Pluspunten
Ik heb een nieuwe zorgverzekeraar gezocht en gevonden via Zorgkiezer.nl Vergelijken ging heel gemakkelijk, en het was ook duidelijk wat voor mij het voordeligst was. De overstap is ingezet; weet nog niet of alles nu verder ook zo soepel verloopt.
Pluspunten
Onafhankelijke vergelijking waar geen kosten aan verbonden zijn. Transparant en eerlijk. Goede communicatie!
Pluspunten
Een werkje wat ik al een aantal keer had uitgesteld, maar wat ik via deze site nog best interessant vond met de nodige uitleg ernaast. Kortom, makkelijk, snel, duidelijk, goede site en ook nog eens geld besparen.
VerbeterpuntenGa zo door!! Prima site.
Pluspunten
Werkt goed, al is de korting die beloofd wordt later moeilijk terug te vinden
VerbeterpuntenOok de jaar bedragen met korting zouden handig zijn.
Pluspunten
goedkopere premies dan via andere zorgkiezers en ik was snel klaar met kiezen
Verbeterpuntenkeuzemogelijkheden v.w.b. aanvullende verzekeringen zouden kunnen worden uitgebreid (niet dat ik die nodig had overigens)
Pluspunten
Simpel, betrouwbaar, professioneel, voordelig
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Ik werd direct aangesproken door een chatmedewerker met de vraag of ik hulp kon gebruiken. Ik ben erg goed, volledig en prettig geholpen en kon diezelfde dag nog een overstap naar een andere verzekeraar regelen. Erg makkelijk.
Pluspunten
duidelijk, transparant, heldere toelichting, vriendelijke medewerkers en een aantrekkelijke korting !
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website
Pluspunten
Fijne overzichtelijke site waarop je snel en duidelijk kunt vinden welke zorgverzekering met welk pakket het goedkoopste en beste is voor jou. Fijn dat je de verzekering ook direct en met korting via zorgkiezer.nl kunt afsluiten. Ik ben probleemloos en snel overgestapt gister. Heb vandaag al mijn polis ontvangen van mijn nieuwe verzekeraar. Toppie!
VerbeterpuntenWat minder hoeven uitklappen in de menu's op de website zou fijn zijn. Bijv. als je zoekt wat er daadwerkelijk vergoed wordt door je potentiele nieuwe verzekeraar dan moet je wel veel uitklapen voordat je dat in beeld hebt.
Pluspunten
Directe chat heel fijn en vriendelijk
Beter overzicht van standaard en hoge bijdrage
Pluspunten
Zo blijf je op de hoogte.
Pluspunten
Snel gezocht Naar de goedkoopste zorgverzekeraar. En duidelijk aan gegeven wat er in het pakket zit.
VerbeterpuntenDit was de eerste keer. Nog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Super makkelijk te gebruiken
Pluspunten
Alles duidelijk, betere aanbiedingen dan via independer. Kreeg snel reactie terug op de vraag die ik per mail had gesteld.
VerbeterpuntenAntwoord op de vraag was niet helemaal helder, wisten het ook niet precies.
Pluspunten
Duidelijke opzet en geen verbeterpunten te bedenken!
Pluspunten
Heldere uitleg, makkelijk te begrijpen. Geen ellenlange tekst, lekker kort. Ik was er blij mee, want zó klaar en tevreden: klus geklaard !
Verbeterpuntenvoorlopig zou ik niet weten wat hier nog aan verbeterd moet worden.
Pluspunten
Goed, snel makkelijk, geen poes-pas gewoon direct wat je zoekt en meteen geregeld. Super! Erg blij hiermee!
VerbeterpuntenHelemaal geen!
Pluspunten
Dankzij vakkundig advies weer een voordelige zorgverzekering kunnen afsluiten.
Pluspunten
De goedkoopste zorg verzekering
Pluspunten
Zeer veel informatie en prima vergelijkingen van zorgverzekeringen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle reactie,15% collectiviteitskorting
Verbeterpuntennvt