenomen!

Super organisatie

Snel geregeld overzichtelijk en polis ook snel ontvangen . En natuurlijk goede service

Het gaat

Je kan niet voldoende de diepte in

Top verlopen

Je hoeft zelf niks te doen, zorgkiezer regelt het voor je. Ik betaal aankomend jaar minder dankzij deze handige website!

Dubbel verzekerd van succes

Na een duidelijke zorgkiezeradvies kwam ik al snel op deze verzekering. Heeft goede review.

Overstap in eén stap

Het gemak in hulp in keuze en afwikkeling is een compliment waard

Een zeer goede ervaring

Gecontroleerd wat de beste zorgverzekering is in het komende jaar voor mij via zorgkiezer. De overstap via zorgkiezer gemaakt en zowel de het afsluiten van de nieuwe zorgverzekering als het beëindigen van mijn polis bij mijn oude zorgverzekeraar is binnen een paar dagen geregeld. Precies wat ik wilde.

Gemakkelijk en overzichtelijk.

Gemakkelijk en overzichtelijk te vinden wat ik wel en niet belangrijk vindt

Duidelijk en overzichtelijk

Tja voor iemand die er geen verstand van heeft is het zelfs duidelijk !

Gemakkelijk en duidelijk.

Mijn wensen waren gemakkelijk in te vullen. Het resultaat voor wat het beste bij mij past was overzichtelijk en het oversluiten ging met een goede begeleiding waardoor het best makkelijk was.

Heel duidelijk. We zijn blij met het advies.

Het is heel prettig om de verschillende zorgverzekeringen te kunnen vergelijken. Door jullie hebben wij een goede keuze kunnen maken. Afgestemd op onze situatie, dat geeft ons een goed gevoel voor 2022!

Makkelijk snel betrouwbaar, voor mij geen andere vergelijken meer

Makkelijk snel betrouwbaar en duidelijk. Voor mij geen andere vergelijk site meer. AANRADER

Heel behulpzaam en correct advies

Herengracht 166

1016BP Amsterdam