Super vriendelijk personeel, mooie kwaliteit, bestelling verrassingslapjes viel tegen
Heb al een paar keer iets besteld en regelmatig vragen gesteld via de website. Steeds snel en vriendelijk antwoord. De producten die ik besteld heb zonder korting en de coupon die ik zelf had uitgezocht in de winkel zijn prachtig.je voelt gelijk dat je kwaliteit in handen hebt. Je betaalt ervoor maar dan heb je ook wat echt moois in haren. Tot dusver tevreden. Enige minpunt waar ik teleurgesteld over was was de lappenstapel. Hou van een verrassing en begreep dat er misschien wel een kleur bij zou zitten die ik zelf niet zou hebben uitgezocht maat de maten waren teleurstellend. Voor 35 euro kreeg ik een stapel van 3 lappen die samen in theorie ruim 100 euro waard zouden zijn. Maar ik heb wel de nodige fantasie nodig om er wat van te maken. Een lila kleurige coupon crêpe satin, echt wel mooie kwaliteit maar zelfs voor een sjaaltje te klein, een reepje van 30 cm en dan nog met beschadigingen waardoor er minder over was, misschien van nietjes oid. Ik kan er zelfs geen hemdje van maken. Misschien als ik het op de zijkant leg, een voorpand uit 2 delen? Dan een soort oudroze tasar [kleur heet terracotta) van 83 cm. Oké, ik verf hem wel want dat snap ik op zich maar het is een wat stevigere zijde maar voor een capribroek of Chanel achting kort jasje niet genoeg en te grof voor een hemdje of shirt (met heel korte mouwen meer kan er niet uit)Ik denk dat het maar en kort rokje wordt. En dan een crème kleurige bourette, kan met passen en meten misschien net een shirt uit met heel korte mouwen, maar er is niets meer over voor zakken oid. Kortom: vriendelijk personeel, echt mooi spul van prachtige kwaliteit maar zoek het echt zelf uit. Couponnen vindt ik in meeste gevallen wel wat te duur, met 10% korting [op paar mazzelgevallen na)