Geen terugkoppeling over status. Heb 2 weken geleden aanvraag gedaan via site voor aanvraag van een zorgverzekering bij Delta Lloyd en nog geen terugkoppeling ontvangen van hoe de status is. Ik weet niet of aanvraag afgerond is of nog in behandeling is. Ook is deze niet na te gaan.
Pluspunten
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, maar dat was eigenlijk ook alles
VerbeterpuntenMeerdere keren heb ik gebeld omdat mij niet duidelijk was hoe ik na het eindigen van mijn collectieve verzekering kon overstappen per 1 maart. Mij werd verteld dat ik bepaalde vakje "gewoon moest aanvinken omdat het systeem anders niet meewerkt". Vervolgens krijg ik 2 weken voor het einde van mijn huidige verzekering een afwijzing binnen van de gewenste verzekeraar, omdat ik niet midden in het jaar kan overstappen vanuit een collectief. Ik vind toch wel dat de medewerkers van Zorgkiezer dit hadden moeten weten en mij hierover hadden kunnen informeren.
Pluspunten
weten je echt de goedkoopste te tonen als je de wensen hebt ingevuld en bovendien lichten ze je goed in en staan de belangrijkste vragen al op de site.
Verbeterpuntenniks
Pas als ik ervaring met de zorg verzekeraar kan beter oordelen over verbeterpunten
Pluspunten
Snel duidelijk overzicht
VerbeterpuntenBij overstap gratis healthcheck bij Sportcity. Dichtstbijzijnde vestiging is echter op 70km. Mail gestuurd, krijg van Claire een nietszeggend antwoord. Ik reageer daarop en hoor niets meer. Zeer klantonvriendelijk en komt onbetrouwbaar over.
Pluspunten
Overzichtelijke website en gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenWebsite was echter niet betrouwbaar qua levering van tijdige informatie. Daarnaast ging het een en ander fout bij zorgkiezer.nl met betrekking tot het doorsturen van de aanvraag en het opzeggen van de oude zorgverzekeraar, ook al maakte ik gebruik van de overstapregeling. Het alsnog leveren van de dienst werd geweigerd door het personeel en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk moest ik zelf de aanmelding en afmelding van nieuwe en oude zorgverzekeraar regelen. Dit is mij tevens ook gelukt. Als het mij lukt, waarom dan jullie niet?
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk. Als je meer wil weten gaat dat ook logisch en snel. Alleen lijkt het erop dat het bedrag € 0,02 verschil is met wat ik moet gaan betalen.
Pluspunten
Het heeft mij goed geholpen in het zoeken naar een geschikte zorgverzekering. Het is een oerwoud van aanbieders.
Pluspunten
overzichtelijk
Pluspunten
Makkelijk te vinden
Pluspunten
Gewoon fijn
Pluspunten
dat je via de site verzekeringen kunt vergelijken
Verbeterpuntenmeer deskundigen via de telefoon. meer informatie over het voortgang via zorgkeizer en de gekozen verzekering.
Pluspunten
Makkelijke site.
VerbeterpuntenHet bedrag waarvoor ik verzekerd ben per maand viel hoger uit dan bij u vermeld. De gesuggereerde 100% aanvulling bleek toch 80% te zijn. Er werdt niet goed geïnformeerd over dat je alle zaken zelf via internet moet regelen bij ZieZo.
Pluspunten
duidelijk de beste deal kunnen vinden. de website doet wat ik er van verwacht
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid over opbouw prijs zorgproduct. dus is de getoonde prijs een prijs inclusief korting bij hele zorgverzekering in 1 keer betalen ?
Pluspunten
overzichtelijk, dus snel geregeld
Pluspunten
Aangesloten bij www.doelshop.nl en draagt dus bij aan ondersteunen van goede doelen. Overzichtelijke website.
VerbeterpuntenBij aanmelden nieuwe verzekering, ook optie voor collectiviteitskorting mogelijk maken. Dit moest ik achteraf nog nabellen met verzekering.
Pluspunten
Heel duidelijke website en goede concurrende prijzen. Op oudejaarsdag ging ik toch eens kijken en vond een verzekering voor dezelfde premie als m'n vorige verzekeraar, maar met betere tandartsdekking. Keuze was dus snel gemaakt!
Pluspunten
biedt makkelijk en goed inzicht in de werkelijke verschillen in dekking van verschillende zorgverzekeraars
Pluspunten
Goede vergelijking
VerbeterpuntenAanmelding zorgverzekering duurt vrij lang voordat die binnen was bij Zilveren Kruis.
Pluspunten
Snelle en goede hulp bij kiezen van zorgverzekering
Pluspunten
vriendelijk
Verbeterpuntenkorting is nog steeds niet verwerkt