2 sterren: slechter dan verwacht

Geen terugkoppeling over status. Heb 2 weken geleden aanvraag gedaan via site voor aanvraag van een zorgverzekering bij Delta Lloyd en nog geen terugkoppeling ontvangen van hoe de status is. Ik weet niet of aanvraag afgerond is of nog in behandeling is. Ook is deze niet na te gaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, maar dat was eigenlijk ook alles

Meerdere keren heb ik gebeld omdat mij niet duidelijk was hoe ik na het eindigen van mijn collectieve verzekering kon overstappen per 1 maart. Mij werd verteld dat ik bepaalde vakje "gewoon moest aanvinken omdat het systeem anders niet meewerkt". Vervolgens krijg ik 2 weken voor het einde van mijn huidige verzekering een afwijzing binnen van de gewenste verzekeraar, omdat ik niet midden in het jaar kan overstappen vanuit een collectief. Ik vind toch wel dat de medewerkers van Zorgkiezer dit hadden moeten weten en mij hierover hadden kunnen informeren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

weten je echt de goedkoopste te tonen als je de wensen hebt ingevuld en bovendien lichten ze je goed in en staan de belangrijkste vragen al op de site.

niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pas als ik ervaring met de zorg verzekeraar kan beter oordelen over verbeterpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel duidelijk overzicht

Bij overstap gratis healthcheck bij Sportcity. Dichtstbijzijnde vestiging is echter op 70km. Mail gestuurd, krijg van Claire een nietszeggend antwoord. Ik reageer daarop en hoor niets meer. Zeer klantonvriendelijk en komt onbetrouwbaar over.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke website en gebruiksvriendelijk

Website was echter niet betrouwbaar qua levering van tijdige informatie. Daarnaast ging het een en ander fout bij zorgkiezer.nl met betrekking tot het doorsturen van de aanvraag en het opzeggen van de oude zorgverzekeraar, ook al maakte ik gebruik van de overstapregeling. Het alsnog leveren van de dienst werd geweigerd door het personeel en ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk moest ik zelf de aanmelding en afmelding van nieuwe en oude zorgverzekeraar regelen. Dit is mij tevens ook gelukt. Als het mij lukt, waarom dan jullie niet?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk. Als je meer wil weten gaat dat ook logisch en snel. Alleen lijkt het erop dat het bedrag € 0,02 verschil is met wat ik moet gaan betalen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het heeft mij goed geholpen in het zoeken naar een geschikte zorgverzekering. Het is een oerwoud van aanbieders.

Pluspunten

overzichtelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk te vinden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gewoon fijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

dat je via de site verzekeringen kunt vergelijken

meer deskundigen via de telefoon. meer informatie over het voortgang via zorgkeizer en de gekozen verzekering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijke site.

Het bedrag waarvoor ik verzekerd ben per maand viel hoger uit dan bij u vermeld. De gesuggereerde 100% aanvulling bleek toch 80% te zijn. Er werdt niet goed geïnformeerd over dat je alle zaken zelf via internet moet regelen bij ZieZo.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

duidelijk de beste deal kunnen vinden. de website doet wat ik er van verwacht

meer duidelijkheid over opbouw prijs zorgproduct. dus is de getoonde prijs een prijs inclusief korting bij hele zorgverzekering in 1 keer betalen ?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

overzichtelijk, dus snel geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aangesloten bij www.doelshop.nl en draagt dus bij aan ondersteunen van goede doelen. Overzichtelijke website.

Bij aanmelden nieuwe verzekering, ook optie voor collectiviteitskorting mogelijk maken. Dit moest ik achteraf nog nabellen met verzekering.

• Communicatie

Pluspunten

Heel duidelijke website en goede concurrende prijzen. Op oudejaarsdag ging ik toch eens kijken en vond een verzekering voor dezelfde premie als m'n vorige verzekeraar, maar met betere tandartsdekking. Keuze was dus snel gemaakt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

biedt makkelijk en goed inzicht in de werkelijke verschillen in dekking van verschillende zorgverzekeraars

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede vergelijking

Aanmelding zorgverzekering duurt vrij lang voordat die binnen was bij Zilveren Kruis.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en goede hulp bij kiezen van zorgverzekering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk

korting is nog steeds niet verwerkt

Herengracht 166

1016BP Amsterdam