Snel en goed

De overstap was snel geregeld , zonder hindernissen We zijn er blij mee en nog eens 21 euro per maand goedkoper ook

Makkelijke overstap.

Overstappen was eenvoudig, alles wordt voor je geregeld. En als dank ook nog een fijne oral-B elektronische tandenborstel cadeau, wat wil je nog meer.

Fantastisch mooi apparaat en keigoed!

Na 1 x poetsen direkt resultaat. Toereikend tot in de verste kiezen Volgend jaar weer overstappen en dan 1 voor mijn partner! Dank zorgkiezer!

Top borstel

Een goeie borstel en als ik hem zou moeten betalen heb je een goeie prijs kwaliteit verhouding!

Duidelijk de verschillen op een rijtje en simpel de goedkoopste uitzoeken!

Blij met borstel én Zorgkiezer

De elektrische tandenborstel was voor mij reden voor zorgkiezer te kiezen. Het hele overstapproces verliep vlekkeloos. Dus dubbel tevreden.

Lekker schone tanden met een nieuwe borstel

Heb nog nooit met een electrieken gepoetst, maar nu toch maar eens proberen, als je zoiets kado krijgt, is het toch minstens de moeite om eens te proberen of je het wat vind. Nou lekkerder tanden poetsen heb ik nog nooit gedaan, enne dat gezoem in je hoofd raak je denk ik wel aan gewend, dus een frisse en schone mond doe je gewoon met een oral-B tandenpoets machientje

Turbo

Onze oude electrische tandenborstel was blijkbaar erg verouderd. Toen ik de nieuwe voor de eerste keer in mn mond had, leek het wel of ik een specialistische behandeling kreeg van een tandarts. Alleen dan uiteraard zonder angst, gewoon veilig in mn eigen huis. Top!

Alles prima geregeld

Geen minpunten, alles goed geregeld en gecommuniceerd.

Een betere poets ervaring bestaat niet.

Mijn tanden worden veel schoner dan met een hand tandenborstel.

Fijne tandenborstel

Fijne tandenborstel, helemaal leuk omdat ie gratis was bij de overstap van zorgverzekeraar en we ook nog in premie achteruit zijn gegaan. Verder heb ik er niet zoveel aan toe te voegen.

goede duidelijke uitleg

goede duidelijke uitleg overzichtelijk site

Makkelijk vergelijken, en als bonus een goede electrische tandenborstel!!

Helemaal goed

Door de coronacrisis moest ik er lang op wachten, maar ik werd steeds keurig op de hoogte gehouden van de status. Mijn mond voelt veel schoner, ook door de ongelijke haartjes en de ronddraaiende bewegingen van de borstel.

Alle zorgverzekeraars op een site zo kun je direct zien welke het best bij je past

Duurt even maar dan heb je ook wat.

Ik heb behoorlijk lang op de tandenborstel moeten wachten, al ben ik wel netjes op de hoogte gebracht dat het langer zou gaan duren. Complimenten. Nu bijna een week in bezit en ben er zeker blij mee! Ook de communicatie rondom de zorgverzekering afsluiten verliep zeer prettig.

Een uitstekende zorgverzekering

Goed verzekerd, voor een prima redelijk laag bedrag!

Lekker frisse mond na poetsen met de tandenborstel van Zorgkiezer.

Elke keer weer een schoon gebit. Dank je wel voor de fijne tandenborstel van Oral B.

Bij het overstappen via zorgkiezer ook nog eens een mooie tandenborstel ontvangen

Ondanks dat wegens de corona de levering van deze tandenborstel wat langer duurde, is het de moeite waard. Buiten dit presentje is het advies wat we gekregen hebben voor ons gezin zeer de moeite waard geweest om over te stappen van zorgaanbieder. Dank U voor de kloppende adviezen

Goede overstap keuze

zorgkiezer is ideaal voor een overstap. De verschillen zijn snel duidelijk in een overzicht Daarnaast zie je exact wat je gata betalen.

Het aanraden

Goede kwaliteit, ik zou het aanraden om het te proberen.

Vanaf het begin een goede en duidelijk service. Door Corona zijn er vertragingen geweest op het leveren van de ‘overstap tandenborstel’, hier werden we echter netjes van op de hoogte gehouden. Erg tevreden!

Top tanden poetsen zo!

Makkelijk poetsen en tandsteen is sindsdien verminderd

Snel geregeld, zelf geen gedoe

Zorgkiezer regelt de overstap. Helpt je eenvoudig een goede keuze te maken die bij jou past.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam