Overstap is perfect geregeld! Totaal geen bemoeienis mee gehad. En daar bij ook nog een elektrische tandenborstel ontvangen!
Hi Jeannette, Dankjewel voor je leuke review! We vinden het fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben erg blij met mijn nieuwe elektrische tandenborstel! Fijn Blokker, bedankt!
Hi Amanda, Dankjewel voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Overstappen was een fluitje van een cent en zo gemakkelijk is het tanden poetsen met de electrische borstel nu ook. Door allerlei oorzaken was het wel lang wachten op de borstel maar met de zorg (verzekering) en gemak( poetsen) is nu goed geregeld
Hi Gert! Dankjewel voor je leuke review en je begrip! Goed om te horen dat de overstap goed is verlopen en dat je tevreden bent over de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Altijd een snel antwoord, zeer goede service. Blij met mijn nieuwe tandenborstel.
Hi Joze, Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de tandenborstel bevalt! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ben erg blij met de tandenborstel, maar moest er wel erg lang op wachten.
Beste Jannie, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de tandenborstel. Helaas heeft dit langer geduurd, omdat het niet verantwoord was om zo veel mensen de straat op te sturen met de maatregelen omtrent corona. Vanaf het moment dat dit mogelijk was hebben wij dit zo snel mogelijk geregeld. Verder hopen wij dat de overstap via ons goed en makkelijk is verlopen. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
1 tandenborstel per gezin. Onzinnig. Meerdere betalende gezinsleden ouder dan 18 maken via Zorgkiezer een keuze voor een andere zorgaanbieder. Volgend jaar maar rechtstreeks zelf een zorgaanbieder kiezen. Hier heb ik Zorgkiezer.nl zeker niet voor nodig.
Mooi machientje werkt perfect
Dankjewel voor je review! We wensen je nog heel veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Snel een aantal opties op een rij gekregen. Daardoor ook vlot een goede keuze kunnen maken. De elektrische tandenborstel die ik kreeg was een welkom extraatje.
Hi Denise, Fijn om te horen dat het uitzoeken van een verzekering gemakkelijker werd gemaakt! Bedankt voor je leuke review. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Mijn moeder en ik hebben beide een tandenborstel mogen ophalen. Omdat ik 1 e-mailadres heb opgegeven kregen wij maar 1 link. Hier kwam ik pas in de winkel achter. Ik heb toen gebeld met zorgkiezer. Zij hebben mij direct te woord gestaan. De eerste keer lukte het niet met de link, maar bij mijn 2de belletje wel! Netjes te woord gestaan en geholpen! Veel dank.
Goedemiddag Maryam, Bedankt voor je review en voor je begrip! Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen. We wensen jullie allebei nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
leuk cadeau om te ontvangen!!
Hi Corine, Dankjewel voor je leuke review, fijn om te horen dat de tandenborstel bevalt! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik wilde overstappen en dit was snel geregeld
Goedemiddag Harry, Bedankt voor je reactie. Fijn dat de overstap vlot is verlopen! Als je nog tips hebt voor verbetering dan horen we het graag! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
heerlijk relaxed poetsen, fijne borstel en mn tanden voelen heerlijk schoon en glad!!
Mooi mbt. de ontvangst vd. tandenborstel, maar dat was niet de reden van mijn overstap!
Goedemiddag Henk, Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat zo wel de overstap als de borstel je bevallen! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Met de elektrische Oral B tandenborstel is het altijd goed! In de 2 min. heb je echt een gevoel van een echt een schoon gebit en een frisse mond. Kort maar krachtig! (net als de 2 poetsminuten)
Goedemiddag Lucien, Bedankt voor je leuke reactie! We hopen dat je veel plezier hebt van de tandenborstel. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Prima advies en een gratis OralB tandenborstel van goede kwaliteit. Zeer aan te bevelen!
Goedemiddag Thomas, Wat fijn om te horen dat je zo positief bent! Veel poetsplezier, Team ZorgKiezer
Poetsen gaat veel prettiger. Het is niet te hard, niet te zacht en wel heel goed voor het tandvlees. Voelt prima
Goedemiddag Margreeth, Wat fijn om te horen! Zoek je nog wat poetstips? Check dan de poetsfilmpjes op www.zoerkiezer.nl/poetsenmaar voor informatie! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Dit werd mogelijk gemaakt, want - de tandenborstel lag keurig klaar - ik kon ook nog met extra korting van Blokker zelf opzetborstels kopen Kortom: topzorg!!
Hi Jacqueline, Hartstikke fijn om te horen! We wensen je veel poetsplezier! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Overgestapt in December wat ontzettend soepel ging. Zorgkiezer is een fijne overstap en vergelijkingsservice. De tandenborstel die we zouden krijgen liep door corona vertraging op waardoor we hem 3 maand later pas kregen. Echter heeft zorgkiezer ons altijd op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent de tandenborstel. Nu eindelijk binnen en zeer tevreden ermee. Bedankt!
Prima tandenborstel met ronde borstelkop waardoor je de tanden goed kunt bereiken en raken.
Goedemorgen Frank, Goed om te horen dat je blij bent met de borstel! Mocht je nog wat poetstips willen, check dan ook eens de instructievideo's op www.zorgkiezer.nl/poetsenmaar. Zo haal je nog meer uit je borstel! Fijne dag! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Helemaal goed on zoiets te krijgen we deden als gezin van 6 met 1 elektrische tandenborstel maar er 1 bij voorkomt een hoop ellende Nooit meer zonder elk gezin beveel ik dat aan
Goedemorgen Willie, Zo te horen wordt de borstel al meteen goed gebruikt. Goed om te horen! We wensen jullie veel poetsplezier! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Goede info, service en komen hun belofte na
Goedemorgen Rob, Top om te horen! We wensen je veel poetsplezier! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Het duurde even voordat de tandenborstel binnen was, maar de overstap was snel geregeld en ik ben goedkoper uit qua zorgverzekering!
Goedemorgen Muriel, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je overstap! We hopen dat de tandenborstel het wachten waard was en wensen je veel poetsplezier! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Blij met het vergelijken van vergelijkingssites! En dan is keuze niet zo lastig als je met het kiezen een Oral B tandenborstel er bij krijgt...
Ik ben nu écht blij met de elektrische tandenborstel. Bij een eerdere gelegenheid kreeg ik een Oral B tandenborstel van Zorgkiezer.nl toegestuurd welke op batterijen werkte. Ik heb daar op gereageerd dat ik óf een echte elektrische tandenborstel cadeau had willen krijgen óf gewoon niets, want op batterijen poetsen is een kostbare aangelegenheid. Nu maakt Zorgkiezer wél al de overstappers blij met dit cadeau!!
Goedemorgen Margreet, Fijn om te horen dat je blij bent met de elektrische Oral-B tandenborstel! We wensen je veel (en duurzaam) poetsplezier! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Ik ben erg blij met deze nieuwe Oral B elektrische tandenborstel mijn oude was versleten ,moest hem steeds eerder opladen . Deze nieuwe gaat weer een tijdje mee
Goedemorgen Dimphy, We wensen je met de nieuwe tandenborstel minstens net zo veel poetsplezier als met de oude! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer