De overstap van de zorgverzekering liep via Zorgkiezer.nl zeer soepel en het feit, dat er ook nog een elektrische tandenborstel mocht ontvangen heb ik als zeer prettig ervaren. Een aanrader voor een ieder die in de toekomst van zorgverzekering wil veranderen via Zorgkiezer.nl.
Dank je wel voor de mooie woorden Joop, daar worden wij erg blij van. Tot de volgende overstap! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
prettige vorm en handvast- iedere 3 maanden borstel vernieuwen- NIET mee poetsen, maar borstel werk laten doen (borstel recht op tand zetten en laten draaien)- niet te hard druk zetten op zowel tand als tandvlees - gebruik "geteste" tandpasta- maak gebruik van mondspoeling
Wat fijn dat de tandenborstel goed bevalt. Veel poetsplezier Ronald! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijke website van zorgkiezer zodat kiezen voor de juiste zorgverzekering eenvoudig is. Daarna een perfecte afhandeling en nog een goede tandeborstel kado. Helemaal tevreden!
Wat fijn om te horen Diana. Dank je wel voor de review en veel plezier met de nieuwe tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
ik ben normaliter niet iemand van weinig woorden maar gebruik er ook niet meer als niet nodig is, dus bovenstaande zin acht ik voldoende...
Zo zien wij het ook graag Yvonne! Dank je wel voor de review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben tevreden. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en indien nodig is de service prima. Geen klachten.
Dank je voor de review Linda. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. Als we je in de toekomst weer kunnen helpen met het vinden van een nieuwe zorgverzekering, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Lekker makkelijk geregeld, zelf gekeken wat de beste optie was voor mijn zorgverzekering en de overstap doorgegeven, hoefde verder niks meer te doen. Werd goed op de hoogte gehouden over alles wat er gaande was en wat er met de overstap zelf gebeurde. Helemaal top, ga zeker aan het einde van het jaar nogmaals via Zorgkiezer vergelijken.
Wat fijn om te horen Selina. We helpen je aan het einde van het jaar graag weer! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
ik gebruik hem al jaren
Wat fijn dat de tandenborstel zo goed bevalt Rawaz. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Sinds dit jaar klant bij DITZO. Tot heden alles correct afgehandeld.
Goed om te horen dat je tevreden bent met de nieuwe zorgverzekeraar Martin. Dank je voor de review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Snel en makkelijk, goed overzicht en alles wordt duidelijk weergegeven.
Dank je wel voor de mooie review Syl! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Schonere tanden!
Dank je wel voor de review Cora. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijke service! Product werkt goed!
Wat fijn dat je tevreden bent over de communicatie en de service. Dank je wel voor de review Prashant! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik was op zoek naar een goedkope zorgverzekering zonder al te veel extra's. Dankzij Zorgkiezer heb ik een mooie verzekering kunnen aansluiten die echt het allergoedkoopste is. Zeker een aanrader!
Fijn om te horen Ahmet! Als we je in de toekomst weer kunnen helpen met het vinden van een nieuwe zorgverzekering dan weet je ins te vinden. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Erg tevreden mee
Dank je wel voor de review Marsha! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Overstappen ging erg makkelijk; het hele proces werd goed uitgelegd, en grotendeels zelfs uit handen genomen. Erg fijn! Ook ben ik super dankbbaar voor de gratis tandenborstel die alle 'overstappers' kregen, altijd leuk! Het ophalen van de tandenborstel was een beetje een gedoe; het duurde even voordat we hem op konden halen (een half jaar) en bij het ophaalpunt wisten ze regelmatig van niks, máár: ik ben allang blij dat ik een tandenborstel 'cadeau' heb gehad, en ga hier verder niet over zeuren. :) Bedankt Zorgkiezer, voor jullie service!
Dank je wel voor de review en de feedback. Fijn om te horen dat de overstap goed is gegaan en je de tandenborstel hebt kunnen ontvangen. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Fijne tandenborstel, lange batterij duur. Borstel is niet te hard en niet te zacht. Fijn dat er een timer op zit! Ik poets niet meer handmatig sinds ik deze heb :)!
Heel goed om de horen dat de tandenborstel zo goed bevalt Lisa. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik had geen ervaring met poetsen met electrische tandenborstel, maar nu ik er een heb, wil ik niet anders en dit dankzij de superactie van Zorgkiezer.
Wat fijn om te horen Willy. Dank je wel voor de review en veel plezier met de tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Vroeger had ik een electrische tandenborstel en vond ik dit verschrikkelijk, het gedreun in me hoofd. Nu wederom geprobeerd en bevalt echt super goed, veel schonere tanden en mond gevoel.
Wat fijn dat de elektrische tandenborstel nu wel bevalt Paulien. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Alleen om 2 personen op de zelfde polis te krijgen was nog even een dingetje. Maar toch gelukt. Om in aanmerking te komen voor de premium, moest ik zelf tot 2x toe erachteraan gaan. Ook dit is goed gekomen.
Fijn om te horen dat alles is gelukt. Veel plezier met de tandenborstel en dank je wel voor de review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Sinds ik de tandenborstel heb is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan! Wat is elektrisch poetsen geweldig zeg! En echt super tof dat ik deze gratis kreeg bij mijn zorgverzekering. Ontzettend bedankt daarvoor. Ik raad zorgkiezer dan ook echt op alle vlakken aan! #EENZEERTEVREDENKLANT
Dank je wel voor de mooie review Larissa heel fijn om te lezen. Veel plezier met de nieuwe tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Erg fijne tandenborstel. Makkelijk te gebruiken en werkt beter dan verwacht. Altijd een handtandenborstel gebruikt maar na gebruik van deze tandenborstel wil ik niet anders meer. Een schoner gevoel van de tanden, echt een aanrader!
Wat fijn dat de tandenborstel zo goed bevalt Michelle. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijke website. Goede service. Goede communicatie.
Heel fijn om te horen Daniël, dank je wel voor de review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ondanks dat het wat langer duurde voordat ik mijn elektrische tandenborstel kreeg is de communicatie altijd super vriendelijk en fijn geweest. Werd pro-actief op de hoogte gehouden en wist precies waar ik aan toe was. Ook het afsluiten van de verzekering ging super simpel!
Dank je voor de review Sanne. Fijn dat je tevreden bent over de overstap+ cadeau! #poetsenmaar! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Overzichtelijk werden we geholpen bij onze keuze voor een nieuwe zorgverzekering. En nog gratis een extra elektrische tandenborstel ook. Geen wachtrij bij het tandenpoetsen s ochtends
Hi Stephan, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie overstap gemakkelijk is gegaan en dat de tandenborstel goed bevalt! :-) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Zorgkiezer is duidelijk, overzichtelijk en compleet. Overstappen wasnig nooit zo makkelijk. En dan ook nog een gratis elektrische tandenborstel. Top!
Wat fijn om te horen Marco. Dank je wel voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijk
Dank je wel voor de review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer