elektrische tandenborstel

Deze gratis tandenborstel is heel fijn omdat deze na 2 minuten stopt. Wel lang moeten wachten, maar was de moeite waard.

SUPER GOEDE VERGELIJKER

Hele goede vergelijker met goede service en eerlijke informatie. Zeker een aanrader als je er zef niet uitkomt !

Helder, duidelijk en zonder problemen.

Geen problemen gehad met de overstap. Alles werd duidelijk voor me uitgelegd en opgesomd, overzichtelijk. Ondanks alle ellende van dit jaar (COVID-19) netjes up-to-date gehouden omtrent de te ontvangen tandenborstel.

fantastisch!

wat een fijne ervaring, schone tanden, prettig verzekerd en een goed gevoel.

Een verrijking voor mijn gebit

voor het eerst een elektrische tandenborstel. Had niet gedacht dat ik dat zo prettig zou vinden, heb het idee dat ik een schoner gebit heb

Eindelijk mijn tandenborstel

Na ontvangst van de bevestiging meteen naar de Blokker en aan de oplader gelegd. De tandenborstel poetst echt weer super. Voelt fijn aan in de mond en onderhoud mijn tandvlees weer goed. De timer is erg makkelijk. Over 3 weken naar de tandarts dus benieuwd wat hij ziet en zegt. Kortom super extraatje bij de overstap begin 2020. Volgend jaar weer?

Helemaal top!!

Ik ben super blij met de tandenborstel! We hebben er even op moeten wachten maar het was het wachten waard! Bedankt Oral B en Zorgkiezer !

Fijne tandenborstel

Makkelijker dan met een gewone tandenborstel. Die twee minuten hoeft voir mij niet.

Ziet er prima uit en poetst geweldig!!

Wat een verschil met gewoon poetsen, voelt veel schoner, heerlijk!!!

Prima tandenborstel!

Ik poets nu een tijd met een elektrische tandenborstel van oral b. En merk echt wel verschil met een gewone tandenborstel. Krijg zelfs de vraag of ik mijn tanden had laten bellen!!!!

Tandenpoetsen met een big smile

Oral B maakt van tandenpoetsen een feestje. Na andere borstels geprobeerd te hebben ben ik verrast door de elektrische tandenborstel van Oral B. De Oral B elektrische tandenborstel kan eenvoudig worden opgeladen via de bijgeleverde accu en heeft een lange gebruiksduur. De grootste verrassing voor mij is de kracht van deze tandenborstel. De roterende kop doet zijn werk, de timer zorgt ervoor dat je zeker 2 minuten poetst en na afloop voelen je tanden en kiezen glad en schoon aan. De Oral B elektrische tandenborstel tovert een "big smile" op mijn gezicht !!!

Komt beloftes niet of te laat na

Overstappen via zorgkiezer gaat snel en simpel, vandaar de voldoende. Het zijn de extra beloftes die ze niet of te laat nakomen die voorkomen dat ze meer sterren krijgen. Ben bij Zorgkiezer terecht gekomen via spaarprogramma Qassa. Na 4 maanden heeft Qassa zelf besloten uit te betalen omdat Zorgkiezer nog steeds de punten niet had goed gekeurd. En de borstel (die overigens prima is) liet vele maanden op zich wachten. Sterker nog toen hij eindelijk opgehaald kon worden zat ik al dichter bij het moment dat ik opnieuw mocht switchen dan toen ik dat via Zorgkiezer deed. Zogenaamd niet te leveren ivm Corona perikelen. Wat een onzin verhaal is, want wanneer je die tijdens dezelfde periode via welke online winkel dan ook zou bestellen had je hem binnen 24 uur thuis bezorgd gehad. Dit zorgt ervoor dat ik niet snel nog eens voor Zorgkiezer zal kiezen.

Goed geregeld

Alles was prima geregeld. Heb er weinig aan hoeven te doen. Vond het top!

Komt belofte na!

Het heeft lang geduurd voordat de tandenborstel opgehaald kon worden. Diverse keren gebeld, waar het bleef. Werd altijd netjes te woord gestaan.

Zorgkiezer maakt kiezen comfortabel!

Zorgkiezer heeft altijd een goede zorgverzekeraar voorhanden en na het kiezen zoorgen ze ook nog voor je tanden!

Snel, makkelijk en de goedkoopste verzekering

Overstappen ging supersnel en heel gemakkelijk. daarbij ook nog een leuke attentie d.m.v een mooie tandenborstel. ik beveel iedereen zorgkiezer aan want makkelijker kan het niet.

Heel eenvoudig overstappen.

Het was duidelijk, alles werd netjes omschreven. De uiteindelijke keuze ligt bij jezelf natuurlijk. Maar zorgkiezer helpt hè prima op weg.

Even moeten wachten ,maar dan heb je ook wat.

Goed geregeld

Goed product

Erg tevreden over deze elektrische tandenborstel van oral B. Praktisch, handzaam en helpt goede mondhygiëne te onderhouden. Krijg het gevoel dat het ook echt goed helpt tegen tandplak en zelfs de retentie van mijn beugel krijg ik goed schoon.

Gewoon goed geholpem

Zeer snel en goede helpers

Zeer tevreden met de borstel en service!

De actie is fantastisch! En ben erg tevreden met de borstel. Door corona is hij wel later gekomen dan verwacht. Maar omdat jullie communicatie constant top was, en we toch wel echt van een overmacht situatie mogen spreken, toch 5 sterren! Ik kan me voorstellen hoeveel werk het is geweest voor jullie, en wil jullie dan ook graag bedanken voor de geleverde inzet. Top!

Prima service. Duidelijke communicatie.

Helemaal top, snel schone tanden hopelijk. Bedankt!!!

Met plezier doe ik nu tandenpoetsen met hopelijk snel resultaat. Accu gaat lang mee.

Schonere tanden dan met handmatig poetsen

De Oral B tandenborstel bevalt goed! M'n tanden voelen schoner aan dan normaal. Ook is de timer van 2 minuten fijn,zo weet je wanneer je voldoende hebt gepoetst. Een goede manier vinden om overal te poetsen is nog even wennen

Mijn oude was net aan vervanging toe‼️

Ik poets al 50 jaar elektrisch ..... de tandarts altijd tevreden ... mijn Oral-B was net weer aan vervanging toe .... na ruim drie jaar mag dat ook .... wel de borsteltjes om de drie maanden vervangen voor het beste resultaat ...

Herengracht 166

1016BP Amsterdam