Zeer goede ervaring, stipt !!!

Ik heb een mooie ervaring , dit was zeer stipt en correct, nogmaals dank, ook voldoende info over het produkt! Zeker een dikke 10 waard!!!!

mooie materialen en goede uitleg

Mooie materialen,goede uitleg en bijzondere service

Snelle levering, veel keus

Altijd goede service

Bij mijn laatste bestelling was er een klein probleempje, maar dat is op een hele goede manier opgelost.

Prachtige producten

Ik was blij bourette zijde te vinden waarbij de vlinder is uitgevlogen. De meeste bourette zijde is van restaurant en het is dan ook fijn dat ze hier kunnen verzekeren dat deze van uitgevlogen zijdevlinders is.

Prima service.

Er ontbrak iets in mijn bestelling. Heel snel werd het nagestuurd..Dank!

Prima zoals steeds

Vlot en prima zoals altijd.

Prachtige stoffen en snelle bezorging.

Ik heb de pakketjes met zijden stalen besteld, en was totaal niet teleurgesteld alhoewel het natuurlijk een complete verrassing is wat uiteindelijk in de bus beland!

zeer klantvriendelijk bedrijf

Er was bijvoorbeeld een kleur zijdeverf niet direct leverbaar ik kreeg meteen een lijstje met kleurennummers genoemd waaruit ik de meest passende kleur kon uitzoeken. prima meedenkwerk en snel geleverd. kwaliteit is sowieso perfect.

Fijne winkel met goede kwaliteit en super service

Hele fijne winkel ook online altijd goede ervaringen mee . Ruim assortiment en perfecte klanten service .

Zeer slechte service

Ik heb het pakket vilten roos besteld. Er zou een link naar een video over hoe het te maken tegelijk met verzending gestuurd worden. Ik heb deze echter niet gekregen. Twee maal een mail gestuurd met het verzoek een link naar de werkbeschrijving/video te krijgen. Hierop tot op heden geen antwoord gehad. Zeer teleurstellend!

Betrokken winkel

Ik heb veel zijdestoffen besteld. Er waren paar die niet meer beschikbaar zijn. De medewerkers hebben moeite gedaan om mij meerdere malen te belle en te vragen welk kleur wil ik in plaats daarvan en het was volgende dag geleverd, met liefde ingepakt in mooi pakpapier. Ik ben meer dan tevreden met service en vlotheid van mijn bestelling.

Mooie staaltjes

Ik had een paar staaltjes besteld en die werden mooi geleverd.

Goede service en snelle levering

Vriendelijke service, snelle levering

Na eerst even gebeld te hebben over een bepaalde levering werd ik vriendelijk te woord gestaan. Bij online bestellen gaf de website aan dat 2 artikelen niet voorradig waren, echter werden deze wel binnen 2 dagen geleverd. Blij mee.

Vriendelijk, meedenken, efficiënt

Ik heb keer op keer een heel prettige ervaring met zijdar. Ze denken mee en zijn altijd vriendelijk.

Als je iets besteld dan is het snel klaar en als je komt om het op te halen dan voelt het vertrouwd, ze weten wie je bent en wat je besteld hebt . Het voelt prettig en is een fijne winkel.

Super service, snelle levering, toffe producten

Heel snelle levering, heel fijne dienstverlening ook igv problemen. Kleuren van de wol niet altijd helemaal zoals in het echt, maar is waarschijnlijk moeilijk om heel realistisch op foto te krijgen. Heel content voor de rest!

Prachtige stoffen snel geleverd

In de prettige winkel vol zijde en wol en alles om deze te verwerken kreeg ik goed en duidelijk advies voor gebruik en verwerking voor een nieuw project. Nog bedankt Zijdar!!

Prachtige web/ winkel Bestellen en met 2 dagen thuis

fijn

de bejegening was heel aandachtig met een professionele ingaan op mijn vragen:maatwerk!

De zijden sjaal schilderen workshop was super leuk om te doen!

Samen met 3 vriendinnen heb ik de zijden sjaal schilderen workshop gedaan. We werden gastvrij ontvangen en na de uitgebreide uitleg konden we aan de slag. Alle 4 hebben we een prachtige sjaal gemaakt.

Prettige webshop

Het is lastig om de kwaliteit te zien van stof op een webshop, maar daardoor nog fijner dat je een staal kunt bestellen. Navigatie was duidelijk, heb ontvangen wat ik heb gekocht en ben daar heel blij mee.

Goede website, snelle levering. Prachtig product

Snelle levering, duidelijke communicatie, geweldige zaak!

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk