Super blij
Fijn om te horen dat we je blij hebben kunnen maken Tugce! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Prima overstap service
Goed om te horen dat je tevreden bent Jeroen. We worden blij van dit soort berichten! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
De electrische tandenborstel werkt goed. Wel goed opladen van te voren. Je tanden worden beter gereinigd en het is ook nog eens super gemakkelijk. Leuk dat dit cadeau wordt gedaan.
Bedankt voor je mooie review Karima, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de tandenborstel, dat doet ons goed. Veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben tevreden met de hulp van Zorgkiezer, ik heb momenteel een fijne zorgverzekeraar. Daarnaast heb ik mijn elektrische tandenborstel laatst mogen ophalen waar ik ook tevreden over ben.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn erg blij om dat te horen. Ik wens je veel poetsplezier. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Topservice!
Wat een fijne review, bedankt Chris! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Fijn dat dit bestaat
Fijn om te horen dat je blij met ons bent Elvira! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Het was simpel om de verschillende zorgaanbieders te vergelijken en ook de overstap was snel en goed geregeld!
Dank je wel voor de review Marco! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Positief en ook in de Corona tijd, info blijven geven ivm de actie vd tandenborstel . Dat was gewoon duidelijk
Bedankt voor de mooie review Corina. We hebben inderdaad in bizarre periode erg hard gewerkt en ons best gedaan voor jullie zodat alles duidelijk was. Fijn dat dit is opgemerkt. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
IK vind poetsen met de Oral b tandenborstel heel fijn, ik ben er van overtuigt dat je gebit veel schoner en verzorgder is!! Nooit geen gewone tandenborstel meer!!
Al in november ben ik via Zorgkiezer overgestapt van zorgverzekeraar. Nadat ik na een aantal maanden de tandenborstel nog steeds niet ontvangen had (ook geen bericht) heb ik contact opgenomen met Zorgkiezer. Meerdere keren werd mij een valse verwachting weergegeven; ik zou deze in februari ontvangen, toen werd het april en toen het Corona tijdperk begin werd dit als reden opgegeven dat ik de tandenborstel nog steeds niet ontvangen had. Ondertussen waren wij verhuisd naar de andere kant van het land en is uiteindelijk IN JULI PAS de tandenborstel naar de Blokker in mijn OUDE woonplaats gestuurd. Toen ik hierover contact opnam met de vraag of ik deze misschien toch in mijn nieuwe woonplaats zou kunnen ophalen, kon hier niets meer aangedaan worden en vonden ze het alleen maar ‘erg vervelend’, maar daar bleef het ook bij. Omdat ik de hele gang van zaken erg slecht vond heb ik dit netjes gemeld in dit telefoontje maar werd ik ook nog eens onbehoorlijk behandeld door de telefoniste. Mijn advies; GA NOOIT IN ZEE MET ZORGKIEZER.
Beste Rosa, Wat ontzettend vervelend om te horen. Dit is natuurlijk helemaal niet onze bedoeling met de tandenborstelactie geweest. Graag komen wij nog met je in contact om het er over te hebben en hoe we deze situatie kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Overstap prima verlopen, maar de langverwachte elektrische tandenborstel valt me erg tegen. Lage snelheid, alsof hij bijna leeg is. Bij wat meer druk op de tanden, trekt ie het niet. Had er meer van verwacht terwijl dit cadeautje me wel over de streep had getrokken om over te stappen. Anyway, een gegeven paard...
Goedemiddag Remco, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de tandenborstel. We krijgen voornamelijk positieve reacties en gebruiken de tandenborstel zelf ook met veel plezier. Mocht je tandenborstel het niet goed doen, stuur dan een mailtje naar [email protected]! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Wat niet wordt verteld als een huishouden twee zorgverzekeringen afsluiten krijgt wij maar 1 tandeborstel, vraag wij waarom? Hoor wij dat het in de (algemene voorwarden) nou dat is het oudste algemene antword op heeeeeeele kleine letters onderaan, dit was het laatste keer ik de Zorgkiezer gebruik, en met mij velen
Beste Anneke, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met onze tandenborstelactie. Het is inderdaad waar dat wij actievoorwaarden hebben bij onze tandenborstelactie. Een van de actievoorwaarden is dat wij voor een geldige overstap naar een andere zorgverzekeraar één tandenborstel sturen per adres. We proberen dit zo vaak en zo duidelijk mogelijk te laten zien tijdens de overstap, in de bevestigingsmail en ook op onze website. Wij hopen dat je wel een goede overstap hebt kunnen maken via onze website en als wij je in de toekomst kunnen helpen met het vinden van een nieuwe zorgverzekering dan kan je ons altijd bellen op 020 2611600 of mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik heb alleen maar goeie ervaringen met zorgkiezer, al diverse keren via hen een verzekering afgesloten, echt prima! Ik begrijp alleen niet zo goed waarom die tandenborstel niet direct na afsluiten van de verzekering wordt opgestuurd, maar enfin, ook goed gekomen Natuurlijk.
Een hele fijne tandenborstel Die lang en goed poest
Als twee individuele volwassenen op het zelfde adres overstapt naar een andere zorgverzekeraars via Zorgkizer, ontvang je maar een tandenborstel per huishouden (algemeen voorwaarden)
Beste Kenth, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met onze tandenborstelactie. Het is inderdaad waar dat wij actievoorwaarden hebben bij onze tandenborstelactie. Een van de actievoorwaarden is dat wij voor een geldige overstap naar een andere zorgverzekeraar één tandenborstel sturen per adres. We proberen dit zo vaak en zo duidelijk mogelijk te laten zien tijdens de overstap en op de website. Wij hopen dat je alles rondom je overstap naar een andere verzekering positief hebt ervaren. Als wij je in de toekomst kunnen helpen met het vinden van een nieuwe zorgverzekering dan kan je ons altijd bellen op 020 2611600 of mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben overgestapt omdat ik anders nog meer ging betalen. Nu ben ik maandelijks voordeliger uit en kreeg nog gratis een tandenborstel cadeau ook! Alles werd voor mij gedaan. Een fluitje van een cent dus. Het is het vergelijken zeker waard.
Hi Angelique, Wat fijn om te horen dat het overstappen gemakkelijk was. Dank voor je review! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
al meerdere keren een overstap van zorgaanbieder laten verzorgen. De bijhorende acties zijn aardig, alleen is de afhandeling daarvan ronduit slecht. Dit jaar werden de Bol cadeaukaarten deels niet geleverd. Volgens de actievoorwaarden die zij toestuurden had ik daar wel degelijk recht op, de uitleg die ze daarbij geven klopt niet met hun eigen voorwaarden. Het heeft weinig nut hen daarop te wijzen want je hoort er vervolgens niets meer van. Niet erg netjes, maar ze komen er vermoedelijk mee weg.
Beste Dennie, Als je de volgens de voorwaarden recht heb op de bol.com bonnen dan zal je deze ook zeker krijgen. Deze al je ontvangen via de mail. Als ik je goed begrijp voldoe jij aan de voorwaarden maar heb je ze niet allemaal gekregen? Graag zou ik met je in contact komen om samen even naar de situatie te kijken! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Bevalt me prima!
Telefonisch geregeld. Goed geholpen.
Alles ging heel goed met het overstappen.
De site werkt zoals ik hoop dat een vergelijkingssite werkt. Simpel, overzichtelijk en accuraat. En veel achtergrond informatie beschikbaar, dus meer dan alleen vergelijken. En dan is het natuurlijk altijd leuk als je ook nog een presentje mag kiezen :-)!
Ik kreeg de gratis elektrische tandenborstel omdat ik overgestapt ben via zorgkiezer.nl. Mijn eigen elektrische tandenborstel was al een tijdje aan vervanging toe, deze moest ik na twee keer gebruiken weer opladen. Het was dus een kwestie van tijd dat ik een nieuwe moest kopen. Nu hoeft dat niet meer. Overstappen via zorgkiezer ging snel en gemakkelijk en ga zeker aan het eind van het jaar weer via zorgkiezer kijken of ik overstap of blijf bij mijn huidige verzekeraar.
Na lang wachten toch het welkomscadeau gekregen.
Hi Daan, Vervelend dat je lang moest wachten, maar fijn om te horen dat je de tandenborstel wel hebt ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Alle aanbieders duidelijk op een rij met de voors en tegens zodat je zelf makkelijker een keuze kan maken. En dan nog een cadeautje toe : ) : )
Goed overzichtelijk. Niet duur en prima dekking. Alles online te regelen
Hi Soedhir, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je postief bent! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer