Werkt super!

Is een handige tandenborstel in gebruik werkt perfect!

Makkelijk over kunnen stappen, alles heel fijn en goed geregeld! Ik ben heel blij ermee

Blij met mijn elekrische tandenborstel.

Heel fijn dat er een druk sensor op zit, accu gaat lekker lang mee, Fijne opzetborstel. kortom Blij met de tandenborstel.

Tandenborstel prima, wachttijd absurd

Uiteraard is dit een leuk kado, echter een wachttijd van een half jaar is belachelijk

Oneerlijk

Ik had een zorgverzekering afgesloten voor mezelf en mijn vrouw, vindt het oneerlijk dat ik maar een borstel mócht uitkiezen terwijl wij wel twee premies betalen

Nooit meer ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl is ****** ! Zij noemen de elektronische tandenborstel een kado, ik noem het een sigaar uit eigen doos. Ik heb er voor gekozen om 50,- euro bij te betalen voor een middenklasse elektronische tandenborstel, welke in de winkel 99,- euro kost, in plaats van de gratis basis versie welke 50,- euro kost. Een week nadat ik betaald had, stond er 50% korting op de middenklasser. Dus als ik deze tandenborstel in de winkel had gekocht, was ik ook 50,- euro kwijt. Waar blijft mijn kado dan nu ?! Ik heb ZorgKiezer gemaild hierover, maar ze geven niet thuis natuurlijk. NOOIT MEER IETS REGELEN VIA ZorgKiezer. Minder dan 1 ster kon helaas niet.

Matig

- 6 maand moeten wachten - zelf moeten afhalen - meermaals zelf moeten polsen hoe/ hoever het staat - corona excuus voor alles Zorgkiezer is niet helder vooraf, ik ben in de val getrapt. Bovenstaande is gewoon beroerd anno 2021.

slecht

slecht

Teveel bijbetaald

Voor de luxere uitvoering €50 bijbetaald. Blijkt achteraf dat ze nieuw online te koop zijn voor €55. Dus uiteindelijk krijg je niets cadeau

Slordig en duurt veel te lang

Na 7 maanden eindelijk bericht. Kom je om op te halen heeft blokker de verkeerde !! Krijg deze niet mee want code klopt niet, wat een gedoe. Nu weer wachten op berichtje dat de juiste er is. Ook 50 euro extra betaald voor een wat duurdere uitvoering, zonde van tijd en geld !!

Goede informatie zijn dik tevreden

Ik gebruik al jaren deze elec tandenborstel

Dit wordt mijn derde . Erg blij mee. Mijn tandvlees is sinds gebruik 20 jr geleden verbeterd. Hartelijk dank.

Dacht dat het niet beter kon

Ik had al een elektrische tandenborstel maar toen ik de nieuwe tandenborstel ging gebruiken, wist ik niet wat ik meemaakte. Hij was zoveel sneller, niet normaal zeg. Ik ben er zo blij mee!

heel erg blij

Kan eindelijk mijn gebit poetsen

Het duurde een beetje lang voordat hij kwam

Ik ben er heel blij mee

ben tevreden met de overstap

na het overaten van mijn zorgverzekering, ben ik tevreden. ben per maand ook nog iets goedkoper uit, en kreeg als welkom ook nog een kado, super tevreden!

Het zelfde tandenborstel verhaal! Teleugestelde dochter!

De mail dat ze hem later zou krijgen gekregen. Opeens had ik eindelijk bevestiging dat ik hem in een andere woonplaats op kan halen maar zij de bevestiging nog niet. Dus even gemailt waar haar bevestiging bleef want dan halen we ze in 1x ophalen. Zij krijgt er geen 1 want haar adres is het zelfde. Ze zijn zeer volhardend en best asociaal kwa terugmailen.

Snelle levering en product werkt perfect

Snelle levering en product werkt perfect

Duidelijke website, makkelijke overstap!

Het was erg makkelijk navigeren en vergelijken op de website. Zo snel de juiste keuze kunnen maken. Overstap goed en snel geregeld. Tandenborstel was een leuke bijkomstigheid

Duidelijk en snel geregeld

Goede overzichtelijke kieswijzer. Overstap makkelijk en snel geregeld door hun. En ook nog een gratis tandenborstel van oral b.

Lagere kosten per maand en nog een gratis elektrische tandenborstel. Goede service. En de tandenborstel werkt super.. (eerste ervaring met een elektrische). Blij mee

Het was duidelijk en overzichtelijk wat ervoor zorgde dat ik de juiste keuze heb kunnen maken.

Tanden zijn lekker schoon.

De tandenborstel timer is goed.

Lang wachten - toch beloond

Het heeft (mede door corona) lang geduurd voordat ik mijn e-tandenborstel mocht ontvangen. Ik heb gekozen voor het model met de bijbetaling - maar dit is het meer dan waard. Kortom in dit geval loont wachten.

Goede uitleg

PRima service