Pluspunten
niets! Het zijn eigenlijk hypotheek boeren en alleen geinterresseerd in de premie die ze krijgen bij elke overstapper (perverse prikkel)
VerbeterpuntenHou er mee op, ga naar consumentenbond.nl om te vergelijken
Pluspunten
goede communicatie, erg hulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hele duidelijke site.
VerbeterpuntenNederland
Pluspunten
Goede en begrijpelijke site
Pluspunten
Zie beoordelingen
VerbeterpuntenNiets verbeteren
Pluspunten
Laat niet de juiste informatie zien.
VerbeterpuntenPas op site vermelden als contracten definitief afgesloten zijn met de zorgaanbieder. Heb nu een verzekering afgesloten die blijkt niet te kloppen en heb deze weer moeten annuleren.
Pluspunten
Helder, duidelijk en snel
VerbeterpuntenNederland
Beste Chantal, Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je ons een dikke 10 geeft! Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
werd goed uitgelegd en gelijk geregeld .
Beste Rene, We zijn heel blij met jouw review en wat fijn dat we jou alles duidelijk hebben kunnen uitleggen. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
Duidelijke info snelle reactie
Verbeterpunten??
Beste Hans, Heel erg bedankt voor jouw review! We zijn erg blij met het mooie cijfer dat je ons geeft! Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
Overzichtelijk ,makkelijk te vergelijken ,en de goedkoopste zorgverzekering makkelijk kiezen .
VerbeterpuntenNvt.
Beste Joep, Dankjewel voor je review. We zijn erg blij met het cijfer dat je ons geeft! Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Maak gebruik van de polisvoorwaarden van het nieuwe jaar en niet 2017 Hiermee bedoel ik dat zorgkiezer de voorwaarden voor 2017 laat zien. Terwijl na telefonisch overleg met de zorgverzekering wordt verteld dat deze voorwaarden in 2018 anders zijn.
Beste meneer Snelders, We zagen net de review binnenkomen, hartstikke bedankt hiervoor! Ik wil u vragen wat u precies bedoelt met 'maak gebruik van de polisvoorwaarden van het nieuwe jaar'. De polisvoorwaarden voor 2018 staan wel gewoon op de website. Alvast bedankt! Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Beste Eric, Dankjewel voor jouw review. We zijn ontzettend blij met het cijfer dat je ons geeft. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenNederland
Beste Peter, Wat een mooi compliment dat je ons een 10 geeft. Hartstikke bedankt voor jouw review. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Beste Peter, Heel erg bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
Robin Provoost
VerbeterpuntenRobin Provoost
Beste Job, Dankjewel voor je review. Ik zal doorgeven aan collega Robin Provoost dat hij zowel een pluspunt als een verbeterpunt is.. Al kan ik me niet voorstellen dat hij iets moet verbeteren :). Groetjes, Nadia
Beste mevrouw Miedema, Bedankt voor jouw review. We zijn hartstikke blij met het cijfer dat je ons geeft. Zou je kunnen vertellen wat je zou verbeteren aan de gebruiksvriendelijkheid van de website? We hechten enorm veel waarde aan de mening van klanten. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
nou dat ga ik de komende maand merken ,of alles naar wens is gebeurd, ik denk dat dez vraag beter komend jaar gesteld kan worden.
Beste Ruud, Dankjewel voor je review. De eerste ervaring met ZorgKiezer is in ieder geval goed geweest. We hopen dat je komend jaar ook tevreden bent met jouw zorgverzekeraar. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Pluspunten
Uitstekend, snel en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Muhammed, Heel erg bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je goed en snel hebben kunnen helpen. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol
Ondanks de 14 dagen bedenktijd werd er geen hulp geboden toen ik binnen 1 werkdag al het verzoek indiende om mijn aanvraag terug te draaien. Ik werd hierin verwezen naar de zorgverzekeraar zelf en er werd me alleen nog succes mee gewenst...
Beste Naomi, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het verzoek om je aanvraag terug te draaien niet goed is verwerkt. Als een aanvraag is doorgevoerd kunnen wij er normaal gesproken niks meer mee.. Maar we vinden het enorm vervelend dat je er last van hebt. Daarom gaan we er alles aan doen om jouw aanvraag zelf terug te draaien, zodat je niet naar de zorgverzekeraar hoeft te bellen. Vriendelijke groet, Nadia Wittebol