Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

snelle levering zeer verzorgd ingepakt snel en duidelijk antwoord op vragen

Pluspunten

Snelle mail contacten, suggesties voor andere/goedkopere producten

Ik ben docent en geef zelden een 10☺

Pluspunten

Vriendelijk Accuraat Snel Recycling van verzendingsmateriaal Ter zake kundig

Graag meer stofmonsters op groot formaat

Pluspunten

Via de mail werd ik precies op de hoogte gehouden van de afhandeling van mijn bestelling! Prettig!

Pluspunten

Er is een enorm aanbod van materialen, stoffen, verfsoorten en kleuren. Daarnaast ben ik altijd goed geadviseerd, en ik ben altijd heel sympathiek en hulpvaardig behandeld. Kortom: voor mij de perfecte plek om me te laten inspireren en mijn werkmateriaal te kopen

Ik weet niet of het mogelijk is, maar ik zou het fijn vinden wanneer er een alternatief bestond voor de workshopformule, die voor mij een beetje kostbaar is, wanneer ik grote doeken wil uitvoeren. Ik vind het atelier van Zijdar een fijne plek, daarnaast kan ik dan ook makkelijk mijn verf bijkopen zodra het op is. Misschien kan een klant gebruik maken van het atelier voor minder dan de workshop prijs, wanneer ze zelfstandig kan werken.

Pluspunten

Prettige, directe communicatie Snel Denkt mee Energieke ondernemer Relatief goed aanbod

Trage website vanwege plaatjes van stoffen Verhaal, herkomst, behandeling achter zijde zou klanten beter binden Ik zou zelf bij alleen zijde blijven, niet andere typen textiel verkopen. Als dat wel de strategie is, dan is het misschien een idee om daar dan ook een aparte website voor te maken

Pluspunten

snel reactie : collectie goed : updates en acties goed

ontwerp / stijl is verbeterd

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Tijdens een telefonisch overleg werd ik op een buitengewoon attente, vriendelijke en deskundige wijze geholpen en geïnformeerd. Ik waardeer dit buitengewoon en je zou wensen dat je altijd zo te woord gestaan zou worden Chapeau!

geen

Pluspunten

Alles prima in orde.

Pluspunten

Mooie stoffen.

Ik vind de foto's van de stoffen niet echt duidelijk. Een echte close-up foto van de stof maakt de keuze makkelijker. Lekkere grote en duidelijke foto's is mijn advies. Verder hebben jullie mooie stoffen maar vind het aanbod nog wel wat beperkt. Jullie mogen van mij veel luxe stoffen verkopen die je niet in een stoffenzaak kunt krijgen.

Pluspunten

De communicatie en klachtenafhandeling waren zeer goed. Het materiaal is prima.

De levering omvatte meerde onderdelen die anders op de website waren vermeld. Hierover was van tevoren geen overleg.

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering van de bestelling. En leuk hoor een cadeautje erbij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product en snelle levering

jammer dat het beloofde kadootje er dan niet bij zit. en super dat na mijn reactie hierover het alsnog verstuurd is!

Pluspunten

snelle levering ondanks vakantie

geen track code gehad

Pluspunten

Snelle bezorging van het bestelde artikel

Pluspunten

GEMAKKELIJKE BEZORGING

GEEN

Pluspunten

makkelijk te bestellen prima service ,snelle correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Beste, het pakket is nog steeds niet geleverd ref 14609

Pluspunten

Kwaliteit, groot assortiment. Goede duidelijke info over de produkten. Snelle bezorging.

Prima zo.

Pluspunten

Snelle levering. Recycling verpakkingsmateriaal.

Verpakking (doosje) was wat groot voor de inhoud. Als iets in een envelop past hoeft er geen doos omheen en kan er wellicht toch wat op verzendkosten bespaard worden? Zou graag de mogelijkheid hebben om halve meters van een stof (extra) te bestellen, nu kun je alleen hele meters bestellen. Had graag 1,5 meter gehad van een stof, maar om dan 2 meter te bestellen, dat vond ik wat veel en ook qua prijs toch wel weer een te groot verschil.

Pluspunten

Uitgebreid Assortiement

Pluspunten

Alles wat in voorraad was snel ontvangen en geld retour gekregen van betaalde producten die voorlopig nog niet in voorraad zijn. Super!!

Pluspunten

Supergoed advies en uitleg gekregen

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk