Geweldige overstap gehad zonder zorgen en de tandenborstel is perfect! Een echte aanrader
Hi Rianne, Dankjewel voor je leuke review. Fijn om te horen dat we je goed konden helpen! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Fijne en snelle hulp per whatsapp
Hi Rene, Dankjewel voor je review, leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hij is vandaag met de milieuboer meegegaan voor recycling
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je de borstel al weer weg hebt gedaan. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de borstel slechts zo kort meegaat. Daarom heb je garantie op de borstel. Jammer dat je de borstel nu hebt weg gedaan! We hadden je hier graag mee geholpen als je ons vooraf op de hoogte had gebracht. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Geen flexibiliteit, maanden later dan gepland en vervolgens nog niet beschikbaar.
Goedemiddag Huib, Wat jammer om te horen dat je zo ontevreden bent. Op basis van je review kan ik niet goed achterhalen wat de situatie is. Zou je contact met ons op kunnen nemen zodat we met je mee kunnen kijken? Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Ik heb een kunstgebit en die gooi ik altijd in een bakje en daar kan de tandenborstel niet tegen daarom heb ik hem aan mijn kleinzoon gegeven. M vr gr Piet
Hi Piet, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je je kleinzoon hebt kunnen verblijden met de tandenborstel! We wensen hem nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Erg prettig om op één website alles te kunnen vergelijken. Naast de prijsvergelijking is het ook interessant dat Zorgkiezer een extraatje aanbied, in de vorm van een elektrische tandenborstel. De levering van de tandenborstel duurde wel erg lang vanwege COVID-19. Maar dat waren nou eenmaal de omstandigheden. Werd wel goed op de hoogte gehouden.
Hi Karin, Dankjewel voor je review en je begrip. Fijn om te horen dat de website overzichtelijk is en dat je blij bent met de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben blij met mijn overstap en dat ik een oral-B tandenborstel heb gekregen. Ik vind de tandenborstel een geschikt cadeau omdat het aansluit bij het thema zorg. Echter heb ik meer dan een half jaar moeten wachten om de tandenborstel in ontvangst te nemen. Iedere keer ontvingen we een e-mail dat het langer ging duren.
Beste Veton, Fijn om te horen dat de overstap soepel is gegaan! Wij moeten wachten op de terugkoppeling vanuit de verzekeraar, hierdoor duurt het even voordat wij de tandenborstels uit kunnen delen. Dit staat allemaal beschreven in de algemene voorwaarden. Afgelopen jaar duurde het helaas wat langer door de omstandigheden van het Corona virus. Hopelijk heb je er nu veel poetsplezier van! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijke informatie op de website en makkelijk te regelen. Goede service.
Hi Jolanda, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de website duidelijk is. We proberen onszelf continue te verbeteren, dus we horen het graag als je nog tips voor ons hebt! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Het is dat ik de tandenborstel heb "gekregen".... De tandenborstel is een goedkope prul. De snelheid van de tandenborstel doet denken alsof deze oud is... De moderne tandenborstels zijn sneller, geavanceerder en "sterker".. Jammer... score van 1 ster. Omdat het "gratis" was en omdat de lader het ook doet op mijn huidige tandenborstel, een reserve dus..
Beste Rick, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de tandenborstel niet naar wens is. Wij hebben geprobeerd een leuk cadeau uit te zoeken. Mocht het te maken hebben met een defect in de tandenborstel heb je hier nog garantie op. Tevens hopen wij wel dat onze vergelijker goed heeft geholpen met het uitzoeken van een verzekering en dat hier alles naar wens is. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Gebruiksvriendelijke site die je makkelijk en weloverwogen een keus laat maken. De overstap is snel en goed geregeld. Ik doe dit nu al een paar jaar en het gaat altijd goed en snel. Als kers op de taart ook nog een elektrische tandenborstel mogen ontvangen!
Hi Maurice, Wat leuk om te horen dat je al een paar jaar via ons overstapt en dat je blij bent met de tandenborstel :) We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik gebruik al langere tijd een elektrische tandenborstel en hoopte mijn oude te kunnen vervangen met deze van CZ. Het is alleen echt een veel minder goed apparaat, dus helaas staat deze nu in de kast en gebruik ik nog steeds de oude.... Jammer!
Beste Willemijn, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de tandenborstel. Wij hebben geprobeerd een leuk cadeau uit te kiezen voor iedereen. Vervelend dat dit niet het geval is. Wel hopen wij dat je tevreden bent met de overstap via ons. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Prima dat jullie een gratis tandenborstel ter waarde van 149 gaan meegeven als ik een verzekering afsluit, maar kom het dan ook na. De originele prijs van wat ik heb gekregen is zeker niet boven de 35 euro. Heel jammer dit.
Beste Zilvia, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dacht dat er een andere tandenborstel werd geleverd. Deze tandenborstel werd vorig jaar tegen een extra betaling vergeven. Echter heeft dat voor dit jaar niet online gestaan. Jammer om te horen dat dit niet duidelijk was. Wij hopen wel dat de overstap naar wens is geweest. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Minimaal 7 maanden moeten wachten op mijn tandenborstel waar ik recht op had. Ze hebben vaak geprobeerd dit te vermijden met smoesjes. Na meerde malen te bellen geen gehoor aan mijn verzoek. Het negeren van mijn mails enzovoorts. Kortgevat: nooit meer zaken doen met Zorgkiezer.nl
Goedemiddag Yorum, Bedankt voor je review. Ik beloof je dat we de levering van de tandenborstels nooit hebben geprobeerd te vermijden. Sterker nog, we hebben onze uiterste best gedaan om de tandenborstels zo snel mogelijk te leveren. Dit heeft inderdaad langer geduurd dan de planning was. Daarom hebben we iedereen die recht had op een borstel, op de hoogte gehouden met mailupdates. We beantwoorden iedere mail die we ontvangen, maar als het erg druk is, dan kan de reactietermijn iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Hetzelfde geldt met betrekking tot de telefonische wachttijd. We proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar niet iedere situatie is te voorzien. We hopen dat we op je begrip mogen rekenen. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Het overstappen ging zonder problemen en de tandenborstel kwam met enige vertraging maar daar werd ik ook netjes over op de hoogte gehouden.
Hi Ton, Dankjewel voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het overstappen en de tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Het koste me weinig tijd en moeite om voor ons een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Het is een duidelijke site en een goede berichtgeving omtrent de wijzigingen van de zorgverzekering. Wij gaan volgend jaar weer kijken of we kunnen besparen. En met de nieuwe tandenborstel besparen we natuurlijk ook op de tandartskosten voor volgend jaar ;) Zorgkiezer.nl heel erg bedankt !!
Hi Edwin, Wat een leuke review, dankjewel hiervoor! Leuk om te horen dat je overstap gemakkelijk is verlopen. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Maakt veel lawaai, borstel te hard en batterij snel leeg
Beste Jos, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de tandenborstel niet naar wens is. Wij hebben geprobeerd een leuk cadeau uit te kiezen voor de mensen die via ons zijn overgestapt. Jammer dat dit voor jou niet naar wens is geweest. Echter hopen wij wel dat de vergelijker goed heeft geholpen en dat de overstap via ons goed is gegaan! Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Wat een gedoe om een tandenborstel van minder dan €20, zes 6! maanden ná dato! En dan nu een vrolijke commerciële campagne ertegenaan, NEEN Dank je
Beste Marcel, Vervelend dat je onze tandenborstel actie niet kan waarderen. Ik snap je frustratie alleen zijn wij afhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen. Ze moeten ons een terugkoppeling sturen zodat wij weten dat de overstap compleet is. Dit doen ze eens in de zoveel tijd omdat het anders te veel tijd kost om iedereen individueel terug te koppelen. Wij doen ons uiterste best om iedereen z.s.m. van een tandenborstel te voorzien. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Zorgkiezer deelde een kadootje uit: een goedkoop tandenpoets-setje voor de bestellers van een ziektekostenpolis. Ik bestelde in november 2019 al, en dacht het dus vóór de Sint in huis te hebben. Dat setje arriveerde niet, en nòg niet, en wéér niet "omdat wij eerst alle klanten persoonlijk moeten checken of zij wel echt de verzekering hebben gehandhaafd zoals zij die bij ons aanvroegen". Nou, ik word dus al bij voorbaat als een ******** neergezet voor die drie tientjes. - Zorgkiezer hoeft voor mij al niet meer omdat ik weet : zoals de waard is, vertrouwt die zijn gasten. Ik besluit dus: Zorgkiezer z.s.m. Exit. Dan komt er maanden later een mailtje met excuses wegens Corona, onzinnig omdat de hele kwestie al lang vóór Corona had moeten zijn afgehandeld: "U gaat van ons (een mij onbekend type setje) ontvangen". Ik wil wel eerst even weten of dat b.v. voor een bejaarde of een gezin met kinderen geschikt is, en mail die vraag dus onder vermelding dat ik er zelf niets aan heb, maar de kleinkinderen hopelijk wèl. Tijdje later een antwoordmail waarin een type-nr. wordt genoemd; heb ik dus ook niets aan. Ik laat het nu maar verder rusten. Maanden later volgt bericht dat ik naar Blokker in IJsselstein moet, omdat daar het setje voor me klaarligt. IJsselstein, zó ver? Waarom? En IJsselstein mijd ik liever vanwege teveel mij bekende mafkezen die daar geplaatst zijn na hun detentie, en de vele messentrekkers en wegmisbruikers daar. Maar o.k., ik probeer het een keer. Na ..tig maal gesneden te zijn en op de noodrem trappen omdat men daar van links èn rechts tegelijk spookrijdt en voorrang neemt, parkeer ik bij gebrek aan een G.P.P op een verboden plek en ga zoeken. Na geruime tijd bereik ik Blokker; daar weten ze van niks en hebben ze ook niets ontvangen. Ik word fanatiek en ga een week later nòg eens: Bingo ! Daar ligt mijn setje . . ongelooflijk maar waar. Dank u, dank u Zorgkiezer ! Ook voor alle onnodig verstookte benzine, omdat Blokker hier vlakbij zit.
Goedemiddag Jantim, Vanaf het begin van de actie hebben wij de actievoorwaarden duidelijk gecommuniceerd. Als ik je review lees, dan kan ik alleen maar concluderen dat je deze nooit hebt doorgelezen. Jammer, want dat had je een hoop frustratie gescheeld. We hebben vanaf het begin van de actie gecommuniceerd dat de borstels eind maart / begin april zouden worden geleverd. Zoals je zult begrijpen viel deze leverdatum uiteindelijk midden in het hoogtepunt van de Nederlandse coronacrisis. Daarom hebben we alle rechthebbenden toen per mail op de hoogte gebracht dat we de levering zouden uitstellen totdat het weer wat meer verantwoord was om mensen de straat op te sturen om hun borstel op te halen. In de tussentijd hebben we iedereen die recht had op een borstel voortdurend op de hoogte gehouden per mail en via onze actiepagina. https://www.zorgkiezer.nl/zorgverzekering/info/gratis-elektrische-tandenborstel We hebben de tandenborstel uiteindelijk verstuurd naar de Blokker die hemelsbreed het dichtst in de buurt zit van het bij ons bekende woonadres. Helaas is er inderdaad bij een aantal filialen een kleine kink in de kabel geweest m.b.t. de levering. Dit vinden wij ook zeer spijtig. Ik vind het dan ook vervelend dat je voor niets naar de Blokker hebt moeten gaan. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
7 maanden moeten wachten op een tandenborstel.
Hi Joost, Vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op de tandenborstel, dat was zeker niet de bedoeling geweest. Hopelijk heb je er nu wel veel poetsplezier van! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik had nooit verwacht dat een elektrische tandenborstel zo'n groot verschil kon maken in tandplak verwijdering. Mijn gebit voelt nu veel schoner aan, ik heb heb niet meer het gevoel na elke maaltijd te moeten poetsen, wel gebruik ik tussentijds TePe Easy Pick voor een snel en gemakkelijke reinigen tussen de tanden na elk tussendoortje, deze werken veel beter dan de houten tanden stoker
Hi Sandra, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Na ruim 70 jaar gepoetst te hebben op de ouderwetse manier,is dit toch een open baring om elektrisch te poetsen zo schoon en glad het is een geweldige ervaring.
Hi Klaassien! Dankjewel voor je reactie! We vinden het fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de tandenborstel. We wensen je nog veel poetsplezier. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hi Berthil, Dankjewel voor je review! We proberen onszelf continue te verbeteren, dus we horen het graag als je nog tips voor ons hebt! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Erg prettig.
Hi Ilse, Goed om te horen! Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijke informatie wat overstappen vergemakkelijkt. Keuze was snel gemaakt. En de gratis tandenborstel was de kers op de taart. Fijn ook dat ik regelmatig op de hoogte gehouden werd m.b.t. de levering.
Hi Ben, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het overstappen gemakkelijk was, en dat alles omtrent de tandenborstel ook goed is verlopen! We proberen onszelf continue te verbeteren, dus we horen het graag als je nog tips hebt! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
De borstel was heerlijk. Mijn tanden glimmen als nooit tevoren.
Hi Jeroen, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je enthousiast bent over de tandenborstel. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer