Super ervaring

Geweldige overstap gehad zonder zorgen en de tandenborstel is perfect! Een echte aanrader

Fijne en snelle hulp per whatsapp

De gratis tandenborstel is 100% milieuvervuiling

Hij is vandaag met de milieuboer meegegaan voor recycling

Waardeloze timing, geen afspraken mee te malen

Geen flexibiliteit, maanden later dan gepland en vervolgens nog niet beschikbaar.

kleinkind

Ik heb een kunstgebit en die gooi ik altijd in een bakje en daar kan de tandenborstel niet tegen daarom heb ik hem aan mijn kleinzoon gegeven. M vr gr Piet

Alles goed geregeld!

Erg prettig om op één website alles te kunnen vergelijken. Naast de prijsvergelijking is het ook interessant dat Zorgkiezer een extraatje aanbied, in de vorm van een elektrische tandenborstel. De levering van de tandenborstel duurde wel erg lang vanwege COVID-19. Maar dat waren nou eenmaal de omstandigheden. Werd wel goed op de hoogte gehouden.

De oral-B tandenborstel was een leuk cadeautje maar lang moeten wachten

Ik ben blij met mijn overstap en dat ik een oral-B tandenborstel heb gekregen. Ik vind de tandenborstel een geschikt cadeau omdat het aansluit bij het thema zorg. Echter heb ik meer dan een half jaar moeten wachten om de tandenborstel in ontvangst te nemen. Iedere keer ontvingen we een e-mail dat het langer ging duren.

Goeie service

Duidelijke informatie op de website en makkelijk te regelen. Goede service.

Voldoet niet aan de verwachtingen

Het is dat ik de tandenborstel heb "gekregen".... De tandenborstel is een goedkope prul. De snelheid van de tandenborstel doet denken alsof deze oud is... De moderne tandenborstels zijn sneller, geavanceerder en "sterker".. Jammer... score van 1 ster. Omdat het "gratis" was en omdat de lader het ook doet op mijn huidige tandenborstel, een reserve dus..

Overstappen zonder zorgen

Gebruiksvriendelijke site die je makkelijk en weloverwogen een keus laat maken. De overstap is snel en goed geregeld. Ik doe dit nu al een paar jaar en het gaat altijd goed en snel. Als kers op de taart ook nog een elektrische tandenborstel mogen ontvangen!

Had stiekem meer verwacht!

Ik gebruik al langere tijd een elektrische tandenborstel en hoopte mijn oude te kunnen vervangen met deze van CZ. Het is alleen echt een veel minder goed apparaat, dus helaas staat deze nu in de kast en gebruik ik nog steeds de oude.... Jammer!

Niet je afspraak nagekomen

Prima dat jullie een gratis tandenborstel ter waarde van 149 gaan meegeven als ik een verzekering afsluit, maar kom het dan ook na. De originele prijs van wat ik heb gekregen is zeker niet boven de 35 euro. Heel jammer dit.

Slechte service

Minimaal 7 maanden moeten wachten op mijn tandenborstel waar ik recht op had. Ze hebben vaak geprobeerd dit te vermijden met smoesjes. Na meerde malen te bellen geen gehoor aan mijn verzoek. Het negeren van mijn mails enzovoorts. Kortgevat: nooit meer zaken doen met Zorgkiezer.nl

Prima geregeld

Het overstappen ging zonder problemen en de tandenborstel kwam met enige vertraging maar daar werd ik ook netjes over op de hoogte gehouden.

Gewoon super gemakkelijk!

Het koste me weinig tijd en moeite om voor ons een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Het is een duidelijke site en een goede berichtgeving omtrent de wijzigingen van de zorgverzekering. Wij gaan volgend jaar weer kijken of we kunnen besparen. En met de nieuwe tandenborstel besparen we natuurlijk ook op de tandartskosten voor volgend jaar ;) Zorgkiezer.nl heel erg bedankt !!

Matige kwaliteit, gegeven paard....

Maakt veel lawaai, borstel te hard en batterij snel leeg

Belofte maakt schuld

Wat een gedoe om een tandenborstel van minder dan €20, zes 6! maanden ná dato! En dan nu een vrolijke commerciële campagne ertegenaan, NEEN Dank je

Zorgkiezer - één grote misleiding en flauwekul.

Zorgkiezer deelde een kadootje uit: een goedkoop tandenpoets-setje voor de bestellers van een ziektekostenpolis. Ik bestelde in november 2019 al, en dacht het dus vóór de Sint in huis te hebben. Dat setje arriveerde niet, en nòg niet, en wéér niet "omdat wij eerst alle klanten persoonlijk moeten checken of zij wel echt de verzekering hebben gehandhaafd zoals zij die bij ons aanvroegen". Nou, ik word dus al bij voorbaat als een ******** neergezet voor die drie tientjes. - Zorgkiezer hoeft voor mij al niet meer omdat ik weet : zoals de waard is, vertrouwt die zijn gasten. Ik besluit dus: Zorgkiezer z.s.m. Exit. Dan komt er maanden later een mailtje met excuses wegens Corona, onzinnig omdat de hele kwestie al lang vóór Corona had moeten zijn afgehandeld: "U gaat van ons (een mij onbekend type setje) ontvangen". Ik wil wel eerst even weten of dat b.v. voor een bejaarde of een gezin met kinderen geschikt is, en mail die vraag dus onder vermelding dat ik er zelf niets aan heb, maar de kleinkinderen hopelijk wèl. Tijdje later een antwoordmail waarin een type-nr. wordt genoemd; heb ik dus ook niets aan. Ik laat het nu maar verder rusten. Maanden later volgt bericht dat ik naar Blokker in IJsselstein moet, omdat daar het setje voor me klaarligt. IJsselstein, zó ver? Waarom? En IJsselstein mijd ik liever vanwege teveel mij bekende mafkezen die daar geplaatst zijn na hun detentie, en de vele messentrekkers en wegmisbruikers daar. Maar o.k., ik probeer het een keer. Na ..tig maal gesneden te zijn en op de noodrem trappen omdat men daar van links èn rechts tegelijk spookrijdt en voorrang neemt, parkeer ik bij gebrek aan een G.P.P op een verboden plek en ga zoeken. Na geruime tijd bereik ik Blokker; daar weten ze van niks en hebben ze ook niets ontvangen. Ik word fanatiek en ga een week later nòg eens: Bingo ! Daar ligt mijn setje . . ongelooflijk maar waar. Dank u, dank u Zorgkiezer ! Ook voor alle onnodig verstookte benzine, omdat Blokker hier vlakbij zit.

Lang moeten wachten

7 maanden moeten wachten op een tandenborstel.

Poets veel beter dan een normale tanbortstel

Ik had nooit verwacht dat een elektrische tandenborstel zo'n groot verschil kon maken in tandplak verwijdering. Mijn gebit voelt nu veel schoner aan, ik heb heb niet meer het gevoel na elke maaltijd te moeten poetsen, wel gebruik ik tussentijds TePe Easy Pick voor een snel en gemakkelijke reinigen tussen de tanden na elk tussendoortje, deze werken veel beter dan de houten tanden stoker

Na ruim 70 jaar gepoetst te hebben op de ouderwetse manier,is dit toch een open baring om elektrisch te poetsen zo schoon en glad het is een geweldige ervaring.

Precies de hulp die je nodig hebt.

Erg prettig.

Snel vergelijken en overstappen

Duidelijke informatie wat overstappen vergemakkelijkt. Keuze was snel gemaakt. En de gratis tandenborstel was de kers op de taart. Fijn ook dat ik regelmatig op de hoogte gehouden werd m.b.t. de levering.

De borstel was heerlijk. Mijn tanden glimmen als nooit tevoren.

De borstel was heerlijk. Mijn tanden glimmen als nooit tevoren.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam