Gaaf dat je een leuk cadeau krijg

Leuk dat je een tandenborstel kreeg. Ik moest er helaas wel lang op wachten. Maar hij is er gekomen! Eventueel voor ander jaar, misschien is een bon ook leuk, dan kan ieder wat voor zich uitkiezen en voor jullie misschien makkelijker.

Op een prettige manier kennis gemaakt met elektrisch poetsen.

Ik ben tevreden met mijn keuze om te kiezen voor de elektrische borstel, omdat ik daar nu kennis mee hebt gemaakt. Het is een manier die er voor zorgt dat je tanden er heel glad van worden. Een kleine opmerking is deze: tijdens het borstelen stopt zo nu en dan het motortje.

Informatieve yt's

Fijne tandenborstel. Ik heb nu al veel geleerd van de YouTube filmpjes. Heel erg bedankt.

Doet wat hij moet doen!

Op zich fijne tandenborstel, ik vind dat deze iets minder krachtig is dan die we al hadden. (En dat was ook oral-b)

Zorgkiezer.nl is makkelijk om te gebruiken. Voor iedereen toegankelijk en er worden opties genoemd die echt bij jezelf passen. Echt super blij mee. Daarnaast een leuk cadeautje;) meerdere vliegen in 1 klap dus.

Goed communicatie! Keeping your promise, that is really nice.

Top tandenborstel!

Erg fijne tandenborstel. Na het poetsen voelt het ook echt echt schoon. Ligt goed in de hand, niet te zwaar. Batterij gaat lang mee en de oplader is geen groot lomp ding. Zeer tevreden dus.

Zeer tevreden en zeker geen spijt van mijn overstap naar DITZO..

Goed begeleid goed telefonisch contacten en zeer vriendelijk. En dan ook nog een mooi overstap kado..

Overzichtelijk en nog een tandenborstel erbij ook!

L.S., Heel fijn om via Zorgkiezer een passende Zorgverzekeringsmaatschappij te kunnen vinden. Dank! Gelijk een zorg minder ;-) Ook erg leuk dat jullie daarbij een elektrische tandenborstel aanboden, ook hartelijk dank dáár voor! Met brandschone smile de wereld tegemoet ziend en vriendelijke groet, Giselle Ecury

geweldig

nooit gehad nu toch en het is geweldig

Mijn kind is zo blij als een kind

"Papa", wanneer komt die tandenborstel? Schatje, daar moeten we nog even op wachten. We hebben bericht gehad dat deze voor de zomer op te halen is....en daar lag hij, althans, hij lag er maar was al weer uitverkocht. Gelukkig waren de medewerkers van de Blokker waar we de tandenborstel op konden halen attent en gaven aan dat hij er dezelfde week nog zou zijn. En dat was hij ook. En hij werkt prima. En mijn dochter is super blij. En ik dus ook. Bedankt! Groeten van papa Friso, die de overstap met de tandenborstel een uitstekend voorbeeld vindt van mensen blij maken.

Elektrische tandenborstels

Fijne tanden poetsen met de elektrische tandenborstel van Braun...werkt goed veel plezier met poetsen...echt een aanrader...

Makkelijk geregeld een een leuke attentie

Makkelijk geregeld, goedkoop en een leuke attentie gekregen, Tandenborstel werkt goed. top

Helemaal perfect

Bedankt voor de tandenborstel, ben er heel blij mee en de tandarts denk ik ook

zoals beloofd snel gekregen!

de overstap ging makkelijk en snel. aangezien het voor mij zo snel ging heb ik ook direct mijn partner maar laten overstappen. in mrt kregen we bericht dat ivm corona het wat langer zou duren. en in juni was het dan zover we kregen de tegoedbon voor de tandenborstel om deze aftehalen. helaas heeft mijn partner nogsteeds geen bon / tandenborstel en is de bereikbaarheid hierom wat lastig.

Gewoon goed

Waarom veel woorden gebruiken als iets helemaal goed is?

Fantastische tandenborstel!

Deze tandenborstel is erg fijn, hij werkt perfect en laad goed op. Door de timer om de 30 seconden weet je dat je een nieuw stuk van je tanden kan gaan poesten. Na 2 minuten is er een dubbele timer zodat je weet dat de 2 min voorbij zijn. Erg handig en fijn!

Erg tevreden met mijn nieuwe verzekering

Prima bedrijf! Heel tevreden met hoe snel en gemakkelijk alles geregeld was! Ook blij met mijn tandenborstel, maar helaas is deze nu al kapot haha

Superblij

Ik ben zeer tevreden met mijn elektrische tandenborstel.

Overstappen was een fluitje van een cent en de actie met de Oral-B tandenborstel maakte het alleen nog maar leuker

geld uitgespaard geweldig

Simpel ging de overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar. De opzegging werd gedaan en 2 dagen later de nieuwe polis. Als dank nog een een tandenborstel die ik bij Blokker kon halen. Top

Super handig, 1ste keer dat ik een elektrische tandenborstel gebruik, echt een aanrader !

Geleverd volgens afspraak

Alles wat per mail beloofd werd is nagekomen. Fijne tandenborstel en makkelijk af te halen!

Super snelle service

Ben blij met mijn elektrische tandenborstel

Herengracht 166

1016BP Amsterdam