De overstap was snel geregeld , zonder hindernissen We zijn er blij mee en nog eens 21 euro per maand goedkoper ook
Beste Jaap, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de overstap snel en fijn geregeld was! Mocht je nog verbeterpunten hebben voor ons dan horen wij dit graag. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Overstappen was eenvoudig, alles wordt voor je geregeld. En als dank ook nog een fijne oral-B elektronische tandenborstel cadeau, wat wil je nog meer.
Beste Mariska, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je blij bent met onze service! Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben met het overstappen helpen wij je graag weer! Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Na 1 x poetsen direkt resultaat. Toereikend tot in de verste kiezen Volgend jaar weer overstappen en dan 1 voor mijn partner! Dank zorgkiezer!
Goedemiddag Erkan, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier :-) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Een goeie borstel en als ik hem zou moeten betalen heb je een goeie prijs kwaliteit verhouding!
Hi Lex, Dankjewel voor je review. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over de tandenborstel! Veel poetsplezier gewenst :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Duidelijk de verschillen op een rijtje en simpel de goedkoopste uitzoeken!
Hi Kesar, Dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat onze website gemakkelijk te gebruiken was! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
De elektrische tandenborstel was voor mij reden voor zorgkiezer te kiezen. Het hele overstapproces verliep vlekkeloos. Dus dubbel tevreden.
Hi Hans! Dankjewel voor je leuke review. Goed om te horen dat het overstappen goed is verlopen en dat je tevreden bent met de tandenborstel! We wensen je veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Heb nog nooit met een electrieken gepoetst, maar nu toch maar eens proberen, als je zoiets kado krijgt, is het toch minstens de moeite om eens te proberen of je het wat vind. Nou lekkerder tanden poetsen heb ik nog nooit gedaan, enne dat gezoem in je hoofd raak je denk ik wel aan gewend, dus een frisse en schone mond doe je gewoon met een oral-B tandenpoets machientje
Hi Linda, Dankjewel voor je leuke review! We zijn blij om te horen dat de tandenborstel goed bevalt! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Onze oude electrische tandenborstel was blijkbaar erg verouderd. Toen ik de nieuwe voor de eerste keer in mn mond had, leek het wel of ik een specialistische behandeling kreeg van een tandarts. Alleen dan uiteraard zonder angst, gewoon veilig in mn eigen huis. Top!
Hi Dorien, Wat fijn om te horen dat de tandenborstel zo goed bevalt! Dankjewel voor je review. We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Geen minpunten, alles goed geregeld en gecommuniceerd.
Hi Tom, Dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Mijn tanden worden veel schoner dan met een hand tandenborstel.
Hi Guido, Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat je blij bent met de tandenborstel! We wensen je nog veel poetsplezier Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Fijne tandenborstel, helemaal leuk omdat ie gratis was bij de overstap van zorgverzekeraar en we ook nog in premie achteruit zijn gegaan. Verder heb ik er niet zoveel aan toe te voegen.
Hi Ilona, Dankjewel voor je leuke review! Goed om te horen dat het overstapscadeau zo goed bevalt! :) We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
goede duidelijke uitleg overzichtelijk site
Hi Francion, Goed om te horen! Dankjewel voor je review! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Helemaal goed
Hi Marcel, Dankjewel voor je leuke review. We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Door de coronacrisis moest ik er lang op wachten, maar ik werd steeds keurig op de hoogte gehouden van de status. Mijn mond voelt veel schoner, ook door de ongelijke haartjes en de ronddraaiende bewegingen van de borstel.
Goedemiddag Gea, Dankjewel voor je review en je begrip! Fijn om te horen dat de tandenborstel goed bevalt! We wensen je nog veel poetsplezier. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hi Trijnie, Dankjewel voor je leuke woorden! Hier worden we blij van :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ik heb behoorlijk lang op de tandenborstel moeten wachten, al ben ik wel netjes op de hoogte gebracht dat het langer zou gaan duren. Complimenten. Nu bijna een week in bezit en ben er zeker blij mee! Ook de communicatie rondom de zorgverzekering afsluiten verliep zeer prettig.
Beste Susan, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat je blij bent met de overstap! Tevens vinden wij het fijn om te horen dat je blij bent met het cadeau dat je hebt gekregen en dat je de communicatie rondom de vertraging goed vond. Vriendelijke groet, Team Zorgkiezer.
Goed verzekerd, voor een prima redelijk laag bedrag!
Hi Antoinette, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je verzekering! :) Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Elke keer weer een schoon gebit. Dank je wel voor de fijne tandenborstel van Oral B.
Hi Hans, Dankjewel voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de tandenborstel. Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Ondanks dat wegens de corona de levering van deze tandenborstel wat langer duurde, is het de moeite waard. Buiten dit presentje is het advies wat we gekregen hebben voor ons gezin zeer de moeite waard geweest om over te stappen van zorgaanbieder. Dank U voor de kloppende adviezen
Goedemiddag Marina! Dankjewel voor je leuke review en je begrip omtrent de vertraging. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de tandenborstel bevalt :-) We wensen je nog veel poetsplezier! Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
zorgkiezer is ideaal voor een overstap. De verschillen zijn snel duidelijk in een overzicht Daarnaast zie je exact wat je gata betalen.
Hi Danielle, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service! Dankjewel voor je review Met vriendelijke groet, Team Zorgkiezer
Hi Jos, Bedankt voor de review! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Goede kwaliteit, ik zou het aanraden om het te proberen.
Goedemiddag Alhakam, Bedankt voor je review! We wensen je veel poetsplezier. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Vanaf het begin een goede en duidelijk service. Door Corona zijn er vertragingen geweest op het leveren van de ‘overstap tandenborstel’, hier werden we echter netjes van op de hoogte gehouden. Erg tevreden!
Goedemiddag Loraine, Bedankt voor je mooie review en begrip. We wensen je veel poetsplezier toe! Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Makkelijk poetsen en tandsteen is sindsdien verminderd
Hi Claudia, Kijk, dat is goed om te horen! Heb je interesse in tips voor een nog betere gebitsverzorging? Check dan eens onze poetsfilmpjes op: www.zorgkiezer.nl/poetsenmaar Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer
Zorgkiezer regelt de overstap. Helpt je eenvoudig een goede keuze te maken die bij jou past.
Goedemiddag Karen, Top om te horen! Dat is inderdaad precies ons doel. Vriendelijke groet, Team ZorgKiezer