Goed geregeld

Overstap is perfect geregeld! Totaal geen bemoeienis mee gehad. En daar bij ook nog een elektrische tandenborstel ontvangen!

Blij met deze borstel!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe elektrische tandenborstel! Fijn Blokker, bedankt!

naast een goedkopere zorgverzekering ook een betere tandenborstel

Overstappen was een fluitje van een cent en zo gemakkelijk is het tanden poetsen met de electrische borstel nu ook. Door allerlei oorzaken was het wel lang wachten op de borstel maar met de zorg (verzekering) en gemak( poetsen) is nu goed geregeld

Altijd een snel antwoord, zeer goede service. Blij met mijn nieuwe tandenborstel.

prima tandenborstel!!

Ben erg blij met de tandenborstel, maar moest er wel erg lang op wachten.

Waardeloos misleidend

1 tandenborstel per gezin. Onzinnig. Meerdere betalende gezinsleden ouder dan 18 maken via Zorgkiezer een keuze voor een andere zorgaanbieder. Volgend jaar maar rechtstreeks zelf een zorgaanbieder kiezen. Hier heb ik Zorgkiezer.nl zeker niet voor nodig.

Mooi machientje werkt perfect

Mooi machientje werkt perfect

Goede keuze gemaakt dmv zorgkiezer

Snel een aantal opties op een rij gekregen. Daardoor ook vlot een goede keuze kunnen maken. De elektrische tandenborstel die ik kreeg was een welkom extraatje.

Fijn contact

Mijn moeder en ik hebben beide een tandenborstel mogen ophalen. Omdat ik 1 e-mailadres heb opgegeven kregen wij maar 1 link. Hier kwam ik pas in de winkel achter. Ik heb toen gebeld met zorgkiezer. Zij hebben mij direct te woord gestaan. De eerste keer lukte het niet met de link, maar bij mijn 2de belletje wel! Netjes te woord gestaan en geholpen! Veel dank.

hele fijne tandenborstel met timer

leuk cadeau om te ontvangen!!

goede en snelle hulp bij overstappen

Ik wilde overstappen en dit was snel geregeld

Fijne effectieve borstel

heerlijk relaxed poetsen, fijne borstel en mn tanden voelen heerlijk schoon en glad!!

Goede overstap, snel geregeld. Ik ben dus tevreden!

Mooi mbt. de ontvangst vd. tandenborstel, maar dat was niet de reden van mijn overstap!

Schoon en Fris

Met de elektrische Oral B tandenborstel is het altijd goed! In de 2 min. heb je echt een gevoel van een echt een schoon gebit en een frisse mond. Kort maar krachtig! (net als de 2 poetsminuten)

Geen spijt van de overstap via zorgkiezer.

Prima advies en een gratis OralB tandenborstel van goede kwaliteit. Zeer aan te bevelen!

superborstel

Poetsen gaat veel prettiger. Het is niet te hard, niet te zacht en wel heel goed voor het tandvlees. Voelt prima

Poetsen met Zorg

Dit werd mogelijk gemaakt, want - de tandenborstel lag keurig klaar - ik kon ook nog met extra korting van Blokker zelf opzetborstels kopen Kortom: topzorg!!

Zorgkiezer is een fijne overstap en vergelijkingssite, die je goed op de hoogte houden.

Overgestapt in December wat ontzettend soepel ging. Zorgkiezer is een fijne overstap en vergelijkingsservice. De tandenborstel die we zouden krijgen liep door corona vertraging op waardoor we hem 3 maand later pas kregen. Echter heeft zorgkiezer ons altijd op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent de tandenborstel. Nu eindelijk binnen en zeer tevreden ermee. Bedankt!

Prima borstel!

Prima tandenborstel met ronde borstelkop waardoor je de tanden goed kunt bereiken en raken.

Superrrrrr

Helemaal goed on zoiets te krijgen we deden als gezin van 6 met 1 elektrische tandenborstel maar er 1 bij voorkomt een hoop ellende Nooit meer zonder elk gezin beveel ik dat aan

Goede info, service en komen hun belofte na

Goede info, service en komen hun belofte na

Snel geregeld.

Het duurde even voordat de tandenborstel binnen was, maar de overstap was snel geregeld en ik ben goedkoper uit qua zorgverzekering!

Mooie aktie

Blij met het vergelijken van vergelijkingssites! En dan is keuze niet zo lastig als je met het kiezen een Oral B tandenborstel er bij krijgt...

Nu een échte elektrische tandenborstel

Ik ben nu écht blij met de elektrische tandenborstel. Bij een eerdere gelegenheid kreeg ik een Oral B tandenborstel van Zorgkiezer.nl toegestuurd welke op batterijen werkte. Ik heb daar op gereageerd dat ik óf een echte elektrische tandenborstel cadeau had willen krijgen óf gewoon niets, want op batterijen poetsen is een kostbare aangelegenheid. Nu maakt Zorgkiezer wél al de overstappers blij met dit cadeau!!

poetsen was nog nooit zo gemakkelijk

Ik ben erg blij met deze nieuwe Oral B elektrische tandenborstel mijn oude was versleten ,moest hem steeds eerder opladen . Deze nieuwe gaat weer een tijdje mee

Herengracht 166

1016BP Amsterdam