wat een *** actie!

Wat een *** actie. Geen enkele belofte wordt nagekomen. Na 3 maand een code en wordt de tandenborstel opgestuurd, nou mooi niet dus. Pas na 6 maanden een code. En wordt het niet toegestuurd, maar moet je het ophalen. En ik ben niet in staat om het op te halen ivm ziekte. En ik ken en/of heb ook niemand om het op te halen! Jammer, gaat deze actie dus aan mij voorbij??

eindelijk de beloofde Oral-B elektrische tandenborstel

Na ruim een half jaar wachten, gisteren dan eindelijk de beloofde Oral-B elektrische tandenborstel afgehaald bij de Blokker. Die zat bij de actie bij het afsluiten van een zorgverzekering bij Zorgkiezer.nl. Ondanks het lange wachten toch zeer tevreden over deze tandenborstel. Maar goed dat het mijn extra tandenborstel is, want gelukkig heb ik zelf ook een Oral-B elektrische tandenborstel.

Blij met een dode mus...

Maandenlang moeten wachten op het cadeau wat bij de overstap in december beloofd was. Uiteindelijk €50 bijbetaald voor een borstel die normaal gesproken €50/€60 kost. Bijzonder teleurstellend. En dan hebben ze het over een super deal die ze gemaakt hebben... Ja voor zichzelf xD

Zeer slecht, lokkertje.

Lang moeten wachten op de beloofde Oral B elektrische Tandenborstel. Kreeg van de week bericht dat ik het op kan halen bij Blokker. Vandaag geweest en kreeg te horen dat ze......OP zijm, hoe irritant. Er waren al meer dan 25 mensen voor noppes geweest zei de verkoopster. Geven de schuld aan Zorgkiezer. Volgende week donderdag weer maar kon niet laten reserveren. Nooit meer Zorgkiezer, bar slecht, doen niet wat ze zeggen. Ik heb er spijt van!!! Tilly

Misleidend

Bedankt voor de elektrische tandenborstel. Ik heb hem nog steeds niet, ondanks dat ik hem wss zelf betaald heb en ondanks de mail dat hij klaar ligt. Ik ben geweest in de winkel maar hij ligt er niet. Mijn dochter is ook overgestapt. Viel bij nader inzien toch buiten de voorwaarden dus ontving toch geen tandenborstel. Ook stapte haar vriendin over door mijn dochter. Maar ook dat viel buiten de voorwaarden dus geen Bol bon. Optelsom: 3 nieuwe verzekerden voor jullie…en niks voor ons ;-) Alleen maar € 50 lichter.

Zeer slechte organisatie van deze actie

Ik ben net naar de aangewezen Blokker gegaan om de beloofde tandenborstel waarop ik al meer dan een half jaar wacht, te gaan ophalen. Wat blijkt ? Ze hadden er maar 6 binnen gekregen en die waren binnen een paar uur weg. Onvoldoende stuks aangeleverd voor de actie. 2 keer 10 kilometer voor niks gereisd, Onvoorstelbaar wat een bar slechte organisatie van deze actie ! Jullie weten toch hoeveel mensen jullie naar die desbetreffende Blokker hebben gestuurd. Waarom dan niet zorgen dat die aantallen overeenkomen?

Ophalen was onmogelijk , winkel ontvangt bijna niets .

Waardeloos geregeld , in de winkel weten ze van niets , bijna niets geleverd .

Blokker had er geen geleverd gekregen

Nog geen ervaring

waardeloos die procedure

Vandaag na 6 maanden dan eindelijk de beloofde tandenborstel. a. een voor twee zorgverzekeringen. b. 6 maanden wachten eindelijk in de winkel. Had je gedacht. c. blokker in doetinchem, niets ontvangen d. Wanneer wel in de winkel ????????? d. Actie van Zorgkiezer en Blokker, resultaat voor niks naar de winkel.

Helemaal blij mee met nieuwe tandenborstel

Duurde wel even 7 maanden maar ben wel blij met de tandenborstel

Slecht

Eerste ervaring met Zorgkiezer: De barcode van het welkomstgeschenk, de Oral-B tandenborstel wordt niet geaccepteerd bij Blokker.

Een half jaar wachten en dan nog niet eens thuisbezorgd ? Schandalig !!

Een half jaar wachten en dan nog niet eens thuisbezorgd ? Schandalig !!

Valt tegen

Ach ja... wat zal ik zeggen... Je wordt gelokt om over te stappen van zorgverzekering en dan krijg je een GRATIS ELECTRISCHE TANDENBORSTEL!!! Je kunt ook een betere kopen voor 50 euro bij betaling.. Dat maar gedaan want ja gaat hij misschien ook langer mee en zal beter zijn! Toch?? Eindelijk na 6 maanden is het zover de tanden borstel is op bestemming!!!??? En kan op gehaald worden. Vandaag de oral-b opgehaald bij de Blokker en wat blijkt... hij is gewoon 59 euro bij de Blokker....!!! Lekkere actie weer??? Heb dus 10 euro korting eigenlijk?? Niet echt een reden om volgende keer weer via Zorgkiezer over te stappen.

Trieste tandenborstel actie

Het gedoe rond de elektrische tandenborstel,het minutieus commerciële uitmelken van deze actie, heeft er voor gezorgd dat ij de tandenborstel hard nodig heb om de vieze smaak weg te poetsen.

Verkeerde blokker

Ik woon letterlijk naast een winkelcentrum, daar is een blokker. Eerder werd aangegeven dat dit de blokker in de buurt was. Toen kreeg ik een mailtje dat hij bij de blokker aan de andere kant van de stad opgehaald kon worden. Waarom niet gewoon die waar ik woon? Verder een prima tandenborstel, niks speciaals

Flauw lokkertje

Gelokt door een gratis Oral tandenborstel koos ik voor de Smart versie met bijbetaling van €50. Achteraf blijkt dit apparaat te koop te zijn voor nog geen €60 Flauw aanbod.

Gratis elektrische tandenborstel blijkt waardeloze actie

Via Zorgkiezer heb ik nieuwe zorgverzekeringen aangevraagd, omdat je een gratis elektrische tandenborstel kreeg. Dat leek mij een leuke actie! Dat de tandenborstel pas na 3-4 maanden zou komen had ik gelezen in de voorwaarden, dus geen probleem. Op 28 april 2021 een e-mail gekregen dat het overstapcadeau binnenkort beschikbaar zou komen. Daarbij werd ook al een alternatief cadeau 'gratis sporten online' gepromoot. Vervolgens op 4 juni 2021 opnieuw een e-mail waarin je een cadeaukeuze moet bevestigen. Hoezo bevestigen? Half december wist Zorgkiezer al dat er een Oral-B elektriche tandenborstel cadeau gedaan moest gaan worden. Vandaag op 30 juni 2021 een e-mail (dus ruim 6 maanden later!) dat de elektrische tandenborstel opgehaald kan worden bij de Blokker in Werkendam. Dat is aan de andere kant van de rivier vanaf mijn woonadres, waardoor er een reistijd is van 22 minuten heen en 22 minuten terug over een lengte van 2x 22,5 km. Kortom, wat een waardeloze actie! Het is duidelijk dat Zorgkiezer het cadeau als lokkertje gebruikt, als je het hele proces zo moeilijk maakt. Eind dit jaar ga ik weer overstappen, maar niet via Zorgkiezer.

Slecht

Ongelooflijk slecht!

Tot nu toe zeer tevreden op 1 min puntje na

Ze hebben mij telefonisch 2 tandenborstels beloofd wij hebben ieder een aparte polis mijn man en ik en ik heb maar een vouchergekregen

Voor ********** en leugenaars vind je bij zorgkiezer

Er wordt je een tandenborstel belooft als je overstapt via zorgkiezer. Daarna een hoop mails waarom het is vertraagd en dat je (andere) keuzes kan maken. Maar vervolgens hoor je niks en krijg je al helemaal niks!! Beloof dan niks!! Leugenaars!!

slecht

komen de beloften niet na dan heb ik het over het kado die maart 2021 al geleverd dient te worden dan gebruiken ze de covid-19 als dekmantel. eens maar nooit meer zulke waardeloze bedrijven.

eens, maar nooit meer

Loze beloftes Ook hier beloofd dat de tandenborstel binnenkort af te halen is,waardeloos, ,want deze smoes word te vaak gebruikt lees ik

Het gratis cadeau is niet gratis

Heb het gratis cadeau op gewaardeerd Naar de oral-b smart 4 De black edition voor 50 euro meer Besteld wat blijkt bij kruitvat is de Zelfde tandenborstel 29.95 Wel in de reclame. dus je hebt 20.05 teveel betaald dus niks gratis Jammer hoor Maar het overstappen ging wel goed Dus verder niks te klagen

Doen wat ze zeggen

Top leuke actie van de gratis tandenborstel

Herengracht 166

1016BP Amsterdam