Pluspunten

Snel antwoord op je mail, zeer behulpzaam

Pluspunten

altijd goede service en advies!

geen

Pluspunten

Degene die me telefonisch hielp was vriendelijk en zeer behulpzaam. Ze gaf goed advies en nam daar de tijd voor. Toen de bestelling wat later werd bezorgd, werd ik goed daarover geinformeerd. Heel leuk vond ik het kaartje bij de bestelling. Het assortiment is uitgebreid en best uniek. Bijna nergens vind je dunne zijde van 140 cm breed. De prijzen zijn uiterst redelijk.

De telefonische bereikbaarheid is matig. De webshop is niet heel erg duidelijk. Zo moet je stof per 'stuk' bestellen en dan blijkt 2 stuks een lap van 2 meter te zijn. Bij de zijdeverf staat niet hoeveel je moet gebruiken om X gram stof in een verfbad een dekkende kleur te geven. Wat uitleg zal het bestellen vergemakkelijken. Jammer dat jullie matig bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en gesloten op zaterdag want ik zou graag een kijkje willen nemen.

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snelle afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Fijn contact en mooie producten.

Pluspunten

Snelle, correcte en klantvriendelijk afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Mooi materiaal en snelle toezending

De eerste keer lukt het niet om het bestelde te betalen

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling. Positieve reactie op feedback.

Geen.

Pluspunten

goede artikelen zeer positieve communicatie

Pluspunten

Ongelooflijk aardige mensen die open staan voor alle vragen. Heel informeel en warm onthaal, en toch alles heel professioneel.

Geen!

Pluspunten

Snel contact,snelle levering! Als verrassing nog een bon met aanbieding 2boeken voor de prijs van 1 toegevoegd.

Goed checken of de gerecyclede doos ook stevig genoeg is en verzending kan doorstaan. De mijne was kantje boord aan de onderkant qua stevigheid.

Pluspunten

Mooie materialen

Pluspunten

Zeer goede service en snelle afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

heel friendelijk

Pluspunten

Snelheid van bezorging Assortiment Flexibiliteit bij aanpassen bestelling Aandacht voor de klant

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Perfecte behandeling door Sarah, echt super!!!

geen

Pluspunten

heel vriendelijke benadering, snelle service en geweldig fijn dat er staaltjes worden opgestuurd. ik ben heel tevreden over deze winkel.

Pluspunten

Heel erg betrokken. Een snelle reactie per email op de dreiging dat de bestelling niet op tijd bezorgd zou gaan worden. En een snelle actie door de bestellling zelf naar de vervoerder te brengen.

Pluspunten

emails met orderstatus goed verpakt

een uitleg bij het materiaal dat ik kocht

Pluspunten

Alles keurig verpakt en verzonden. Heb geen klachten. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan.

geen

Pluspunten

Duidelijke berichtgeving

Pluspunten

Zeer snelle accurate service. Vriendelijk. Bereidheid tot niet-standaard levering.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de snelle en korrekte levering van de zending en enthousiast over het mooie materiaal, de zijdevezels. Met groet, Ria de Bruijn-Hofmans

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig verpakt en snel

Naaldvilt was geen 3 meter, met flink trekken kwam ik op 294 cm Dit is wel zuinig afgeknipt

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk