Makkelijk en overzichtelijke zorgkiezer met een mooi welkomscadeau. Echter bleek dat er veel animo was voor het cadeau en er enige vertraging hierdoor zal optreden. Dit is netjes opgelost! Een aanrader als je wilt switchen van zorgverzekering! Persoonlijk vind ik het beter dan bijvoorbeeld Indepen.... (vul zelf maar in)
Hi Thomas, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat het overstappen goed is gelukt en dat je blij bent met het overstapscadeau. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Een fijne zorgvergelijker. Overzichtelijk en duidelijk. Je wordt keurig te woord gestaan bij vragen of advies Een aanrader voor iedereen. Duidelijk ook in Jip en Janneke taal.
Hi Chantal, Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat alles duidelijk voor je was! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik vind zorgkiezer heel goed
Hi Hisham, Dankjewel voor je review. Vinden we leuk om te horen! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Heelmaal top
Hi Wufang, Dankjewel voor je review Leuk om te horen dat je tevreden bent! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Met de service tevreden,met de tandenborstel minder ,het is een mindere versie van oral b,die niet werd aanbevolen door de tandarts omdat deze versie geen sterk vermogen heeft.Op de website van oral b kom je deze tandenborstel ook niet meer tegen.Dus voor volwassenen niet aanbevolen.Voor de Kids en andere verhaal.De kids mogen deze versie wel gebruiken.Prima toch.De verkop prijs is van deze tandenborstel 20 euro.Van de gemiddelde oral b 80 euro.Het mag van de zorgkiezer niet teveel kosten.Begrijpelijk in tijden van corona.De hele tijd werd ook niet gezegt om welke elektrische tandenborstel het gaat van oral b tot ik bij blokker vol teleurstelling deze versie zie.Het is dus ook noit goed.Zeker ook het lange wachten.Ja ja corona heeft het gedaan dat weten wij nu wel.Wij hebben gewoon simpelweg geen geduld.Volledige zes maanden wachten.Top helemaal top op een tandenborstel waar ik niets mee kan,behalve dan maar aan mijn kids geven.Die zijn er heel blij mee zonder opzetborstel ook als elektrische schroevendraaier te gebruiken.Zorkiezer ik blijf bij jullie klant en ben benieuwd wat wij dit jaar in dezember krijgen voor de volgende overstap .Ik ben in het algemeen zeer tevreden.
Hi Heiko, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met de oral-b tandenborstel, dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn wel blij om te horen dat het overstappen goed is verlopen! We hopen dat jullie toch veel poetsplezier beleven met de tandenborstel. Met vriendelijk groet, Team Zorgkiezer
Ieder jaar kijk ik naar een andere zorgverzekering net zo goed of beter en goedkoper? Bewuzt beloofde ook nog eens een electrische tandenborstel, dus waarom niet overstappen? Lang gewacht, niet meer verwacht, maar toch alsnog gekomen. Blij mee!
Hi Carolina, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de tandenborstel! Dankjewel voor je review Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Nooit elektrisch gepoetst , dus heel blij mee
Hi Jacques, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de tandenbortsel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Veel keuze, makkelijke vraagstelling waardoor je snel de juiste zorgverzekering kan kiezen
Goedemiddag Ester, Dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Zeer correct geholpen en transparant !
Hi Ernst, Goed om te horen! Dankjewel voor je review Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Naast een handige vergelijking van zorgaanbieders heb ik ook nog eens een gratis oral b tandenborstel gekregen! Beter kon het niet
Hi Sema, Dankjewel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en over de tandenborstel! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Door het wijzigen op het einde van het jaar in een chaotische tijd is het prettig dat dit op een eenvoudige manier, en een accurate manier gedaan is!
Hi Martin, Bedankt voor je leuke review. We vinden het fijn om te horen dat je goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Onze zoon (3jaar)is er heel blij mee want nou kan hij zijn nieuwe elektrische tandenborstel meenemen op vakantie!! Zie hem al gaan op zijn fiets met toilettas heel trots gaat hij zijn tandjes poetsen! Bedankt!
Hi Nathalie, Bedankt voor je leuke review. Goed om te horen dat je zoontje er zo blij mee is! Hopelijk heeft hij er nog veel poetsplezier mee! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Sinds dit jaar ben ik overgestapt en heb er tot nu toe geen spijt van, al helemaal niet met deze geweldige tandenborstel. Hoop hier nog lang plezier van te hebben. Heel hartelijk bedankt voor dit mooie cadeau. Vriendelijke groeten van Paula Jorna.
Goedemiddag Paula, Fijn om te horen dat de overstap positief is bevallen, en dat je ook tevreden bent met de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Super fijne tandenborstel met timer. 2 minuten is toch langer dan je denkt. Heel blij mee
Hi Saskia, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat de tandenborstel goed bevalt! We wensen je nog veel poetsplezier Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Makkelijk in gebruik om een keus te maken n overzichtelijk.
Hi Rika, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je postief bent over onze website! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hartstikke fijne tandenborstel en doet het na mijn wensen.
Hi Lieke, Goed om te horen dat je blij bent met de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Fijne tandenborstel. Poets goed en mijn tanden zijn blinkend schoon. Aanrader!!
Hi Helga! Dankjewel voor je positieve woorden over de tandenborstel! Leuk om te horen :) We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik heb de voor mij goedkoopste en geschikste zorgverzekering gekozen, overstap ging super gemakkelijk, verder geen rondslomp van gehad, en zowel een extra stukje verzekering alsook een elektrische Oral B tandenborstel ontvangen. Als ik weer overstap, kies ik weer Zorgkiezer!
Goedemiddag Ellen! Dankjewel voor je leuke review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ervaarde het switchen van zorgverzekeraar als prettig. Ik heb me er geen zorgen over hoeven maken. Ik weet wat me te wachten staat en ben dankbaar dat het gelukt is.
Beste Nathalie, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen en dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij vinden het fijn om te horen dat je weet wat je te wachten staat, wij doen hier ook zeker ons best voor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over een zorgverzekering dan helpen wij je graag! Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Moest even geduld hebben, maar mooie tandenborstel gekregen. Overstap goed verlopen.
Beste Erik, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de tandenborstel en dat de overstap goed is verlopen! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over een zorgverzekering helpen wij je graag! Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Het was erg gemakkelijk om van zorgverzekeraar over te stappen en daar krijg je ook nog een elektrische tandenborstel voor!
Hi Jan, Fijn om te horen dat alles goed bevalt! Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik was op zoek naar een andere, meer geschikte zorgaanbieder en vond bij zorgkiezer snel een ideale zorgverzekeraar.
Hi Brigitte, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de overstap snel en gemakkelijk verliep! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Mijn ervaring met zorgkiezer is erg goed. De overstap was erg gemakkelijk en goed te vergelijken. Ook zitten er extra’s aan het overstappen via zorgkiezer en dit is fijn!
Hi Elsa, Dankjewel voor je leuke review. We vinden het leuk om te horen dat je goed bent geholpen :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Naast een voordeel op een uitstekende zorgverzekering heb ik nu een prachtige tandenborstel die ik elke dag gebruik! Dankjewel en tot volgend jaar weer!
Hi Arzu, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je overstap en met de tandenborstel. We wensen je nog veel poetsplezier! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik ben er erg blij mee ik had er nog geen 1. Ik merk dat mijn tanden stuk schoner zijn. Echt super bedankt. Ik ga er gauw 1 bij halen voor mijn zoontje veel beter als de gewone tandenborstels Groetjes Samantha vos
Hi Samantha, Dankjewel voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de tandenborstel! We wensen jou en je zoontje nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer