Topcadeau!

Het is een hele fijne borstel. Ik mag van mijn mondhygiëniste alleen nog maar elektrisch poetsen. Met deze borstel ben ik eindelijk om.

Op reis altijd met een stralende lach

Sinds de mooie actie van zorgkiezer poets ik nu altijd electrisch Omdat ik altijd kmters fiets en overal slaap is het ideaal! Veel beter dan een hand tandenborstel Dus op reis altijd met een stralende lach

Makkelijk en duidelijk

Makkelijke en duidelijke site, hielp mij goed om de juiste zorgverzekering te kiezen. Een echte aanrader!

Echt een topper

Overgestapt op een andere zorgverzekering via zorgkiezer nou was zo geregeld en snel ze houden je netjes op de hoogte van alles en dan ook nog een oral tandenborstel gratis echt een aanrader zeker 5 ***** waard

Alles was simpel en snel geregeld.

Geen kopzorgen, gewoon je gegevens invoeren en de site geeft je aantal opties die voor jou gunstig zijn. Eventuele aanvullende opties zijn ook makkelijk te regelen en daarna heb je er geen omkijken meer naar. De gratis elektrische tandenborstel was een leuk extraatje maar ik zou de site ook gebruikt hebben zonder die actie.

Snel geregelde overstap

Snel geregelde overstap, wel een 3 maanden langer moeten wachten op de gratis Oral B borstel. Het scheelt mij met 2 volwassen kinderen ruim €150 per maand!

Prima service.

Makkelijk overstappen naar de juiste verzekering.

Top service in Hengelo

Gratis mijn tandenborstel opgehaald bij de Blokker hier in Hengelo. Erg vriendelijk geholpen en ook nog een kortingsbon ontvangen.

Het werkt echt super goed. Naar het poetsen heb je echt het gevoel dat je alle tanden/kiezen hebt gehad. Ik ben er super bliblij mee.

Duidelijke hulp bij het overstappen

Duidelijk overzicht waardoor de keuze voor een zorgverzekering makkelijker was en precies naar wens.

Dankzij zorgkiezer heb ik goede zorgverzekering afgesloten en ook met een mooi cadeau! Het is wel aan te bevelen!

Fijne tandenborstel

Mijn oude tandenborstel was versleten en nu heb ik net op tijd een nieuwe prima tandenborstel ontvangen

Ondanks mijn twijfel over het elektrisch tanden borstelen is het resultaat uitstekend.

Zie bovenstaande regel.

Super leuke actie!

Ik had toch een nieuwe zorgverzekeraar nodig, en daar heeft zorgkiezer mee geholpen! De tandenborstel was doorslaggeven om mijn zorgverzekering bij zorgkiezer te boeken.

Zeer gebruiksvriendelijk en frisse smaak in de mond!

Zeer gebruiksvriendelijk met als doel van schone tanden en een frisse adem tot gevolg!

Overstap soepel verlopen

Heb vanwege Covid-19 langer moeten wachten op de elektrische tandenborstel, maar nu uiteindelijk ontvangen. Prettig dat ik hierover steeds op de hoogte werd gehouden via mail.

Fijn een zorgkiezer

Fijn dat zorgkiezer bestaat zo kan je in één oogopslag bekijken wat bij je past, ook leuk een kadootje zo,n mooie oral elektrische tandenborstel daar ben ik erg blij mee Ga zo door zorgkiezer

Zeer gemakkelijk overstappen

Zorgkiezer was erg duidelijk en overzichtelijk , ik heb geen moment getwijfeld om via hen over te stappen !

Goede reclame waardoor de overstap gemakkelijk was gemaakt.

Feedback: er had meer gecorrespondeerd mogen worden met betrekking tot de vertraging van de tandenborstel.

Gratis tandenborstel door makkelijk overstappen

Gratis elektrische tandenborstel gekregen door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar via Zorgkiezer.nl. Het overstappen was makkelijk en duidelijk, Zorgkiezer geeft goed aan welke zorgverzekeraar bij je past en regelt daarna alles voor je.

Gewoon uitstekend!!!!

Mooie borstel. Gaan m Goed gebruiken.

prima tandenborstel, fris gevoel

De tandenborstel zelf werkt erg prettig, is mooi en compact. Niets op aan te merken dus Alleen het duurde nogal lang voordat we hem via Zorgkiezer toegestuurd kregen

Leuke actie!

Het duurde even, begrijp ik maar ben blij met de tandenborstel.

Super fijne tandenborstel!

Gevoel dat hij goed werkt, schoon gevoel na het poetsen!

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden over mijn overstap via Zorgkiezer. Probleemloos en zonder rompslomp. En op de koop toe nog een mooie elektrische tandenborstel.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam