Een zeer goede site om te vinden wat je zoekt.
Hi Eddy, Leuk om te lezen, dank je wel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Er is mij belooft dat ik een elektrische tandenborstel zou krijgen als ik via zorgkiezer over zou stappen, deze heb ik nog steeds niet ontvangen en ik ben al een paar weken geleden overgestapt. Ik zou graag willen weten of die nog komt anders vindt ik het een vervelende verleiding.
Beste Henk, De gratis Oral-B tandenborstel wordt verstrekt nadat ZorgKiezer terugkoppeling heeft ontvangen van de nieuwe zorgverzekeraar. De nieuwe zorgverzekeraar moet bevestigen dat de overstap via ZorgKiezer is voltooid. Dit is in de meeste gevallen in maart, waardoor de tandenborstel vanaf april wordt verstrekt. Hier kan je alle voorwaarden en informatie vinden over de tandenborstel: https://www.zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/gratis-elektrische-tandenborstel
Met een paar klikken ben je overgestapt en een duidelijk overzicht welke zorgverzekeraar bij je past.
Goedemiddag! Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed is gelukt. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hi! Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent! :-) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Zeer goed.
Goedemorgen Zafar Ali, Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent :-) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Alles prima geregeld.
Hi Peter, Goed om te horen! Dank voor je review Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Overzichtelijke site, duidelijk vergelijking en overstappen ging simpel
Goedemorgen Martien, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service Dank voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Makkelijk om de juiste zorgverzekering te vinden vanwege genoeg vergelijkingsmogelijkheden.
Hi Caroline, Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat onze website makkelijk en duidelijk is! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Veel geld bespaard
Hi Lahouari, Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben helemaal niet overgestapt........
Goedemorgen Harvey, We zijn ervan op de hoogte dat er een verkeerde e-mail is gestuurd. Excuus daarvoor, dit was natuurlijk niet de bedoeling. Je mag de e-mail als niet verzonden beschouwen. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Heb binnen de beloofde 14 dagen bedenktijd de zorgverzekering bij zorgkiezer geannuleerd maar intern niet goed verwerkt en dus zelf de “nieuwe verzekeraar” moeten bellen.
Goedemorgen Stephan, Vanwege de verwerkingstijd van de annuleringen kan hier wat mis zijn gegaan. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen om dit te regelen. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Eigenlijk helemaal blij mee. Alleen filter voor specifieke verzekeraars zou ik ook nuttig gevonden zou hebben.
Hi Jacob, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, we nemen je feedback mee! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
prima geholpen , goede info en kreeg de beste zorg verzekeraar
Hi Cor, Dankjewel voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Lekker vlot Goede info
Goedemorgen Frans, Leuk om te horen, dank voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Op deze site krijg je als bonus een kado. Echter achteraf blijkt dat meerdere personenop één huisadres hier géén gebruik van mogen maken.
Goedemiddag! Het is inderdaad waar dat wij actievoorwaarden hebben bij onze tandenborstelactie. Een van de actievoorwaarden is dat wij voor een geldige overstap naar een andere zorgverzekeraar één tandenborstel sturen per adres. We proberen dit zo vaak en zo duidelijk mogelijk te laten zien tijdens de overstap, in de bevestigingsmail en ook op onze website. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben nooit eerder van zorgverzekering veranderd. Dit had te maken met het feit dat ik via mijn werkgever collectief verzekerd was. Aangezien ik in de loop van 2020 ben gestopt met werken (na bijna 45 jaar) had ik mij voorgenomen om eind 2020 te gaan kijken naar wat een overstap naar een andere zorgverzekeraar -uiteraard rekening houdende met pakket en prijs- mij eventueel zou kunnen opleveren. Daarom de afgelopen weken verschillende sites bezocht waarbij ik uiteindelijk voor Zorgkiezer heb gekozen met als resultaat ruim €40 per maand aan besparing.
Hi Dor, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de overstap! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Heb een zorgverzekering gevonden die aan mijn wensen voldoet en ook nog voor een leuke prijs. Ga ook nog eens zeven euro per maand minder betalen ondanks de premieverhoging dat is top!
Hi Theo, Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van een passende verzekering! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Goede en betrouwbare ervaring, waarbij je heel makkelijk de best passende en goedkoopste zorgverzekering kunt regelen. Geen gedoe en het kost weinig tijd! Doe dit nu voor de tweede keer en zal het volgend jaar zo weer doen!!!
Hi Marloes, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en al vaker er gebruikt van hebt gemaakt. Dank je wel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Super ervaring tot nu toe. Site was duidelijk en het overstappen ging simpel. Leuk die tandenborstel als kado. Ga zo door!
Hi Joyce, Dankjewel voor je leuke review, fijn om te horen dat je blij bent! :-) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Deze mensen regelen inderdaad een goede vergelijking en ook de keuze wordt goed afgehandeld. De Oral tandenborstels komen er wel, maar soms met behoorlijk wat vertraging (in mijn geval meerdere maanden). Dat zag ik vorig jaar al in de recensies staan en ik heb zelf ook ondervonden. Even geduld dus! Verder duidelijke en toegankelijke site.
Beste Cor, Vervelend om te horen dat je negatieve ervaringen hebt met de tandenborstel actie. Op het moment dat er aan de algemene voorwaarde wordt voldaan krijg je van ons de tandenborstel. Graag ontvangen wij een e-mail met hierin de geboortedatum en achternaam. Dan kunnen wij kijken wat hier mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Originele beoordeling
Deze mensen regelen inderdaad een goede vergelijking en ook de keuze wordt goed afgehandeld. Zij maken echter gebruik van leugenachtige marketing. Hard adverteren met Oral tandenborstels die veelal NIET komen. Dat zag ik vorig jaar al in de recensies staan en ik heb zelf netjes via hen een keuze gemaakt en aan de voorwaarden voldaan. Vanwege de recensies had ik lage verwachtingen over de beloofde tandenborstel en dat is uitgekomen, want nooit meer gekregen. Het ligt aan de kerstdrukte, Corona of aan de leverancier, maar feit is dat dit ieder jaar terug komt. Jammer dat ze zo'n businessmodel kiezen. Keihard adverteren, klanten binnenhalen en de slechte recensies op de koop toe nemen. Als je voor de tandenborstel gaat dan zou ik voor een andere vergelijker gaan, Independer of Consumentenbond bijvoorbeeld. Als het je niet uitmaakt dan kun je gerust deze site gebruiken.
Een top website om zorgverzekeraars te vergelijken! Alles staat duidelijk beschreven en de overstap was zo geregeld. Daarnaast kun je er ook nog wat aan verdienen als je vrienden tipt om ZorgKiezer ook te gebruiken. Al met al een goede site om de beste zorgverzekeraar uit te zoeken.
Hi Tijmen, Leuk om te horen! Dank je wel voor je review Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijk en makelijk
Goedemorgen Mohamad, Fijn om te horen onze website eenvoudig te gebruiken was! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
makkelijk en overzichtelijk
De overstap naar de nieuwe verzekering gaat moeiteloos en snel! Ook super dat je gelijk uitgeschreven wordt bij de huidige verzekering!
Hi Joanne, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de overstap vlekkeloos is gegaan! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Wanneer je een nieuwe zorgverzekering wil, raad ik zeker zorgkiezer.nl aan. Je kunt duidelijk alles invullen wat je wil en daarna krijg je een duidelijk overzicht wie de goedkoopste zorgaanbieder is. Ook uitgebreide informatie over wat wel en niet vergoed wordt.
Hi Carien, Wat ontzettend leuk om te horen, dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer