Helemaal toppie

N

Gewoon top

Goed overzicht en fijne service

Gemakkelijk bediening en eenvoudig geregeld! Goede incentive ook die tandenborstel.

Komen beloftes niet na.

Toegezegde elektrische tandenborstel wordt niet geleverd. Iedere keer verschuilen ze zich achter smoesjes en drogredenen (Coronacrisis)

Top service!

Erg goede service, leuke meiden aan de balie tijdens het afhalen! Ga zo door!

Weer niet de belofte nagekomen

Directeur en medewerker beloven beiden Half juni heeft u de tandenborstel ze zijn ingepakt en verstuurd naar het pickup point. Inmiddels half juni geweest en helemaal geen bericht gehad of laat staan de tandenborstel. Ik ga er nu maar vanuit dat deze firma totaal niet de intentie heeft tandenborstels te leveren en dat de actie alleen maar bedoeld was om zoveel mogelijk mensen te laten overstappen zodat ze van de verzekeraar een mooie commissie krijgen voor elke overstap. Deze firma is geheel te zielig voor woorden dat ze zo moeten werken. Inmiddels mijn zorg verzekering bij Bewuzt opgezegd omdat Zorgkierzer de boel oplicht

BIJZONDER SLECHT

ZOGENAAMD GEEN TANDENBORSTEL AF KUNNEN STUREN IVM CORONA. KON IK ME DE EERSTE 2 MAANDEN NOG VOORSTELLEN MAAR NU ZEKER NIET MEER. EN TOTAAL NIET OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN. LAATSTE KEER OVERSTAPPEN VIA ZORGKIEZER.NL

Voel me belazerd door zorgkiezer.nl

Op 26 december 2019 ben ik overgestapt van zilverenkruis naar Ditzo en ik zou maart begin april een elektrische tandenborstel cadeau krijgen van zorgkiezer.nl. Op 4 maart heb ik gemaild met zorgkiezer.nl en men kon in het systeem zien dat ik ben overgestapt en dat ik de beloofde elektrische tandenborstel krijgt. Op 16 maart heb ik weer een mail gestuurd naar zorgkiezer.nl met de vraag waar mijn cadeau blijft. Op 16 maart kreeg ik een email van zorgkiezer.nl met de mededeling dat er wordt gewacht met het versturen van mijn cadeau door de corona crisis en ik zou dan een email ontvangen met een vouchercode en de locatie waar ik de elektrische tandenborstel kan ophalen. Op 17 maart kreeg ik een email van zorgkiezer.nl waarin ze aangeven het niet verantwoord vinden die elektrische tandenborstel nu op te sturen. Intussen heb ik 2x gebeld met zorgkiezer.nl en dan krijg ik een andere mededeling te horen......Ik ben in de war. Op 2 juni j.l weer een mail gestuurd naar zorgkiezer.nl met de vraag waar mijn cadeau blijft nadat ik niets meer van zorgkiezer.nl hebt vernomen sinds mijn laatste mail. Op 3 juni j.l reageert zorgkiezer.nl dat het de bedoeling is om de elektrische tandenborstel halverwege juni worden geleverd. Ik vertrouw zorgkiezer.nl totaal niet gezien de gang van zaken.

Te treurig voor woorden die Oral B actie

Het is werkelijk te treurig voor woorden dat de coronacrisis door Zorgkiezer wordt misbruikt om die tandenborstels vooral maar niét te versturen. Geef je klant de keuze: een euro bijbetalen voor bezorgen aan huis, of stuur ze nu (na 6 maanden!) eindelijk eens gefaseerd naar die pick-up points. Je kan mij niet wijsmaken dat die pick-up points er niet op zitten te wachten. Er wordt nu gericht op "medio juni", ja dat zou een keertje tijd worden, maar dat vast uitgesteld worden tot juli/augustus. De zorgverzekeraars zullen blij met jullie zijn met al die ongepoetste gebitten! Was dat uitstellen het nou waard? Van een 8,2 naar een 6,9 gaan op Kiyoh? Succes in december ;)

Zorgkiezer komt eenvoudige afspraak niet na. Gebruikt Corona als excuus. Inslecht!

Deze website koppelt klanten aan Anderzorg zorgverzekeraars. Beloofd van alles maar levert uiteindelijk niets! Blijven zelf in gebreke en halen Corona aan als excuus.. Ga niet in zee met deze discutabele partij. Zijn nog steeds actief om klanten te werven voor zorgverzekeraars.

beloven maar geen cadeau

ze beloven, maar naar een tijdje krijg je mail van .. dit en dat is je belonen afgewezen.

Opgelicht

Wij zijn half december overgestapt via Zorgkiezer omdat de elec tandenborstel ons aansprak. Ook zou je een bol.com bon krijgen als je andere aanbracht. Ik heb er 2 aangebracht ook daar nog niets van vernomen. Als ik ze bel wordt na een pasr minuten de verbinding vebroken... Ik voel me opgelicht.

Netjes opgelost

Naar aanleiding van een review/mail is er een nette communicatie geweest. Goed opgelost zover

opgelicht?

Half december wissel ik via Zorgkiezer van zorgverzekeraar, ik had nog nooit van ze gehoord, maar het aanbod van een gratis elektrische Oral tandenborstel sprak mij aan. De mijne was aan zijn eind, dat kwam mooi uit! Gelijk na mijn aanmelding kreeg ik een email waarin stond dat het tot mei zou duren totdat de tandenborstel werd verzonden. Voelde me toen al belazerd, want dat hadden ze niet bij de aanmelding vermeldt. En nu gebruiken ze de Corana-crisis voor nog meer uitstel. Gevalletje Kassa of Radar lijkt mij. Iedereen met dezelfde klacht aub reageren!

Misleidend onbetrouwbaar

ORAL b tandenborstel zou je krijgen als je via zorgkiezer afsloot. Dus ik met hun in zee nu half jaar later nog geen borstel, blijkt dat je die alleen krijgt als je overstapt naar een andere zorgaanbieder en niet als je veranderd van verzekering. Ach ja had ik maar beter opgelet en de kleine letters gelezen want ook zorgkiezer is niet betrouwbaar

zorgkiezer.nl komt de belofte niet na vrees ik....

Ik ben op 26december 2019 overgestapt naar Ditzo via zorgkiezer.nl en zou de beloofde elektrische tandenborstel in maart begin april ontvangen. Op 4 maart heb ik niets van zorgkiezer.nl vernomen, dus heb ik gemaild met de vraag waar het beloofde elektrische tandenborstel blijft? Ik kreeg als reactie dat zij in hun systeem kunnen zien dat ik recht heb op mijn cadeau. Op 30 maart kreeg ik een mail waarin ik een keuze moest maken en ik heb gekozen om mijn cadeau te ontvangen, ik zou dan binnen 14 dagen meer info krijgen omtrent het ophalen van mijn cadeau bij een pick-up point bij mij in de buurt. Na deze info heb ik geen email meer van zorgkiezer.nl gekregen. Op 16 april heb ik gemaild naar zorgkiezer.nl om weer te vragen waar mijn beloofde elektrische tandenborstel blijft? Ik kreeg van zorgkiezer.nl te horen dat er besloten is even te wachten met het versturen van de elektrische tandenborstels vanwege het coronavirus. Ik wordt op de hoogte gehouden. Het is 3 mei 2020 en ik heb nog niet gehoord of gekregen van zorgkiezer.nl. Als ik dit had geweten was ik nooit overgestapt via zorgkiezer.nl. Ik wacht af.......

Ik heb zelden zo'n slechte organisatie ervaren

Beloven veel, doen niets! De belofte bij overstappen was dat er een gratis tandenborstel zou worden weggegeven. In november via deze organisatie een andere zorgverzekering afgesloten, met de belofte voor een tandenborstel. In januari gebeld over de status hiervan. Er werd toegezegd dat in maart een bericht zou komen waarna gekozen kon worden voor het model tandenborstel naar wens, eventueel met bijbetaling wanneer gekozen zou worden voor een duurder model. Intussen is het april, en is er nog steeds geen enkele communicatie geweest vanuit de kant van zorgkiezer. (ik begrijp dat de situatie veranderd is door Covid 19, maar een mail is zo gestuurd) Vanmorgen toch maar weer gebeld. De mededeling is, er wordt gewerkt aan een mail om aan te geven waar de pickup points komen, en wanneer het gaat gebeuren. Gevraagd hoe het dan zit met de keuze voor eventueel andere modellen. Die is er dit jaar niet. Eenzijdig is blijkbaar besloten dat dit niet meer gedaan wordt terwijl mij dit in januari werd verteld. Ik ben hierover zeer ontevreden, en kan niet begrijpen hoe je zo met klanten om kunt gaan. Kort samengevat een organisatie met geen enkele communicatie, die ook nog eens de beloften aan klanten niet nakomt. Ik ben er klaar mee en ga zeker niets meer doen via zorgkiezer.nl

Lokken met valse beloftes

Werdt elektrische tandenborstel beloofd bij overstap. Nooit gekregen en nooit meer van hun gehoord.

Geen goede service, onjuiste ingangsdatum doorgegeven bij nieuwe verzekeraar

Twee jaar geleden ook afgesloten via Zorgkiezer, toen is alles goed verlopen. Deze keer helaas niet... Per januari 2020 was het de bedoeling over te stappen van Zilveren Kruis naar Bewuzt. Zilveren Kruis zou worden opgezegd door Zorgkiezer. Half januari was ik toch wel benieuwd naar waar onze zorgpassen bleven en een brief van mijn nieuwe zorgverzekeraar. Toch maar even gechat met Bewuzt en zij gaven aan dat ik per 2021 verzekerd ben bij Bewuzt. Ik had geen idee dat dat überhaupt mogelijk was. De persoon waarmee ik chatte vroeg mij of ik het naar 2020 wilde wijzigen, waarop mijn antwoord uiteraard ‘ja’ was. Dit heb ik afgelopen maandag via mail aangekaart bij Zorgkiezer, maar tot op de dag van vandaag helaas nog geen reactie vernomen, terwijl op de website staat dat er binnen 24 uur reactie wordt gegeven. Vandaag rond 19.00 uur geprobeerd te bellen, maar geven ze aan dat ze geopend zijn op ‘werkdagen van 9.00-21.00 uur’. Donderdag 19.00 uur valt hier gewoon binnen, dus dat begrijp ik ook niet helemaal?! Allemaal leuk en aardig, maar nu blijkt dus dat mijn zorgverzekering bij Zilveren Kruis nog gewoon loopt én mijn nieuwe zorgverzekering bij Bewuzt ook! Kosten: December 2019 - 1x 135 euro voor de periode januari 2020. Januari 2020 Bewuzt 2x 116 euro (1x voor de periode januari en 1x voor de periode februari 2020) dubbele premie ivm de correctie van januari, omdat deze eerst op 2021 was gezet, daarna heb ik ‘m zelf aan moeten passen naar 2020, terwijl dit de zaak is van Zorgkiezer, anders had ik het zelf wel via de website van Bewuzt kunnen regelen. De reden dat ik via Zorgkiezer heb afgesloten was de gratis elektrische tandenborstel en tandongevallenverzekering. - Zilveren Kruis 1x 135 euro voor de periode februari 2020 (mijn oude premie dus, welke al opgezegd had moeten zijn) Vervelend dat het via deze weg moet, maar hopelijk neemt Zorgkiezer morgen contact met mij op naar aanleiding van deze klacht en kan ik er daarna een positieve review van maken.

Niet bruikbaar voor goed vergelijk

Ik kan wel aangeven dat ik mijn gezin ook wil meenemen in het verlijk, maar ik kan maar één eigen risico aangeven. Ik wil zelf een maximaal eigen risico, maar niet voor mijn vrouw. Als je niet per verzekerde een eigen keuze kunt maken tussen tussen hoogte van eigen risico een welke aanvullende verzekeringen dan is de vergelijking nutteloos en onbruikbaar..

nooit meer via jullie iets afsluiten!

misleidende reklame voor een tandenborstel. Laatste keer dat ik via jullie iets afsluit!

onbetrouwbaar

bij het oversluiten via zorgkiezer kreeg ik de mededeling dat ik de tandenborstel zou krijgen, Gisteren kreeg ik plotseling het bericht dat ik geen tandenborstel krijg, maar als troost een gratis bodycheck, net of ik daar op zit te wachten. voortaan sluit ik eventueel over zonder tussenkomst van onbetrouwbare organisaties als zorgkiezer.

Handige vergelijkingssite, jammer dat je moet 1 persoon kunt invoeren

Jammer dat je 2 personen met verschillende pakketdiensten niet tegelijkertijd bij dezelfde verzekeraar kunt afsluiten. Je moet dan het hele proces 2x door. Rechtstreeks bij de verzekeraar lukt dit wel. Beetje raar en vooral lastig

Fantastische deskundige service

Super vriendelijk en deskundig geholpen, ze namen echt de tijd voor mij om de voordeligste zorgverzekering te kiezen.

Janet heeft me goed geholpen

een dikke 9, heel duidelijk allemaal

Herengracht 166