zeer bereidwillige leverancier van heel mooi assortiment

heb diverse positieve ervaringen, dus kom graag terug. niet alleen vanwege de mooie stofjes, maar ook vanwege de flexibiliteit als het om afwijkende bestellingen gaat.

De zijden stoffen waren naar wens

Ik ben heel tevreden over de geleverde bestelling

vakkundig

ik kwam voor de eerste keer en zal vaker bestellen bij jullie !

super

het pakketje kwam door de brievenbus als een cadeautje aan mijzelf

1ste bestelling, niets op aan te merken.

Ik moet er nu mee gaan werken en hoop dat het mij nu wat beter gaat lukken. Ik werk met een lunevile haaknaald. Dus het is gewoon 1 test.

zeer goede service

Mijn ervaring met zijdewinkel is in één woord TOP. Ik had veel vragen over de verschillende soorten satijn zijden stoffen, en die werden telkens per mail heel vlot en uitgebreid beantwoord. Engelengeduld hebben ze met mij gehad tot ik bewust de goede keuze kon maken. De satijnen zijden stof is ook heel mooi van kwaliteit en voelt heerlijk fluweelzacht aan. Ze knippen ook iets meer af dan dat je gevraagd hebt. Ze hebben ook een zeer ruime keuze aan mooie zijden stoffen. Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Super vriendelijk personeel, mooie kwaliteit, bestelling verrassingslapjes viel tegen

Heb al een paar keer iets besteld en regelmatig vragen gesteld via de website. Steeds snel en vriendelijk antwoord. De producten die ik besteld heb zonder korting en de coupon die ik zelf had uitgezocht in de winkel zijn prachtig.je voelt gelijk dat je kwaliteit in handen hebt. Je betaalt ervoor maar dan heb je ook wat echt moois in haren. Tot dusver tevreden. Enige minpunt waar ik teleurgesteld over was was de lappenstapel. Hou van een verrassing en begreep dat er misschien wel een kleur bij zou zitten die ik zelf niet zou hebben uitgezocht maat de maten waren teleurstellend. Voor 35 euro kreeg ik een stapel van 3 lappen die samen in theorie ruim 100 euro waard zouden zijn. Maar ik heb wel de nodige fantasie nodig om er wat van te maken. Een lila kleurige coupon crêpe satin, echt wel mooie kwaliteit maar zelfs voor een sjaaltje te klein, een reepje van 30 cm en dan nog met beschadigingen waardoor er minder over was, misschien van nietjes oid. Ik kan er zelfs geen hemdje van maken. Misschien als ik het op de zijkant leg, een voorpand uit 2 delen? Dan een soort oudroze tasar [kleur heet terracotta) van 83 cm. Oké, ik verf hem wel want dat snap ik op zich maar het is een wat stevigere zijde maar voor een capribroek of Chanel achting kort jasje niet genoeg en te grof voor een hemdje of shirt (met heel korte mouwen meer kan er niet uit)Ik denk dat het maar en kort rokje wordt. En dan een crème kleurige bourette, kan met passen en meten misschien net een shirt uit met heel korte mouwen, maar er is niets meer over voor zakken oid. Kortom: vriendelijk personeel, echt mooi spul van prachtige kwaliteit maar zoek het echt zelf uit. Couponnen vindt ik in meeste gevallen wel wat te duur, met 10% korting [op paar mazzelgevallen na)

Stalen op een mooi kaartje met het stofnummer erbij. Zo kun je altijd de stof weer terugvinden als je een bestelling wil doen.

Je zit goed bij de zijdespecialisten!

Goede advisering, enthousiast personeel en volop mogelijkheden voor klanten om kennis te maken met het veelzijdige product zijde. Bijvoorbeeld door workshops te volgen.

Waar blijft mijn stof?

Zodra ik al het materiaal binnen heb geef ik een beoordeling

Vlot en kwalitatief!

Zeer snelle levering, vlot besteld. Leuke kaartjes en handleiding bij de bestelling. Ik moet met de lontwol nog aan de slag, dus het wordt mss een 10!

Mooie zijde

Mooie zijde en snel geleverd, dankjewel!

Wat veel geleerd van twee experts!

Er was heel veel aandacht voor elke cursist. Op alle technische vragen was een antwoord waar ik verder mee kon. Zelf tussen de blokken kon je vragen stellen en kreeg je nog handige filmpjes. In een woord: top!!!!

Prachtige sortering en inspirerende, goed georganiseerde workshops

Ik heb genoten van de masterclass broderie d’art, de fijne winkel en museum

Duidelijke productomschrijving

Door de duidelijke productomschrijving kon ik een goede keuze maken voor materiaal voor het project waar ik mee bezig ben.

Prachtig en mooie cadeau

Ik had alleen de breipennen voor xl breien vergeten te bestellen. Misschien een tip om er bij te zetten, 'heb je nog extra grote breipennen nodig?'

SUPER

ik bestel al enige jaren bij jullie en het gaat altijd snel en correct.

Alles snel geleverd met persoonlijke service

Opgestuurd naar het buitenland, korting alsnog teruggestort, voorlopig kan ik weer even vooruit. Wel was helaas de doos beschadigd, waardoor er een hoek open was en de mazzelzak lot sol er niet meer in zat, maar ik ben ervan overtuigd dat dat onderweg gebeurd is. Aan de stevigheid van de doos heeft het niet gelegen.

Zéér tevreden, met name door de uitstekende klantenservice!

Ik blijf vooral klant omdat ik elke keer weer zo'n prettig contact heb met de klantenservice. Er wordt met me meegedacht, zowel inhoudelijk wat betreft de producten (in mijn geval de Dupont Zijdeverf die ik voor het verven van wol gebruik), als ook logistiek. Ik kon mijn laatste bestelling nog aanpassen, waardoor ik nu precies in huis heb wat ik nodig heb voor een project. Héél prettig.

snelle en correcte levering

betrouwbaar en goede service, meer moet dat niet zijn !

Vlotte en volledige bestelling!

Prima.

Natuurlijke stoffen.

Veel keuze in natuurlijke stoffen en goede service.

snelle, correcte levering.

Van de bestelling plaatsen tot de producten in huis hebben verloopt correct en snel. De producten voldoen aan de omschrijving op de site.

De Trompet 1936

1967DB Heemskerk