Prima beslissing

Het was makkelijk om via zorgkiezer.nl over te stappen. Alles duidelijk en goed geregeld. Blij met mijn tandenborstel.

alles binnen no time geregeld

Prima en duidelijk, snel geregeld en overgestapt voor een betere premie en een leuk cadeau in de vorm van een Oral B tandenborstel

Nu ik deze gebruik heb ik in mijn eerste week het idee dat mijn tanden mooier er witter zijn geworden . Blij mee

Uiteindelijk heb ik de elektrische tandenborstel mogen ontvangen

Helaas lag ondanks de berichten de tandenborstel tot 2x toe niet klaar maar uiteindelijk wel. We zijn er erg blij mee. Wel jammer dat het een per adres is, we waren juiste beide hiervoor overgestapt.

Handige vergelijkingssite

Net als vorig jaar heb ik ook dit jaar weer gekeken op zorgkiezer waar het voor mij het voordeligste is om mijn zorgverzekering aan te kopen. Vorig jaar heb ik ook al zo’n handige tandenborstel gekregen bij de overstap, ik ben benieuwd (en stiekem hoop ik op iets anders) wat zorgkiezer volgend jaar weggeeft bij de overstap. Voor nu heb ik mooi een extra borstel om ook de tanden van mijn hond elektrisch te poetsen. Dat is weer eens wat anders dan met de hand en werkt ook erg goed en gemakkelijk bij de hond! Gebitshygiëne is namelijk niet alleen belangrijk bij mensen maar ook bij onze prachtige honden.

Overzichtelijk en zeer toegankelijk

Zeer prettige ervaring. De website is zeer overzichtelijk en laagdrempelig ingericht: het is direct duidelijk waar je moet kijken of waar naar je moet navigeren. Super!

Goede communicatir

Ondanks de hele situatie ben ik ten allen tijden op de hoogte gehouden. De overstap zelf ging vlekkeloos! Geen opmerkingen daarover verder.

In een woord: Top!

De overstap ging vanzelf en kregen er zelfs een Oral-B elektrische tandenborstel gratis bij!

De site is prima

Ik ben te spreken over Zorgkiezer als het gaat om keuze maken en afhandeling. Was minder blij met de levering van de electrische tandenborstel, dit duurde echt Veel te lang wel geteld 6 maanden dat kan Echt niet!

Een leuk extraatje wat mij wel overhaalde om voor Zorgkiezer te kiezen bij het overstappen. Ook was de distributie zeer goed geregeld en koste het geen moeite bij het ophalen in de Blokker. Thuisbezorging was nog leuker geweest maar ik snap dat dit haast niet te doen is qua kosten.

Makkelijke manier om de juiste zorgverzekering te kiezen

Via zorgkiezer mijn zorgverzekering gekozen. Makkelijk en direct een goed overzicht.

Perfect!!

De overstap via Zorgkiezer is perfect gegaan. Alles wordt automatisch geregeld en vooral heel snel. Uiteraard ook heel blij met mijn tandenborstel, leuk cadeautje als bedankje voor je overstap.

Prima produkt en super in gebruik.

Een handig middel om je gebit te reinigen. Komt eenvoudig op de moeilijkste plekjes. Het is een produkt waar ik veel plezier van ga beleven. Dank!!

Echt top, ging super makkelijk!

Overstappen met Zorgkiezer.nl was echt een eitje! Alles werd prima geregeld en ik werd daarnaast netjes ol de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Prima, niks op aan te merken! Tevens is de Oral-B tandenborstel nog is een extra mooie toevoeging aan de overstap! Werkt fantastisch en de tips die ik via de mail heb gekregen van Oral-B helpen mij nog beter poetsen! Dank Zorgkiezer.nl voor de fijne afhandeling!

Heel blij met de tandenborstel. Hij kwam voor mij mooi op tijd. De vorige was aan vervanging toe.

correct en snel geregeld

goede ervaring correct en snel geregeld zonder veel moeite. we hebben alleen lang (6mnd) op de tandenborstel moeten wachten.

Makkelijk geregeld

Het duurde een beetje lang en ik vind het raar dat er maar één per adres is, terwijl alle twee mijn kinderen overgestapt zijn. En ook een mail kregen dat ze een tandenborstel kregen. De overstap zelf is prima maar die tandenborstel blijft raar.

Mooi exemplaar

Ideale tandenborstel voor een gaaf gebit

Ik kende tandenborstel al

Ik dacht, hij is aan vervanging toe. En mijn dochter die binnen kort uit huis gaat dacht dat is mooi dan heb ik er ook 1. Helaas bleek dat je er maar 1 per huisadres kreeg. Dat vind ik erg jammer en ook niet heel eerlijk . We hebben tenslotte onze eigen zorgverzekering en niet een gezamenlijke

Simpele stappen en heldere communicatie

Het overstappen van zorgverzekering ging makkelijk en snel via zorgkiezer. Elke stap was duidelijk uitgelegd. Ook zijn ze helder in communicatie!

2 jaar via deze site gebruik gemaakt. Altijd goede advies.

Ontzettende aanrader

Via Zorgkiezer ben ik dit jaar overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Ik kon heel fijn mijn wensen filteren, en kreeg in een opslag de diverse verzekeraars te zien. Het proces om over te stappen was een fluitje van een cent. Het heeft me ontzettend veel geld bespaard en als klap op de vuurpijl kreeg ik nog een gratis OralB tandenborstel omdat ik via Zorgkiezer ben overgestapt. Louter positief! Ik twijfel niet en stap dit jaar weer over via Zorgkiezer.

Super geregeld!!

Goed geregeld

snel energie overzichtelijk

Goede afhandeling en goede vergelijking met concurrenten.

Goed geregeld, fijne overstap!

Als het goedkoper kan, altijd doen, het bespaard je een hoop geld. Daarvan kan je weer andere leuke dingen doen. En nu deze prachtige oral b elektrische borstel gekregen helemaal top!

Herengracht 166

1016BP Amsterdam