Pluspunten

Persoonlijke Service

Zichtbaar maken van "geen voorraad" op de website.

Pluspunten

vriendelijke en persoonlijke behandeling. snelle levering (indien voorradig) mailtje wanneer zending verstuurd is

Pluspunten

Heel goed op de hoogte gehouden over de verzending van de bestelling. Correct alles afgehandeld, ook binnen de beloofde tijd alles gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very easy to use, good information and tips

Pluspunten

Goede service snelle levering!

Pluspunten

Snelle beantwoording vraag. Snelle levering.

Pluspunten

Veel goede produkten en prachtige zijde Leuk extra cadeautje Snelle levering

Pluspunten

Heel erg tevreden over de snelle service

Geen ga zo door

Pluspunten

Hele goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en klantgericht. Grote sortering, mooie producten. Ik zal hier zeker terugkeren. (Het logo vind ik ontzettend mooi en heel knap bedacht).

Pluspunten

Snel, vriendelijk, mooie producten

Pluspunten

Hele klantvriendelijke benadering per telefoon Actief mee denken Vertrouwen hebben in de klanten

Pluspunten

de bestelling was in record tijd bij me en ik ben zeer tevreden over de kwalitiet van de materialen. Ik verheug me er op aan het werk te gaan.

Pluspunten

Hele goede kwaliteit. Prima servers.

Dat de zijdetricot uitgebreid word met een mooie kleur rood.

Pluspunten

Persoonlijke service !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijkheid aan de telefoon geduldige uitleg bijzonder attent dat ik de levering kon wijzigen en minder stof (organza) afnemen

- bij mij heeft de levering een aantal dagen geduurd, van een ander hoorde ik dat zij de bestelling al de volgende dag had - productinformatie op de site was voor mij niet helemaal duidelijk (maar aan de telefoon dus wel de nodige informatie gekregen)

Pluspunten

de geweldige service! met snelheid een goede kwaliteit leveren, dat is jullie meest positieve punt denk ik.

op dit moment heb ik die niet.

Pluspunten

De zijde is prachtig van kleur, en ik ben zeer tevreden over de snelle bezorging, en ook blij met het cadeautje.

Het kostte mij moeite om op de website te kiezen welke zijde ik wilde. Bij de gekleurde zijde pongé zit nl. geen wit, dus je moest steeds wisselen van blad en op de website is de witte zijde ook deels lichtgroen afgebeeld waardoor je denkt dat het misschien toch geen wit is. Bovendien staat het vermeld onder wilde zijde als ik het me goed herinner. Maar ik kwam er wel uit hoor, en ben heel tevreden verder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel levering makkelijk te volgen.

met mijn bestelling vond ik het niet duidelijk of de merk Dupont of de eigene merk (zijdar) korting had. Ik heb problemen met de kleur geel nº 1 zijdar, die "vreet" de waxs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Emails over de zending kwamen in de Spamfiles terecht. " geschenk" was gewijzigd zonder uitleg.

Pluspunten

De stof was netjes en goed verpakt en het was snel gelevert met een mooie bericht erbij dat ik dit had gekregen als kado van mij zus. Ik heb alleen maar pluspunten voor dit bedrijf en ben heel tevree ermee. Ik ga zeker zelf nog bestellen hier en raad dit bedrijf iedereen aan die zelf kleding maakt.

Pluspunten

Snelle service! Klantvriendelijk aan de telefoon! Samples toegevoegd! Attentie toegevoegd bij bestelling!

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk