De tandenborstel werd laat geleverd met als reden corona. Ik had in eerste instantie begrip maar naar mate het duurde steeds minder. De communicatie erover was weinig en laat. Vond zelf het aangevoerde argument corona niet erg valide. De tandenborstel zelf was wel nmm een te eenvoudige uitvoeri g.
Goedemiddag Marian, Bedankt voor je reactie. Vervelend om te merken dat je er zo negatief in staat. Ik kan me voorstellen dat je de borstel graag eerder had ontvangen, wij hadden hem immers ook graag eerder geleverd. Corona heeft voor ons echter veel invloed gehad op de gang van zaken. Het gaat om een landelijke levering van 100.000 borstels, iets wat voor ons een unieke en flinke onderneming is die we nu vanuit onze thuiskantoren moesten aansturen. We hebben de borstels zo snel mogelijk geleverd en onze klanten tussentijds regelmatig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Daarnaast hebben we vanaf het begin van de actie aangegeven om welk model borstel het ging. Uiteraard kan het zo zijn dat je liever een ander type borstel gebruikt. We hebben iedereen die geen gebruik van de tandenborstelactie wilde maken de mogelijkheid gegeven om in plaats hiervan via onze site een bedrag te doneren aan het goede doel. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
De overstap is probleemloos verlopen en over de huidige verzekering zijn er geen klachten. Administratief heeft men alles op orde.
Goedemorgen Wouter, Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Heeft even geduurd voordat de borstel er was maar zorgkiezer is een betrouwbare partner gebleken die niet alleen een belofte maakt maar deze ook netjes nakomt.
Hi John, Dankjewel voor de review Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen! We hopen dat je veel poetsplezier hebt met de tandenborstel. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hema Menzis was al prima. Menzis zelf nog makkelijker en overzichtelijker. Prima advies, smooth overstap en een zorgeloze verzekering.
Hi Ellen, Fijn om te horen dat we je konden helpen bij een goeie overstap! Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Tamelijk futloze Braun elektrische tandenborstel als welkoms cadeau beetje gemiste kans van Zorgkiezer....
Goedemiddag Mark, Wat jammer dat je niet tevreden bent! We gebruiken de borstel zelf met veel plezier en krijgen veel positieve reacties. Mocht er bij jouw borstel iets niet goed werken, dan horen we het graag. Dit valt namelijk onder de garantie. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Zeker geen aktie waar ik een posief gevoel aan heb over Gehouden
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Op basis van je reactie kan ik niet goed bepalen wat er is gebeurt. Zou je contact met ons op kunnen nemen zodat we samen kunnen kijken of er een oplossing mogelijk is? Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
In ( onderhand) een grijs verleden gelokt met een tandenborstel. Tegen de tijd dat-ie wordt opgeleverd hebben de meeste deelnemers al een volledige prothese of is men door een zich ontwikkelend dementiëel proces vergeten waarop men had ingetekend. Dan is men ook nog te beroerd 'm op te sturen. Nee: in vakantietijd (!) moet je 'm wel uiterlijk binnen een maand ophalen, anders heb je nog niks.... Voor mij: 20 km rijden naar de dichtstbijzijnde Blokker. Ik bedank voor de volgende aanbieding
Beste Bram, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je niet blij bent met de service. In maart waren wij bezig met het leveren van de tandenborstels naar de blokker locaties. Helaas was het vanwege de corona maatregelen niet mogelijk om deze in die periode op te halen. Aangezien de tandenborstels al op het distributiecentrum lagen was het ook niet mogelijk om deze naar het huisadres te sturen. Wij hopen wel dat de vergelijker en de overstap via ons wel naar wens is gegaan. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Slechtste service ooit. Belachelijk lang moeten wachten op een tandenborstel.
Hi Fleur, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo negatief bent. We hebben de afgelopen tijd ruim 100.000 borstels door het hele land verspreid. Voor ons als vergelijker van zorgverzekering is dit een enorm en uniek project. Toen corona uitbrak hebben we ons oorspronkelijke plan moeten herzien en hebben we vanuit onze thuiskantoren een nieuwe plan opgesteld. Dit had aardig wat voeten in aarde. Hierdoor heeft de levering wat langer geduurd dan we van tevoren hadden gepland. We hebben onze klanten de afgelopen tijd op onze site en per mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en we hebben de borstels zo snel mogelijk geleverd. Ik hoop dat we daarin op je begrip mogen rekenen en ik wens je veel poetsplezier, Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Met onze 4 gezinsleden overgestapt naar andere zorgaanbieder, krijgt er maar 1 tandenborstel. Gebeld met uw medewerker, staat ergens in de kleine lettertjes 1 per adres/ gezin. Kan dit nergens herleiden. Dus fraai is dat!!!!!! Wat een enorme sof deze manier van klantenbinding, geen goede woorden voor. 1 ster waardering is nog teveel.
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. We hebben deze voorwaarde van het begin van de actie duidelijk vermeld. Daarom staat het ook bovenaan ons lijstje met veelgestelde vragen: ------ "Krijg ik altijd een elektrische tandenborstel cadeau?" Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel. ------ Ik kan me de teleurstelling goed voorstellen, helaas kunnen we hier geen uitzondering voor maken. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Zorgkieze lokt klanten met elektrische tandenborstel. Na 7 maanden eindelijk de tandenborstel ontvangen. Het blijkt de allergoedkoopste Braun tandenborstel te zijn met dermate weinig kracht, dat je daarna nogmaals moet poetsen.
Goedemiddag Saskia, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit zo ervaart. We ontvangen overweldigend veel positieve reviews op de borstel en gebruiken hem zelf ook met veel plezier. We hebben heel bewust de hele tijd een afbeelding van deze borstel gebruikt op onze site, op flyers en in overige reclame-uitingen. Dit zie je bijvoorbeeld terug op onze homepage waar sinds het begin van de actie een grote actiebanner staat met daarin deze borstel. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Na meer dan een half jaar wachten eindelijk de tandenborstel op kunnen halen, blij mee, maar..... mijn dochter die inmiddels op haar zelf woont (op een ander adres) had in december 2019 ook de overstap gemaakt via Zorgkiezer en had zich ook verheugd op een tandenborstel, maar krijgt deze niet omdat ze in december 2019 nog op hetzelfde adres was ingeschreven als wij en er een maximum geldt voor 1 tanden borstel per adres. Dat zorgt toch voor een hele nare nasmaak hoe blij ik er ook mee ben, sorry!
Hi Bert, Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat dit teleurstellend is. Om dit soort teleurstellingen te voorkomen hebben we in onze actievoorwaarden duidelijk aangegeven dat we 1 borstel per adres verstrekken en dat we hierbij kijken naar de adresgegevens waarmee de zorgverzekering is aangevraagd. Vervelend om te horen dat jullie hier vooraf niet van op de hoogte waren. Ik hoop dat de borstel die jullie wel hebben ontvangen goed bevalt! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Het heeft even geduurd voordat de tandenborstel geleverd werd. Uiteindelijk is er waar gemaakt wat er beloofd is. Ik ben steeds vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Hartelijk dank voor de tandenborstel!! Met vriendelijke groet Marthai
Hi Martha, Bedankt voor je review! Vervelend dat het even duurde voordat je de tandenborstel hebt ontvangen, maar fijn om te horen dat de communicatie goed was :) We wensen je veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Over het laatste,..ik moet akkoord geven wat betreft versturen van dit bericht..verwerking persoonsgegevens, eind van dit bericht. Anders wordt het niet verstuurd. Dat vind ik kwalijk. Ik geef dan ook geen akkoord. Ondanks dat ik het aangevinkt heb, (met tegenzin). Luc
Op de site kun je makkelijk je gegevens invullen, krijg je genoeg aanvullende informatie en hierdoor kun je goede keuze maken
Hi Mirjam, Fijn om te horen dat de website eenvoudig en duidelijk is! Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hoi Zorgkiezer, Wat een leuke verasing die electrische tandenborstel. Ben er echt blij mee. Jullie krijgen een pluim van mij. Bedankt
Goedemiddag! Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! :) We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik heb de mail gekregen, voor de tandenborstel, en moet daardoor 15 km reizen alleen voor dat? Waarom niet in mijn woonplaats maar persee bij de blokker die wij niet hier hebben? Belachelijk!
Hi Tahsin, Bedankt voor je bericht! De dichtsbijzijnde locatie is hemelsbreed berekend. We hebben inderdaad ontdekt dat dit in sommige gevallen een probleem oplevert. Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Dan kijken zij of ze iets voor je kunnen doen. Je kunt ons bereiken op [email protected] of 020 2611 600 Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Zelf ben ik erg blij met deze elektrische tandenborstel. Mijn oude elektrische tandenborstel was toe aan vervanging en dit was een mooie oplossing.
Hi Anouk, Leuk om te horen dat je blij bent met de elektrische tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik heb nog geen ervaring tot nu toe
Goedemorgen Angel, Dankjewel voor je review. Fijn dat het allemaal goed is gegaan! We proberen onszelf continue te verbeteren, dus we horen het graag als je nog tips voor ons hebt! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Vind alleen dat als je 2 mensen aanmeld dat je maar 1 tandenborstel krijg, dat is een min puntje
Hi Fred, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen. Aan onze tandenborstel zitten inderdaad wat voorwaarden vast, waaronder het verstrekken van één tandenborstel per adres. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Zoals hierboven aangegeven. Alles verloopt soepel en snel.
Hi Leanne, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik vind het heel netjes hoe men bij Zorgkiezer de klanten niet is vergeten met deze actie. En ook op een leuke manier kenbaar gemaakt. Ik kreeg al een mail, maar zag laatst ook een groot reclamebord langs de snelweg, knooppunt Ypenburg A13-A4 van deze attentie. Zeer professioneel! Dank u!
Hi Suraj, Wat een leuke review, dankjewel hiervoor! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Dit jaar overgestapt via zorgkiezer en alles is heel soepel verlopen. Hiermee kreeg ik ook een nieuwe Oral-B tandenborstel. Door de corona was de levertijd vertraagd maar daar was hele goede communicatie over.
Hi Ilse, Fijn om te horen dat je tevreden bent over het overstappen en de tandenborstel. Bedankt voor de review en je begrip! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Eindelijk een maatschappij die doet wat hij zegt. Ben super tevreden.
Hi Ruud, Wat een leuke review, dankjewel! Leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Erg fijne tandenborstel had ik eerder moeten doen.
Hi Aron, Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat je enthousiast bent over de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ligt er lekker in de hand en poetst zeer prettig.
Hi Kees, Leuk dat de tandenborstel zo goed bevalt We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer